Mladá Boleslav – Slevik IBK 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Slevik IBK
cz Sobota 03.10.2015, 21:00 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Pohár majstrov (muži)
Predzápasové kurzy
     
    Utkání je u konce, Mladá Boleslav nakonec poráží norského mistra 2:1 po prodloužení! Byl to boj, domácím zápas určitě nevyšel podle představ. Nutno ovšem podotknout, že Norové dnes zahráli velice dobře v defenzivě, hodně gólovek pochytal brankář Tvete. Rozhodující branku nakonec v čase 60:21 vstřelil Petr Krzyžanek. S konstatováním toho, že Technologové na letošním ročníku Poháru mistrů obsadí pátou příčku, se s Vámi loučím a u dalších online přenosů se budu opět těšit na počtenou! (22:51:28)
     
    Nejlepším hráčem na straně domácích se stává střelec rozhodující branky Petr Krzyžanek, na straně Sleviku je to Johan Åhlberg. Ovšem nutno vyzdvihnout výkon brankáře Vegarda Tveteho, který dnes zachytal opravdu fantasticky!
     
    Konec zápasu.
     
    60:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! K velké radosti fanoušků tady ve ŠKEOENRGO Aréně Mladá Boleslav využívá přesilovou hru a vítězí! Curney přiťukl balónek PETRU KRZYŽANKOVI, který nechytatelnou dělovkou na vzdálenější tyč nedal Tvetemu sebemenší šanci! Asistence: Jiří Curney.
     
    60:01
    Kvůli drobným problémům s časomírou se bude úvodní vhazování opakovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je tomu tak! O vítězi rozhodne desetiminutové prodloužení, v případě, že v něm branka nepadne, budou následovat nájezdy. Třetí třetina byla opět vyrovnaná, v jednapadesáté minutě ŠKOENERGO Arénu zmrazil Åhlberg, který srovnal na 1:1. Boleslav má k dispozici ještě pětatřicet vteřin z přesilové hry.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Ondřej Fojta to vzal na sebe, branku ale těsně minul! Zdá se, že šedesát minut vítěze neurčí.
     
    59:36
    Znovu Jelínek. Nyní se snažil vytočit před branku, ale míček mu utekl. Boleslavským se krátí čas...
     
    59:08
    Jelínek to zkusil z úhlu, ale prostor mezi třemi tyčemi neodkázal trefit!
     
    59:00
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    58:32
    Curney pálí nad, hra se přerušuje a bude se vylučovat! Na trestnou levici usedá Sondre Hansen, který si odpyká dvě minuty za bránění ve hře.
     
    57:48
    Domácí si zahrají přesilovku! Nyní ale jsou v držení míčku a zkoušejí to v šesti.
     
    56:55
    Ondřeji Fojtovi teď při jeho akci pomohlo štěstí. Nakonec se boleslavský kanonýr dostal až ke střele, ale nemířil přesně.
     
    56:26
    Norové mohli vést 2:1! Bye obešel Kološe a následně míček vracel před branku, kde na něj jen o kousek nedosáhl Skistad! Teď měla Mladá Boleslav velké štěstí!
     
    55:42
    Výborně Koráb! Brankář Mladé Boleslavi se proti Evensenově bombě prezentoval parádním reflexivním zásahem a své spoluhráče hodně podržel!
     
    55:11
    Troška smůly se teď přilepila na hůl Jana Jelínka! Ten měl před sebou moře otevřeného prostoru, ale zradilo ho zpracování.
     
    54:31
    To je škody! Jan Natov využil Grapneho minely a řítil se sám na Tveteho, ale trefil pouze břevno!
     
    53:40
    První útok domácích, ve kterém hraje Curney a s ním bratři Chroustové, je dnes zatím neviditelný a směrem dopředu se mu moc nedaří. Jejich akci nyní vystavil stopku Magnusson.
     
    52:55
    Skaftnes se uvolnil ve středu hřiště a bekhendem prověřil Korába, který byl na svém místě a následně bleskurychle rozehrál.
     
    52:07
    Domácí dlouho vymýšleli, co s balónkem. Nakonec Kadlec přihrál Lukáši Mátlovi, tomu se však kulatý nesmysl zamotal mezi nohama.
     
