Haniska – Prešov 1:1 (kon.) | Senec – Borčice 0:1 (kon.) | Teplička n. Váhom – Michalovce 0:2 (kon.)
Medzev – Košice 0:4 (kon.) | Vyšný Mirošov – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Čaňa – Spiš. N. Ves 2:1 (kon.)
koniec
FK Čaňa
2:1 (1:1)
FK Spišská Nová Ves
Utorok 01.09.2015, 16:30 • Štadión FK Čaňa • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Čaňa: z ihriska odchádza hráč s číslom 22, ktorý v oficiálnom zápise ani nie je, prichádza Matúš Nevelöš.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Čaňa: z ihriska odchádza Ondrej Čigáš, prichádza Dušan Juhász.
     
    84
    FK Čaňa dáva gól!
    Domáci Lipnický získal loptu na pravej strane v útoku, urobil tam kusisko práce a naviazal si obranu, následne loptu posunul do šestnástky, odkiaľ vypálil ONDREJ ČIGÁŠ a gólman Stančík už nestihol zareagovať.
     
    83
    Hostia nastrelili konštrukciu súperovej bránky! Stalo sa tak po tom, čo postranný arbiter signalizoval ofsajd a Čaňa prestala hrať, ale hlavný rozhodca si to nevšimol a nechal hru pokračovať. Prudko vypálil Radoslav Sirko, no jeho pokus zastavila tyč Stančíkovej bránky.
     
    82
    Na trávniku to začína byť poriadne ostré! Po vzájomnej potýčke inkasujú žlté karty Dušan Varga (FK Čaňa) a Lukáš Kováč (FK Spišská Nová Ves).
     
    78
    Po rohovom kope domáceho celku vznikol pred bránkou hostí poriadny zmätok, ale domáci to napokon nevyužili. Čaňa však predviedla veľmi peknú aktivitu a zaslúži si pochvalu.
     
    77
    Čaňa však predviedla perfektné presunutie hry na opačnú polovicu a takmer rozjasala svojcih divákov! Stanislav Ohman sa prezentoval vynikajúcou strelou, ale Stančík ju v páde vyboxoval na rohový kop.
     
    76
    Spišiaci sa stále držia v útoku, ale teraz nedokázali potrestať veľkú chybu súpera. Sirko bez prípravy pálil na gólmana zle vyrazenú loptu od obrancov, ale v rýchlosti priestor troch žrdí minul.
     
    75
    Spišská Nová Ves stále pokračuje vo svojej aktivite. Kováč sa s lotpu na kopačke predral do útoku, z hranice šestnsátky aj prudko vypálil, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Tomáš Baranyi (FK Spišská Nová Ves).
     
    68
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Tomáš Čekovský, prichádza Šimon Dunajčan.
     
    66
    Ďalšia skvelá šanca pre Čaňu! Po akcii troch proti trom dostal loptu na pravú stranu Čigáš a prudko pálil, ale jeho pokus výborne zrazil iba obranca hostí.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Ladislav Török (FK Čaňa).
     
    63
    Čaňa presunula hru na opačnú polovicu trávnika a mohla skórovať! Lipnický na pravej strane dobre prečítal hru, poslal prihrávku na Čigáša, ale toho výborne vychytal Stančík.
     
    60
    Spišiaci mohli opäť skórovať! Lukáš Kováč sa s lotpu sám predral priamo pred brankára, odkiaľ strieľal, ale trestuhodne mieril iba do gólmana.
     
    58
    Hostia sa dostali do skvelej pozície na skórovanie! Po centri Čekovského sa k hlavičke dostal Boroš, ale jeho pokus bol zrazený iba na rohový kop.
     
    57
    Striedanie v tíme Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Lukáš Kiššák, prichádza Samuel Lipták.
     
    54
    Na opačnú stranu sa presunuli aj hostia. Tam pre zmenu po zemi pálil Štefanik, ale takisto nebol presný. Tempo hry sa stále zvyšuje.
     
