Linköping – IFK Helsinky 2:0 (kon.) | Kuopio – Stavanger 2:1 (kon.) | Něman Grodno – Vítkovice 0:2 (kon.)
Pardubice – Färjestad 2:3 (kon.) | EC-KAC – Košice 2:3 (kon.) | Sheffield – Jyväskylä 2:4 (kon.)
koniec
KAC Klagenfurt
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Košice
Nedeľa 30.08.2015, 17:30Liga majstrov • Skupina 8
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:29. Jakub SUJA - 2:3
     
    57:29
    Košice dali gól!

    Obrovská aktivita Košičanov sa napokon končí gólom v sieti Tuokkolu! Bicek odviedol pri pravej žrdi kusisko práce, dostal puk pred gólmana, kde sa v zmätku najlepšie zorientoval JAKUB SUJA, ktorý svojou dorážkou rozjasal Košičanov. Asistencia: Jiří Bicek.
    34:15. Oliver SETZINGER - 2:2
     
    34:15
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!

    Je vyrovnané! Košičania si teraz nerozumeli v defenzíve, puk ponúkli priamo OLIVEROVI SETZINGEROVI, ktorý to trafil parádne pod hornú žrď. Bez asistencií.
    30:58. Jiří BICEK - 1:2
     
    30:58
    Košice dali gól!

    Košičania sa dokázali udržať v útoku a opäť sa ujímajú vedenia! Lelkeš to spravil veľmi dobre, keď puk z ľavej strany nahodil pred bránku, kde bol pri ľavej žrdi úplne nepokrytý JIŘÍ BICEK, ktorý so zakončneím nemal problém. Asistencie: Marek Bartánus a Jakub Suja.
    09:48. Kevin KAPSTAD - 1:1
     
    09:48
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!

    Domáci napokon svoju obrovskú snahu využívajú a vyrovnávajú stav stretnutia! KEVIN KAPSTAD bol v správnom čase na správnom mieste, keď za ležiaceho Melicherčíka doklepol vyrazený puk po nebezpečnom nahodení z uhla. Asistencie: Thomas Koch a Martin Schumnig.
    04:37. Richard LELKEŠ - 0:1
     
    04:37
    Košice dali gól!

    Košičania sa ujímajú vedenia! Z pravej strany z útočnej tretiny najskôr prudkou strelou vystrašil domáci tím Jenčík, ale jeho ranu gólman vyrazil. K odrazenému puku sa vzápätí dostal RICHARD LELKEŠ a s dorazením do prázdnej bránky už nemal problém. Asistencia: Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 10. Kapstad (Koch, Schumnig), 35. Setzinger – 5. Lelkeš (Jenčík), 31. Bicek (Bartánus, Suja), 58. Suja (Bicek)


    KAC Klagenfurt: Tuokkola (Stroj) – Popovic, Strong, DeSantis, T. Pöck, Schumnig, Kapstad, Vallant – Koch, M Geier, Setzinger – Nordqvist, Ganahl, Lundmark – Hundertpfund, Jacques, Kurath – Harand, M. Pöck, Ban
    HC Košice: Melicherčík (Riečický) – Štrbák (C), Slovák, Šedivý, Philipp, Pavúk, Cebák, Macejko – Jenčík, Lelkeš, Lapšanský – Bartánus, Suja, Bicek (A) – Bortňák, Bartoš (A), Hrnka – Sojčík, Češík, Chovan, Boltun

    Rozhodca: Grumsen (DEN), Piragić (CRO) – Johnstone (AUT), Hribar (SLO)