    50:44
    Tým Slevik IBK právě vstřelil branku! Tak to je velice nepříjemné pro domácí! Stræte bleskurychle rozehrál volný úder a parádní vzdušnou přihrávkou našel JOHANA ÅHLBERGA, který ranou z první nedal Korábovi šanci! Asistence: Thomas Stræte.
     
    50:42
    Jelínek zcela zbytečně dohrál souboj se Strætem – volný úder pro Slevik.
     
    50:04
    Hosté teď chybovali v kombinaci, Grapneho přihrávka na Evensena byla velice nepřesná. Rozehrávat bude Tomáš Novák.
     
    49:17
    Åhlberg pěkně obešel Kološe a dostal se až do slibné střelecké pozice. Mířil na přední tyč, na níž se však doslova přilepil Jakub Koráb a míček za svá záda nepustil.
     
    49:08
    Utkáni sleduje 770 diváků!
     
    48:36
    Hostům se nedaří postupovat směrem vpřed, a proto už dobrou minutku drží míček na svých holích v blízkosti vlastního gólmana.
     
    47:46
    Tomáš Chroust se díky hezké kličce odpoutal od obránce, jeho střela toho ale, co se přesnosti týče, příliš nepobrala.
     
    47:30
    Gwuźdź byl faulován Skaftnesem – volný úder pro Mladou Boleslav.
     
    47:04
    Znovu Ondřej Fojta, který teď nebyl daleko od vstřelení své druhé branky! Tvete měl obrovské štěstí, protože vlastně ani nevěděl, jak míček vyrazil mimo tři tyče!
     
    46:50
    Brankář Mladé Boleslavi už je zpět na svém místě. Mezitím se na druhé straně snažil individuálně prosadit Fojta, do předbrankového prostoru ho ale nepustil důrazný Grapne.
     
    46:31
    Hra se přerušuje. Jakub Koráb má nějaký drobný zdravotní problém, ale nemělo by jít o nic vážného.
     
    45:46
    A Hjorth nyní měl šanci řítit se sám na Korába, proti byl však důrazný Radek Gwuźdź, který norského útočníka tvrdě, ale čistě odstavil od míčku.
     
    45:05
    Salát si několikrát vyměnil kulatý nesmysl s Pluhařem, který ho poslal směrem ke Kadlecovi, který však ranou z jedničky trefil jen před sebou stojícího Hjortha.
     
    44:01
    Ve ŠKOENERGO Aréně panuje i nadále parádní atmosféra. Hra je ve třetí třetině poměrně neurovnaná, míček se stěhuje ze strany na stranu. Domácí by neměli se svým soupeřem hrát takovouto hektickou partii.
     
    43:27
    Grapne nabil Gustavsenovi, který vypálil z první, ale trefil jen před brankou clonícího Tomáše Nováka.
     
    42:35
    Curneymu rána vůbec nesedla, balónek se však dokutálel až k Tomáši Chroustovi, který však jen znovu nechal vyniknout Tveteho.
     
    42:07
    Míček po odrazu od Magnussona zamířil mimo hrací plochu, sudí ho však, k velké nespokojenosti boleslavské lavičky, přisoudil Norům.
     
    41:33
    Skvělou přihrávku od Fojty mohl v druhou branku týmu z města automobilů přetavit Bouška, jeho bekhendovým pokus ale vyčapal Tvete.
     
    40:50
    Další situaci musí řešit Jakub Koráb. Po Gustavsenově ráně, kterou tečoval Jelínek, míček změnil směr. Boleslavský gólman ale tuto situaci přestál.
     
    40:22
    A nevymysleli to zle, na konci jejich akce se ocitl Stræte, střela mu však nevyšla podle představ.
     
    40:03
    Tentokráte úvodní buly dopadlo lépe pro Nory, kteří zakládají první útočné snažení této periody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba týmy se vrací na hrací plochu, třetí třetina odstartuje každým okamžikem!
     
    Ve druhé třetině už byli aktivnějším celkem domácí, kteří si vypracovali řadu šancí, ale zas a dokola naráželi na famózního Tveteho. Do vedení se dostali až v sedmatřicáté minutě, kdy brankáře norského mistra prostřelil Ondřej Fojta. Třetí třetina začne zhruba ve 22:13.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    V samotném závěru třetiny se po zmatcích v obraně Sleviku ke střele dostal Jiří Bouška, Tvete ovšem míček dokázal polapit.
     
