Vítkovice – Tappara 0:2 (kon.) | Blues – Mannheim 4:1 (kon.) | Rauma – Mníchov 5:3 (kon.)
IFK Helsinky – Davos 2:1 (kon.) | Třinec – HV71 2:2 (kon.) | Jyväskylä – TPS 2:2 (kon.)
Liberec – Linköping 4:1 (kon.) | Košice – Skellefteå 4:3 (kon.) | Sparta Praha – Zürich 3:2 (kon.)
Färjestad – Luleå 0:3 (kon.) | Vienna – Litvínov 3:4 (kon.) | Salzburg – Storhamar 1:3 (kon.)
Düsseldorf – Kärpät 0:2 (kon.) | Eisbären – Stavanger 3:0 (kon.) | Djurgården – Växjö 4:3 (kon.)
koniec
Vienna Capitals
3:4 (1:4, 1:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 22.09.2015, 19:15 • Albert Schultz Eishalle • Liga majstrov • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
Partner:
    Kurtis MCLEAN - 3:4
     
    41:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A je sníženo na rozdíl jediného gólu, tohle bude ještě velké drama! Troy Milam znovu střílel z pravé strany a Petrásek vyrazil před sebe. Tam si ho zpracoval Derek Whitmore, jenž situaci vyšperkoval pasem na nehlídaného KURTISE MCLEANA, který dopravil puk do brány! Asistence: Derek Whitmore a Matthew Dzieduszycki.
    Rafael ROTTER - 2:4
     
    39:03
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Capitals přesilovou hru využili a snižují na rozdíl dvou branek! RAFAEL ROTTER vnikl do útočného pásma, srovnal si puk v mezikruží a nekompromisní ranou o tyč překonal Michaela Petráska v brance Litvínova! Asistence: Troy Milam.
    Petr CHALOUPKA - 1:4
     
    18:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Totální rozklad rakouského celku! Litvínov krátce po třetí brance skóruje znovu. PETR CHALOUPKA vystřelil od modré čáry nepříliš prudkou střelu, ale po odrazu před brankou propadl kotouč za záda Phillipa Zopfa! Na Litvínovu vůbec není znát dosavadní trápení z domácí soutěže. Asistence: Miloslav Hořava.
    Peter JÁNSKÝ - 1:3
     
    18:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je bleskurychle využita! Parádní kombinaci na jeden dotek zakončil na pravém křídle stojící PETER JÁNSKÝ! Skvěle mu do střelecké pozice nahrál Viktor Hübl, jenž má na gólu velký podíl. Asistence: Viktor Hübl
    František LUKEŠ - 1:2
     
    09:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov se znovu dostává do vedení! Teď se hanbou může propadnout brankář David Kickert, který se nechal zaskočit prudkou střelou FRANTIŠKA LUKEŠE z pozice za útočnou modrou čarou! Dobrá práce litvínovského forvarda. Asistence: Viktor Hübl.
    Julian GROSSLERCHER - 1:1
     
    05:12
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A je vyrovnáno, tuhle branku si Petrásek za rámeček zřejmě nedá. Schiechl vystřelil z mezikruží nepříliš prudkou střelu a hostující brankář jí pouze vyrazil do míst, kde stál připravený JULIAN GROSSLERCHER, jenž se tak postaral o vyrovnání! Asistence: Michael Schiechl a Nikolaus Hartl.
    Robin HANZL - 0:1
     
    01:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 1:0 pro český celek, to je skvělý úvod! Michal Trávníček s Rostislavem Martynkem se dostali do přečíslení, jenže kombinace jim nevyšla. Kickert ale vyrazil kotouč jen do míst, kde si pro něj sjel ROBIN HANZL, který tak otevřel skóre zápasu v jednoduché pozici – před odkrytou bránou! Asistence: Rostislav Martynek a Michal Trávníček.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 6. Grosslercher (Schiechl, Hartl), 40. Rotter (Milam), 42. McLean (Whitmore, Dzieduszycki) – 2. Hanzl (Martynek, Trávníček), 10. Lukeš (Hübl), 19. Jánský (Hübl), 19. Chaloupka (Hořava)


    Vienna Capitals: Kickert (10. – 20. Zopf) – Fraser, Lakos, Milam, Iberer, Klimbacher, Pretnar, Peter – Dzieduszycki, Whitmore, McLean – Gamache, Sharp, Rotter – Fischer, Nödl, Bois – Grosslercher, Schiechl, Bauer – Hartl
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Kubát, Frolo, Sklenička, Pavlík, Pavelka, Gula, Kokeš, Chaloupka – Lukeš, Hübl "A", Jánský – Trávníček "C", Hanzl, Martynek – Hořava, Gerhát, Jurčík – Šrámek, Piroš "A", Písařík

    Rozhodca: Baluška (SVK), Gebei (HUN) – Smeibidlo (AUT), Nagy (HUN)

    Diváci: 2400