Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference HC Olomouc (kon.)
Tlačová konferencia HK Orange "20" (kon.) | Tisková konference fotbalové reprezentace ČR (kon.)
Tisková konference reprezentace Kazachstánu (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Slavia Praha

cz Streda 02.09.2015, 12:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference je u konce. Slavia představila novou posilu do útoku. V Edenu bude tuto sezónu působit slovenský centr Lukáš Jurík. Vedení sešívaných shrnulo klubové cíle na postup do baráže o extraligu a případně i samotný návrat mezi elitu. Slavii zítra čeká finální generálka před prvním mistrákem. Doma se utká od 18 hodin s Ústím nad Labem. (12:26:17)
     
    A jak je Pavel Hynek spokojen s přípravou? „Jsem spokojen s tím, jak mužstvo pracuje a jak se posouvá dopředu. Ze začátku jsme budovali kádr prakticky od základů a postupně jsme se dostávali ke kostře týmu. Co se týče výsledků, tak tam spokojen tolik nejsem. Pro mě ale výsledky nejsou tak důležité, jako předvedená hra. Pokud půjdeme do zápasů s pokorou a respektem, tak určitě můžeme uspět."
     
    Luděk Bukač: „Spolupráce s panem Hynkem probíhá prakticky denně. Komunikace v klubu funguje zatím bez problému a my věříme, že hráči co přišli, mají svou kvalitu a pomohou nám ve splnění cílů."
     
    Otázka na pana Pittera, jak se změnil rozpočet vzhledem k sestupu z extraligy? „Snížil se rapidně. BPA není partnerem v první lize, takže taková částka v první lize není. Spolupráci ukončil i generální manažer Bestsport. Na druhou stranu se snížili pochopitelně i výdaje."
     
    Jak hodnotí skládání týmu kapitán Pavel Kolařík? „V přípravě začalo mnoho juniorů. Poté se tým doplnil kvalitními zkušenými hráči. V kabině si všechno dobře sedlo, všichni spolu bez problému vychází."
    Za Slavii bude hrát Lukáš Jurík

     
    „Do zápasů musíme jít s pokorou a dávat postupné cíle, hraje se 52 kol. Chceme se držet v horních patrech tabulky a stále se držet na pozicích, zajišťující postup do play-off. Nemůžeme si dávat jiné cíle než postup do baráže a pokusit se dostal zpátky do extraligy."
     
    Pavel Hynek:„Nově poskládaný tým má rozhodně svou kvalitu. Teď již je na nás trenérech, abychom hráče dobře poskládali. V prvních zápasech jsme zkoušeli co možná nejvíce hráčů a v posledních týdnech se již snažíme tým poskládat do konečné podoby."
     
    Novou posilou do útoku se stane Lukáš Jurík, slovenský střední útočník!
     
    „Chtěli jsme udržet co nejvíce hráčů z loňské sezóny, ale bohužel velká část z nich odešla. Na českém trhu není mnoho kvalitních dostupných hráčů, proto jsme hledali hlavně v cizině."
     
    Další hovoří sportovní manažer Luděk Bukač.
     
    „V baráži se poté může stát cokoliv, ale věříme, že se mezi elitu můžeme vrátit. Jasným cílem je tedy návrat do extraligy v co nejkratší možné době."
     
    „Cílem je jednoznačně návrat do extraligy. Tým je skládán tak, abychom v první lize atakovali přední příčky. Doufáme, že postup do play-off, by měl být bez problémů."
     
    Jako první se bere slovo Vladimír Pitter.
     
    Slávističtí fanoušci stále očekávají příchod nové posily do útoku. Pokud vše klaplo, tak bychom se měli již za pár minut dovědět jméno nového sešívaného forwarda.
    V Edenu je všechno nachystané

     
    Vítejte na předsezonní tiskové konferenci HC Slavia Praha. Ve VIP prostorách na stadionu v Edenu se začíná ve 12:00. Mezi přítomnými bude člen představnestva Vladimír Pitter, sportovní manažer Luděk Bukač, hlavní trenér A-týmu Pavel Hynek a chybět nebude ani kapitán A týmu Pavel Kolařík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    Michal Borovan

    Přítomní:


    Vladimír Pitter - člen představenstva
    Luděk Bukač - sportovní manažer
    Pavel Hynek - hlavní trenér A-týmu
    Pavel Kolařík - kapitán A-týmu