    38:44
    Koráb zatím nepůsobí úplně jistým dojmem, ale vzhledem k tomu, že se míčku dotkne jednou za tři minuty, se není čemu divit. Teď mu vypadl balónek po ráně Magnussona, své zaváhání ale brankář Středočechů zvládl napravit.
     
    38:00
    Běží poslední dvě minuty druhého dějství.
     
    37:25
    Hjorth teď parádní zadovkou naslepo našel Bye, toho však zradil první kontakt s balónkem.
    36:50 Ondřej FOJTA - 1:0
     
    36:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí se konečně prosazují a ujímají se vedení! Jan Natov naznačil střelu, nakonec si to ale rozmyslel a nahrál ONDŘEJI FOJOVI, který ranou mezi ruku a tělo překonal Tveteho! Asistence: Jan Natov.
     
    36:16
    Tohle šlo proměnit! Jiří Curney zvedl hlavu a šikovným obloučkem našel před brankou úplně samotného Tomáše Chrousta, který balónek protečoval jen těsně vedle!
     
    35:23
    Znovu Josef Pluhař, ten dnes předvádí velmi povedený výkon! Tentokráte ho přihrávkou oslovil Salát a mladý útočník Technologů mířil na přední tyč, Tvete byl ale opět na správném místě.
     
    34:41
    Hostům rozhodně nechybí pohyb, naopak jejich hra jím přetéká a Norové jsou u každého balónku o chloupek rychleji než jejich soupeř. K žádnému vážnějšímu ohrožení Korába to ale zatím nevede.
     
    33:57
    Do hry naskakuje i sedmý obránce Mladé Boleslavi Tomáš Novák, který hned při svém prvním střídání vyprodukoval nedovolený zákrok na Skistada.
     
    33:22
    Magnusson si dovolil riskantní manévr, jeho zaváhání se jal využít Jiří Curney, ale trefil jen připraveného Vegarda Tveteho! Brankář Sleviku zatím chytá opravdu skvěle!
     
    32:28
    Gwuźdź využil Hansenova zaváhání a našel Pluhaře, který naznačil střelu a posunul míček na Kadlece, jehož rána však pro Tveteho nepředstavovala vážnější problém.
     
    31:41
    Křenek se probil mezi dvěma protihráči, přihrál Bouškovi, který míček prodloužil na Jana Natova, ten ovšem trefil jen před sebou stojícího Hjortha.
     
    31:03
    Norové se mohli řítit do přečíslení 2 na 1, Åhlbergovi ale v ten pravý okamžik míček odebral vracející se Petr Krzyžanek.
     
    30:21
    Jelínkovi míček přeskočil přes čepel, čehož hodlal využít Evensen, ale boleslavský kapitán nakonec tuto nepříjemnou situaci přestál bez úhony.
     
    29:13
    Tvetemu teď pomohla paní Štěstěna! Kadlec přiťukl balónek pro Saláta, po jehož přízemní ráně, kterou Tvete neviděl, míček prosvištěl těsně kolem pravé tyče hostující svatyně!
     
    28:42
    Kološ s Křenkem si vyměňují míček na vlastní polovině, dopředu si zatím hrát netroufají, poněvadž nikdo z jejich spoluhráčů není volný.
     
    28:03
    Krzyžankovi se rána z uctivé vzdálenosti nevyvedla, z protiakce mohl zahrozit Åhlberg, ale Koráb si míček našel a vyrazil ho do rohu hřiště.
     
    27:43
    Salátovo nahození tečoval Pluhař, míček zamířil vysoko nad branku. Boleslavský útočník byl ale faulován – volný úder pro Technology.
     
    26:44
    Křenek se nijak nerozmýšlel a nahodil balónek na branku, v brankovišti se o něj srdnatě proti přesile bil Fojta, ale neuspěl.
     
    25:53
    Jelínek se vydal pomoci do útoku a poté chyběl vzadu. Skaftnes se bekhendovou střelou z úhlu pokusil zaskočit Korába, ten míček, s drobnými potížemi, nakonec dokázal zkrotit.
     
    25:04
    Pluhař, který je ve druhém dějství zatím velice aktivní, se z úhlu řítil na Tveteho, ten však zasahovat nemusel, poněvadž povedeným obranným zákrokem se prezentoval vracející se Evensen.
     
    24:30
    Nepřehledná situace, po níž míček míří až za mantinely. Sudí nakonec po vzájemné domluvě určili, že kulatého nesmyslu se jako poslední dotkl Renčín.
     
