Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
Tlačová konferencia HK Orange "20" (kon.) | Tisková konference fotbalové reprezentace ČR (kon.)
Tisková konference reprezentace Kazachstánu (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia HK Orange "20" pred sezónou 2015/2016

Streda 02.09.2015, 13:00Tlačové konferencie
     
    Tlačová konferencia je na konci, prajem ešte príjemný zvyšok dňa a dovidenia pri ďalších športových prenosoch! (13:08:03)
     
    E. Bokroš o príprave:
    "Každý ročník začíname od nuly, ťažko sa nám teraz hodnotí ich úroveň. Máme dvoch kvalitných brankárov vonku. Tu máme brankára Hrenáka, ktorý má len 17 rokov, chceme ho zapracovať, pretože brankár je pre nás veľmi dôležitý. Máme v zahraničí aj kvalitných obrancov, ako napr. Černák, Jaroš a ďalší, je to pre nás obrovská výhoda. Trošku horšie je to s útokom, vonku máme tak 3-4, ktorí spĺňajú podmienky."
    Tlačová konferencia - zľava T. Štulajter, E. Bokroš, R. Ulehla, M. Sukeľ
     
    Matúš Sukeľ:
    "Bude to podobné ako minulý rok, máme však ešte väčšiu motiváciu, keďže sme boli bronzoví. Trénujeme dosť, tešíme sa na sezónu."
     
    Ernest Bokroš:
    "Ako každý rok, celý proces 20-ky sa nemení. Presťahovali sme sa do hotela Junior, bude to náš nový domov. Budeme hrať dve súťaže, vycítili sme veľa energie v hráčoch, sme vďační aj za 20 zápasov, ale týždeň sme čakali na ďalší zápas. Požiadali sme prvú ligu, či by nás neprichýlila. Celkovo by sme do MS mali odohrať 49 zápasov, čo už je slušná porcia. V auguste sme absolvovali dva turnaje – jeden v Chomutove, potom v Porube. Potom sme odohrali dvojzápas s Detvou a so Zvolenom, boli sme v Nových Zámkoch, ešte nás čaká jeden zápas. Prvé stretnutie v extralige hráme so Skalicou 10. septembra. Trošku sme mali problém prehovárať hráčov, ktorí sú na odchode do zahraničia. Nepodarilo sa nám udržať všetkých talentovaných chlapcov. Ale nevadí, pokiaľ budú v dobrých organizáciách. Základ tímu sme si už ale vytvorili."
     
    Roman Ulehla:
    "V extralige odohráme 20 zápasov, v prvej lige 12 stretnutí, tam len u súperov. Chceme trošku pomôcť aj prvej lige, zviditeľniť hokej, zvýšiť tam návštevnosť."
     
    Prajem príjemný septembrový deň všetkým športovým priaznivcom. Dnes Vám prinesieme všetky podrobnosti z tlačovej konferencie HK Orange "20" pred sezónou 2015/2016.

    Projekt centralizovanej prípravy reprezentácie do 20 rokov vstupuje už do svojej deviatej sezóny. Hokejová "dvadsiatka" bude pod hlavičkou HK Orange 20 v ročníku 2015/2016 aj naďalej pokračovať v najvyššej slovenskej súťaži, no k tomu jej ešte pribudnú zápasy s tímami I. hokejovej ligy. Jej domovským stánkom bude opäť Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v bratislavskej mestskej časti Ružinov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 13:00.

    Daniela Mesíková