Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 1:2 (kon.) | Ufa – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Riga 0:4 (kon.) | D. Moskva – Chabarovsk 7:2 (kon.) | Nižnekamsk – Barys 5:2 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 5:4 (po pr.) | Záhreb – Novosibirsk 4:2 (kon.) | HC Slovan – Novokuzneck 6:0 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
6:0 (3:0, 1:0, 2:0)
Metallurg Novokuzneck
Nedeľa 30.08.2015, 17:30 • Slovnaft Aréna, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:16. SKOKAN - 6:0
     
    58:16
    Slovan Bratislava dal gól!
    O radosť na tribúnach sa postarali Bartovič, ktorý zbehol s pukom do pásma po ľavej strane, od kruhu vystrelil, Novotný puk vyrazil pred seba a DÁVID SKOKAN puk poslal do odkrytej časti bránky. Asistencie: Milan Bartovič a Cam Barker.
    44:59. ŠŤASTNÝ - 5:0
     
    44:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    Puk do pásma zaviezol z pravej strany Tičar, prenechal ho za kruhmi ANDREJOVI ŠŤASTNÉMU a ten strelou švihom poslal puk Novotnému do siete. Asistencie: Rok Tičar a Žiga Jeglič.
    38:12. KAŠPAR - 4:0
     
    38:12
    Slovan Bratislava dal gól!
    Konečne to tam padlo aj LUKÁŠOVI KAŠPAROVI, ktorý exportným gólom zdvihol tribúny zo sedačiek. Lukáš z medzikružia nedal svojmu krajanovi najmenšiu šancu. Asistencia: Tomáš Surový.
    17:42. BARKER - 3:0
     
    17:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyrobil presilovkový vzorec, pred bránkou dobre clonil Nedorost, od modrej z jej stredu švihom vystrelil CAM BARKER, ktorý prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo, a puk poslal pod brvno bránky hostí. Asistencia: Lukáš Kašpar.
    16:24. ŠVARNÝ - 2:0
     
    16:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Vhadzovanie na ľavom kruhu, puk dostal za kruhy na hokejku IVAN ŠVARNÝ, ktorý nezaváhal a prestrelil Poďapoľskija v bránke Metallurgu. Asistencie: Anatolij Protasenja a Milan Bartovič.
    10:16. JEGLIČ - 1:0
     
    10:16
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk domácich dva na jeden končí gólom, Tičar nakorčuľoval do pásma po ľavej strane, všimol si na opačnej strane voľného ŽIGU JEGLIČA, posunul mu puk a Žiga ho umiestnil pod brvno odkrytej bránky hostí. Asistencie: Rok Tičar a Andrej Šťastný.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 11. Jeglič (Tičar, Šťastný), 17. Švarný (Protasenja, Bartovič), 18. Barker (Kašpar), 39. Kašpar (Surový), 45. Šťastný (Tičar, Jeglič), 59. Skokan (Bartovič, Barker)


    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Sersen (A), Starosta, Švarný, Mihalik, Valach, Kozák – Kašpar, Nedorost, Surový (C) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skokan, Protasenja, Bartovič (A) – Skalický, Viedenský, Lušňák
    Metallurg Novokuzneck: Poďapoľskij (21. Novotný) – Kuklev, Postnikov, Fairchild, Manuchov, Amirov, Skutar, Kamalov, Antonovskij – Drugov, Romanov (C), Komaristyj (A) – Kazakov, Stoa (A), Orlov – Karavajev, Kousal, Kaprizov – Berdnikov, Malinovskij, Musin

    Rozhodca: Kiseliov, Dejev – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 6.875