    23:41
    Křenek udržel balónek proti dvojnásobné přesile a posunul ho na Kološe. Ten našel dobře postaveného Jana Natova, který ale ani nyní na zatím skvělého Tveteho nedokázal vyzrát.
     
    22:56
    První zákrok v prostřední dvacetiminutovce si připisuje i Koráb, který nohou vytěsnil bombu z hole Grapneho.
     
    22:21
    Norové kombinují na vlastní půlce, musí se však vypořádat s nepříjemnými nájezdy v podání bratří Chroustů.
     
    21:41
    Josef Pluhař se odpoutal od svého strážce a nebezpečnou ranou na vzdálenější tyč pořádně protáhl Tveteho!
     
    21:22
    Pluhař skvěle obral o míč Magnussona a nahrál Kadlecovi, který mu chtěl míček ihned vrátit, ale počínal si velmi nepřesně.
     
    20:44
    Hosté v plném počtu.
     
    20:31
    Jelínkova rána byla zblokována a míček tak vyletěl vysoko nad branku.
     
    20:03
    Domácí vyhrávají úvodní buly a fofrem se ženou kupředu, k dispozici mají ještě čtyřicet vteřin z přesilové hry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Vše je připraveno, druhá perioda může započít!
     
    První dějství je za námi! Zatím sledujeme velice pohledné utkání, které je doprovázeno fantastickou atmosférou panující ve ŠKOENERGO Aréně! Šance jsou k vidění na obou stranách. Oba brankáři, obzvláště hostující Tvete, zatím podávají parádní výkon! Doufejme ale, že druhá třetina už nám nějaké branky nabídne.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Tvete v první třetině čaruje, nyní se proti dělovce z hole Jiřího Curneyho prezentoval famózním reflexivním zásahem!
     
    19:18
    Natov sklepl pro Fojtu, po jehož bombě míček prosvištěl těsně kolem levé tyče! Teď měl Tvete štěstí!
     
    19:07
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    18:44
    Ale nedaří se jí to. Nyní si však domácí zahrají klasickou přesilovou hru 5 proti 4. Glen Evensen totiž sekl brankáře Korába přes prsty, což hlavní sudí nemohli nechat bez povšimnutí. Podaří se svěřencům trenéra Pazdery vsítit nepopulární gól do šatny?
     
    17:59
    Signalizované vyloučení norského týmu. Mladá Boleslav hraje v šesti a snaží se skórovat ještě před přesilovkou.
     
    17:37
    Renčín zbytečně přišel o balónek a následně si pomohl faulem – volný úder pro Nory.
     
    17:03
    A potvrzuje to i nyní! Proti dorážce z hole Jana Natova se vrhl tygřím skokem a předvedl fantastický zákrok!
     
    16:42
    Kološ se nijak nerozpakoval a vypálil, Tvete však zatím dnes funguje na jedničku.
     
    16:08
    Po střetu s Krzyžankem zůstává na zemi ležet další z hostujícíh hráčů. To by byla velká smůla pro Nory, kdyby v první třetině přišli hned o dva hráče.
     
    16:01
    Famózně to vymyslel Jiří Curney, který zpoza branky vyzval ke skórování Tadeáše Chrousta, ten však zamířil doprostřed branky, kde byl připravený Vegard Tvete!
     
    15:05
    Domácí zatím určitě nehrají podle svých představ. Až příliš mnoho prostoru dostal ve středu hřiště Grapne, v postupu kupředu ho ale zastavilo žalostné zpracování.
     
    14:30
    Gwuźdź teď zatáhl za záchrannou brzdu, když na hranici pravidel zastavil unikajícího Hansena. Kdyby tak neučinil, útočník norského mistra by šel sám na Korába.
     
    13:48
    Domácí za hlasité podpory ze strany svých fanoušků podnikli další útočný výpad, na jehož konci si Fojta nerozuměl s Bouškou.
     
    13:24
    Další práci má Koráb, který teď musel hasit požár po Kološově zaváhání. Naštěstí pro něj, Kenneth Skistad neseřídil svá mířidla přesně.
     
    12:38
    Technologům zatím směrem dopředu schází přesnost a trocha klidu. Názorným příkladem budiž Jelínkův pas na Tomáše Chrousta, který ale mladík v barvách domácích neměl šanci zpracovat, poněvadž balónek dostal na paty.
     
