Novokuzneck – Petrohrad 4:3 (kon.) | Barys – Jaroslavľ 4:3 (kon.) | Jekaterinburg – Togliatti 4:1 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Novosibirsk – S.Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižnekamsk 1:4 (kon.) | Novgorod – Viťaz 1:0 (kon.) | HC Slovan – Záhreb 3:2 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Nedeľa 06.09.2015, 16:00 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:30. Jevgenij GRIGORENKO - 1:4
     
    55:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jakub Štěpánek v brance domácích je po právu pořádně nazlobený, dokonce o horní tyčku přelomil svou hokejku. Jeden z obránců totiž trestuhodně ztratil ve vlastním pásmu puk, a ideálně tak namazal JEVGENIJI GRIGORENKOVI. Ten si českého gólmana vychutnal kličkou do bekhendu. Bez asistence.
    38:01. Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:3
     
    38:01
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se prosazuje i domácí tým a najednou mají zase borci Severstalu o co hrát. Celou akci odstartoval Mons, jenž zavezl kotouč, obkroužil branku Neftěchimiku a nahrál před brankoviště, přesně na volného DMITRIJE KAGARLICKÉHO. Ten se z první nemýlil. Asistence: Jevgenij Mons a Pavel Černov.
    27:40. Kirill LJAMIN - 0:3
     
    27:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Přesilovka končí, Zemčenko se z trestné vrací předčasně. KRILL LJAMIN totiž využívá početní převahu a zvyšuje už na 3:0. Dlouho přesilovkovou kombinaci zakončil střelou z pravého kruhu. Štěpánek měl zakrytý výhled, navíc těsně před ním kotouč zasáhl jeden z obránců a úplně změnil dráhu střely.
    02:47. Jevgenij GRIGORENKO - 0:2
     
    02:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik bleskově zvyšuje na 2:0. Kolppanen rozehrál z předbrankového prostoru a JEVGENIJ GRIGORENKO se dostal do samostatného úniku. Tváří v tvář Štěpánkovi uspěl. Asistence: Ville Kolppanen a Tim Kennedy.
    02:27. Michail ŽUKOV - 0:1
     
    02:27
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jako první se prosazují hosté z Nižněkamsku. MICHAIL ŽUKOV se dokázal nejrychleji zorientovat před brankovištěm domácích a pohotově dorazil střelu, kterou Štěpánek vyrazil jen před sebe. Asistence: Alexander Bryncev a Maxim Rybin.

    David Soumar

    Góly a asistencie: 39. Kagarlickij (Mons, Černov) – 3. Žukov (Bryncev, Rybin), 3. Grigorenko (Kolppanen, Kennedy), 28. Ljamin, 56. Grigorenko


    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Blaťák, Němec, Šefer, Karlsson, Stasenko, Lukin, Popov, Kudako – Kagarlickij, Mons, Černov – Kupcov, Trubačjov, Bučněvič – Kazakovcev, Zemčenko, Monachov – Skorochodov, Vicharev, Dedunov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (Sudnicin) – Rjasenskij, Jevsejenkov, Berezin, Ogurcov, Ljamin, Bryncev, Kuzmin – Polygalov, Lapenkov, Zdunov – Žukov, Stas, Rybin – Kennedy, Taffe, Grigorenko – Kitarov, Kulikov, Chairullin, Milovzorov.

    Rozhodca: Boman, Sidorenko – Sazonov, Šichanov