Novokuzneck – Petrohrad 4:3 (kon.) | Barys – Jaroslavľ 4:3 (kon.) | Jekaterinburg – Togliatti 4:1 (kon.)
Jugra Chanty-Mansijsk – Kazaň 2:3 (kon.) | Novosibirsk – S.Moskva 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Čerepovec – Nižnekamsk 1:4 (kon.) | Novgorod – Viťaz 1:0 (kon.) | HC Slovan – Záhreb 3:2 (kon.)
koniec
Barys Nur-Sultan
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Nedeľa 06.09.2015, 13:30 • Sport Complex • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Lokomotivu se nezdařila kombinace, čehož využil Roman Starčenko, který se mohl řítit sám na prázdnou branku a zkompletovat hattrick, jenomže byl podražen Vladislavem Kartajevem, který už putuje na trestnou lavici. Se šancemi Lokomotivu to vypadá hodně bledě.
     
    49:51
    Andrej Loktijonov poslal kotouč z vlastního obranného pásma do hlediště, za což logicky následuje dvouminutový trest. Šance pro Barys opět se utrhnout soupeři.
     
    43:54
    Za tvrdý zákrok na Gorochova, který se zvedl z ledu jen za pomoci svých spoluhráčů, si jde dvouminutový trest odpykat Konstantin Puškarjov. Jde již o třetí trest pro tohoto hráče v dnešním klání.
     
    41:29
    Tak pozor, hosté budou hrát téměř půlminuty ve třech, dvě minuty za hákování dostal Ilja Ljubuškin a Lokomotiv zřejmě čekají horké chvilky.
     
    35:52
    Alexej Litviněnko obdržel dvě minuty za nedovolené bránění a tlak Lokomotivu může v následně přesilové hře vygradovat.
     
    21:00
    V dost pozvolné první minutě druhé části se postaral o vzrušení Mike Lundin, který dostal dvě minuty za krosček a oslabuje své mužstvo.
     
    14:17
    Hosté si zahrají druhou početní převahu. Konstantin Puškarjov dostal dvě minuty za podražení.
     
    09:46
    Domácí se řítili do přečíslení, jejich nebezpečný brejk zastavil jen za cenu faulu Sergej Koňkov, který si půjde odpykat dvouminutový trest.
     
    05:54
    Přesilovou hru si zanedlouho zahrají také domácí. Michail Grigorjev si počínal nedovoleně a rozhodčí jej vyloučil na dvě minuty za hákování.
     
    04:12
    Další komplikace pro Barys. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Konstantin Puškarjov a poprvé oslabuje své mužstvo.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 9. Starčenko (Žajlauov), 11. Savčenko (Žaljauov), 25. St. Pierre (Bochenski, Romanov), 28. Starčenko (Žajlauov) – 2. Malcev, 7. Gavrikov, 46. Kartajev (Koňkov)


    Barys Nur-Sultan: Poluektov (Malgin) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Savčenko, Litviněnko, Ryspajev, Trjasunov – Bochenski, Boyd, St. Pierre – Kajgorodov, Krasnoslobodcev, Puškarjov – Žajlauov, Starčenko, Rymarev – Michalis, Grents, Romanov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Murygin) – Hersley, Kronwall, Koledov, Grigorjev, Gavrikov, Gorochov, Ljubuškin – Enlund, Averin, Kartajev – Apalkov, Novotný, Mosaljov – Galimov, Loktijonov, Koňkov – Kapustin, Kraskovskij, Korškov, Malcev

    Rozhodca: Beljajev, Olenin – Majtak, Pronskich

    Diváci: 4070