    11:55
    První útok Sleviku je, stejně jako včera, velmi nebezpečný! Nyní se ke střele dostal Evensen, ale Koráb nemusel zasahovat, jelikož míček mezi tři tyče nezamířil.
     
    11:12
    Gwuźdź vyslal směrem vpřed Kadlece, ten však prohrál sprinterský souboj s Skaftnesem, který za vlastní brankou uklidňuje situaci.
     
    10:55
    V posledních okamžicích šance střídá šanci! Teď se ke střele odhodlal Ondřej Fojta, ale Tvete je zatím naprosto bezchybný.
     
    10:27
    A zahrozil pořádně! Za Korábem dnes už podruhé zvoní tyč, tentokráte ji tvrdou ranou orazítkoval Hjorth.
     
    10:11
    Do protiakce 2 proti 2 se utrhl Curney s Tomášem Chroustem, první jmenovaný ale podklouzl a zahrozit může Slevik.
     
    09:46
    Podobná situace na druhé straně. Kadlecův pas na Gwuźdźe byl opravdu těžko zpracovatelný. Oba týmy mohou vystřídat.
     
    09:18
    Erikssonovi přeskočil míček čepel hole a zamířil mimo hrací plochu – rozehrávat budou Boleslavští, konkrétně Salát s Pluhařem.
     
    08:36
    Křenek chyboval v rozehrávce, čehož mohla využít dvojice Stræte – Åhlberg, druhý jmenovaný ale na konci protiakce trefil jen břevno!
     
    08:18
    Jelínek vypálil tvrdě z první, ale minul. Míček se však od mantinelu odrazil zpět před branku, kde si ho našel Tvete.
     
    07:48
    Chroust se odtrhl od svého strážce a našel Curneyho, ten však prováhal ideální střelecký moment a byl nucen hru přesunout na vlastní polovinu, kde se ho ujímá Krzyžanek.
     
    07:01
    Salát výborně napadal rozehrávku soupeře a obral o míček Magnussona, následně si ale neporozuměl s Renčínem a akce domácích tak končí neslavně.
     
    06:05
    Fojta našel Natova, ten však o míček přišel. Jeho příkladu ale následoval Grapne, čehož využil Kološ, ale branku netrefil.
     
    05:30
    A zdá se, že Wiklund nebude už v utkání pokračovat, Vypadá to na nějaký problém s kotníkem, útočník norského mistra odkulhává na střídačku.
     
    04:54
    Norové rozehrávali volný úder z hranice brankoviště, bratři Chroustové je však svou aktivitou vyhnali až na jejich obrannou polovinu.
     
    04:39
    Petr Salát měl teď dvě dobré příležitosti, ale ani jeho střela a ani následná dorážka se neujala – v obou případech byl Tvete pozorný.
     
    04:18
    Fojta si nerozuměl s Kološem a Boleslavi hrozila protiakce, proto zvolil Jan Natov rezolutní odpal mimo hřiště.
     
    03:51
    Po souboji s Fojtou u hrazení zůstává ležet Rasmus Wiklund a nevypadá to s ním bůhvíjak dobře, Situace si žádá ošetření, uvidíme, zda bude moci útočník Sleviku pokračovat.
     
    03:17
    Znovu Jiří Curney, který si nyní všiml před brankou volného Tomáše Chrousta, ale balónek k němu nedostal. Jeho záměr totiž přečetl Bye.
     
    02:45
    A jejich akce málem skončila gólem! Jelínek našel v druhé vlně nabíhajícího Curneyho, který tváří v tvář Tvetemu branku o chloupek minul!
     
    02:23
    Úvod utkání se hraje v rychlém tempu, teprve až nyní se hra uklidnila – domácí kombinují na vlastní půlce hřiště.
     
    01:42
    Ve středu hřiště si Jan Natov počínal až příliš důrazně v souboji se Skistadem – sudí píská faul boleslavského útočníka.
     
    01:22
    Eriksson nabil Danielu Magnussonovi, jehož rána ale zamířila vysoko nad branku.
     
    00:53
    Tomáš Chroust pasem přes celou šíři hřiště hledal svého bratra Tadeáše, který ale letící balónek nedokázal zasáhnout.
     
    00:29
    V první šanci utkání se ocitl Evensen, ale Koráb se proti jeho ráně stihl přemístit.
     