    52
    Čaňa opäť dostala loptu na útočnú polovicu a takmer sa jej opäť podarilo ujať vedenia! Z približne 18 metrov prudko pálil Čigáš, no jeho pokus skončil iba tesne vedľa žrde.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Čaňa: z ihriska odchádza Tomáš Steininger, prichádza Patrik Peťovský.
     
    40
    Spišská Nová Ves dáva gól!

    Spišiaci preniesli hru na druhú stranu a vyrovnávajú. V šestnástke prihrával Kováč priamo pred bránku, kde sa obrane vysunul KAMIL ZEKUCIA a prudkou ranou už nedal domácemu brankárovi šancu.
     
    38
    Spišiaci teraz opäť prepadli v defenzíve, Lipnický sa rútil na bránku po ľavej strane, ale v zakončení napokon tiesnene mieril iba vedľa bránky.
     
    37
    Domáci futbalisti rozohrali loptu a dostlai sa do zakončenia na opačnej strane. Tam tesne spoza hranice šestnástky pálil Török, ale jeho pokus skončil iba tesne nad brvnom.
     
    36
    Domáci brankár Maroš Binda sa s rozohrávkou absolútne neponáhľal a rozhodca jeho počínanie správne vyhodnotil ako úmyselné zdržiavanie hry. Čaňa inkasuje druhú žltú kartu.
     
    35
    Domáci futbalisti sa napokon ubránili iba za cenu žltej karty. Tú dostáva Tomáš Borovský, aj keď v oficiálnom zápise figuruje tento hráč ako náhradník na lavičke.
     
    33
    Hostia sa z vlastnej defenzívy presunuli do útoku a mohlo byť vyrovnané! Spoza šestnástky to prudkou ranou skúsil Baranyi, ale tesne minul bránku.
     
    20
    FK Čaňa dáva gól!

    Domáci futbalisti sa prekvapujúco ujímajú vedenia! DÁVID LIPNICKÝ sa prezentoval nenápadnou strelou z približne 20 metrov, ktorá dokonale zaskočila gólmana hostí a skončila až v sieti.
     
    17
    Domáci hráči výborne prečítali hru a dostali sa do dobrej streleckej pozície. Po peknom prenesení hry prišla z ľavej strany prihrávka na Čigáša, ktorá však smerovala iba na jeho päty.
     
    13
    Spišská Nová Ves pokračuje vo veľkej aktivite pri Bindovej bránke! Čekovský aj Kováč pálili z hranice šestnástky, ale oba ich pokusy zblokovala iba obetavá domáca obrana.
     
    12
    Hostia sa druhýkrát v zápase dostali do zaujímavej pozície, z ktorej mohli skórovať. Boroš dobre prečítal situáciu na ľavej strane, pretlačil sa až do vápna, ale v momente strely mu lopta ušla o pár centimetrov.
     
    8
    Futbalisti sa napokon lopty dočkali a SPišiaci sa dostali do nebezpečného zakončenia! Čekovský sa po ľavej strane do šestnástky predral sám a aj prudko zakončoval, ale iba tesne vedľa vzdialenejšej žrde.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Spišská Nová Ves. Viac informácií tu.

    Góly: 20. Lipnický, 84. Čigáš – 40. Zekucia

    Karty:   35. Borovský (CNA), 36. Binda (CNA), 65. Török (CNA), 82. Varga (CNA) – 72. Baranyi (SNV), 82. Kováč (SNV)


    FK Čaňa: Binda (C) – L. Vaľa, Varhoľák, Varga, Steininger, Török, Peťovský, M. Vaľa, Péter, Čigáš, Lipnický
    Náhradníci: Miškovič, Ohman, Borovský, Čarný, Juhász, Nevelöš, Brinda

    FK Spišská Nová Ves: Stančík – Slejzák, Baranyi, Sedláček (C), Zekucia, Štefanik, Kováč, Sirko, Čekovský, Kiššák, Boroš
    Náhradníci: Gaborčík, Baldovský, Lipták, Tomaščík, Samoľ, Šomšák, Dunajčan

    Rozhodca: Zimebra – Mihalík, Capik