    00:05
    Na úvodním buly byli úspěšnější hosté, kteří nastupují v černých dresech. Domácí zvolil tradiční modrou-bílou kombinaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajovací formace týmu Technology Florbal MB: Jakub Koráb – Petr Krzyžanek, Jan Jelínek, Jiří Curney, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust

    Zahajovací formace týmu Slevik IBK: Vegard Tvete – Jonas Gustavsen, Filip Grapne – Thomas Stræte, Glen Evensen, Johan Åhlberg
     
    Oba týmy právě vstupují na hrací plochu, poslední utkání dnešního hracího dnes vypukne za několik málo minut!
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Koráb (Rytych) – Jelínek "C", Krzyžanek, Kološ, Křenek, Gwuźdź, Kadlec, Novák – Chroust Ta., Curney, Chroust To. – Natov, Fojta, Bouška – Renčín, Pluhař, Salát – Ekl, Mátl

    Slevik IBK: Tvete (Ottersten) – Grapne, Gustavsen, Eriksson, Magnusson, Hansen S., Møller-Olsen, Jørgensen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Bye, Skistad, Hjorth – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Gägnås

    Rozhodčí: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko).
     
    Ještě jednou a dnes už naposledy Vás zdravím z mladoboleslavské ŠKOENERGO Arény! Před námi je poslední utkání sobotního hracího dne, v němž se v rámci souboje o páté místo potká Mladá Boleslav s norským Slevikem! Technologové si budou chtít spravit chuť po včerejší prohře s Wilerem-Ersigen a připsat si na tomto turnaji alespoň jedno vítězství. Trenér Pazdera udělal v sestavě několik změn, tou největší je nasazení Jakuba Korába mezi tři tyče. Naopak Norové nastupují téměř ve stejné složení jako včera proti Tatranu, změnu ale můžeme také vidět v obsazení brankářského postu. Od úvodních minut se představí Vegard Tvete, který proti Střešovicím odchytal povedenou třetí třetinu.
     
    Slevik IBK

    Norský mistr se o postup do semifinále utkal se střešovickým Tatranem a do tohoto střetnutí vstupoval v roli jasného outsidera. Norové se ale od samotného úvodu neprezentovali vůbec špatnou hrou, obraně soupeře po celý zápas zatápěla především první útočná trojice ve složení Evensen, Stræte, Åhlberg. Druhý jmenovaný vstřelil první branku utkání, poté už však skórovali jen Pražané, kteří o svém vítězství rozhodli především ve druhé třetině, kterou vyhráli 4:0. Celkově Slevik přemohli poměrem 6:1.
     
    Technology Florbal MB

    Ambiciózní domácí tým včera zažil hořké zklamaní, když ve čtvrtfinále nestačil na Wiler-Erisgen a sen o postupu mezi nejlepší čtyřku se mu rozplynul. Do utkání Středočeši nevstoupili optimálně, Švýcarů bylo plné hřiště, problémy s tím měla především třetí formace Technologů, která byla na hrací ploše při obou inkasovaných gólech. Od druhého dějství se zápas vyrovnal, naději pro svěřence trenéra Pazdery vykřesal v devětadvacáté Jelínek, který snižoval na 1:3. Mladoboleslavští florbalisté ve třetí třetině mocně dotahovali, jejich snahu ale zbrzdilo pětiminutové vyloučení Natova, poté už na srovnání skóre nebyl čas. Švýcarský mistr nakonec zvítězil 6:2.
     
    Příjemný večer přeji všem fanynkám a fanouškům florbalu! Sobotní program Poháru mistrů 2015 ve městě automobilů uzavře souboj o páté místo v kategorii mužů. V duelu poražených čtvrtfinalistů se střetne pořadatelský tým Technology Florbal MB s norským mistrem – týmem Slevik IBK. Úvodní buly je naplánováno na 21:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 37. Fojta (Natov), 61. Krzyžanek (Curney) – 51. Åhlberg (Stræte)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Koráb (Rytych) – Jelínek "C", Krzyžanek, Kološ, Křenek, Gwuźdź, Kadlec, Novák – Chroust Ta., Curney, Chroust To. – Natov, Fojta, Bouška – Renčín, Pluhař, Salát – Ekl, Mátl
    Slevik IBK: Tvete (Ottersten) – Grapne, Gustavsen, Eriksson, Magnusson, Hansen S., Møller-Olsen, Jørgensen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Bye, Skistad, Hjorth – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Gägnås

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko)