Newcastle – Arsenal 0:1 (kon.) | Chelsea – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Bournemouth – Leicester 1:1 (kon.)
Aston Villa – Sunderland 2:2 (kon.) | Manchester City – Watford 2:0 (kon.) | Stoke City – West Bromwich 0:1 (kon.)
Liverpool – West Ham 0:3 (kon.) | Tottenham – Everton 0:0 (kon.)
koniec
Stoke City FC
0:1 (0:1)
West Bromwich Albion
Sobota 29.08.2015, 16:00 • The Britannia Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Prajem vám príjemné futbalové popoludnie a vítam vás na Britannia Stadium, kde sa o 16:00 začne súboj medzi Stoke City FC a West Bromwich Albion. Zápasom vás prevedie Lukáš R. Ovšonka.

    Stoke City FC
    Stoke City sa po troch kolách nového ročníka Premier League nachádza na 16. pozícii s 2 bodmi. Stoke na úvod sezóny prehral doma s Liverpoolom tesne 0:1 a potom remízoval na ihrisku Tottenhamu s "kohútmi" 2:2 a na trávniku Norwichu 1:1.

    West Bromwich Albion
    West Brom vstúpil do súťaže najhoršie spomedzi všetkých, patrí mu momentálne posledná 20. priečka so ziskom jediného bodu. WBA v prvom kole prehral doma s Manchestrom City 0:3, následne remízoval na štadióne Watfordu 0:0 a minulé kolo predviedol dobrý výkon, keď londýnskej Chelsea podľahol iba tesne 2:3.

    Aj tento zápas anglickej najvyššej futbalovej súťaže môžete sledovať prostredníctvom on-line prenosu na webe Onlajny.eu. Pekný športový zážitok!
     
    Úvodné zostavy:

    Stoke City FC: Butland – Johnson, Cameron, Muniesa, Pieters – Adam, Whelan (C) – Shaqiri, van Ginkel, Afellay – Diouf.
    Náhradníci: Given – Arnautović, Joselu, Ireland, Wilson, Crouch, Krkić.

    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Lescott, J. Olsson – C. Gardner, D. Fletcher (C), Yacob, J. Morrison, McClean – Rondón.
    Náhradníci: Rose – Brown, Anichebe, Gamboa, Lambert, McManaman, Gnabry.

    Rozhodca: Oliver – Beswick, Burt.
     
    Oba tímy už sú pripravené na ihrisku na dnešný zápas. Stoke City nastupuje v typických červeno-bielych pásikavých dresoch proti Albinou, ktorí majú tmavomodro-biele pásy.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodného výkopu sa ujali hráči WBA, ktorí si dvakrát prihrali dozadu a okamžite nakopávali na hrot. Tam boli domáci obrancovia.
     
    2
    Pieters získal pre svoj tím loptu po dlhej lopte od Dawsona, ktorú už útočník Rondón nedostal na svoju kopačku. Stoke teda môže v pokoji rozohrať.
     
    3
    Shaqiri si vymenil loptu po rohovom kope s van Ginkelom a z pravej strany v šestnástke centroval ku vzdialenejšej žrdi, no lopta iba preletela malým vápnom a skončila mimo ihriska. Hostia si vydýchli.
     
    4
    Lopta, ktorú sa snažil Shaqiri spracovať na pravej strane ihriska, skončila v moci hostí, ktorú budú vhadzovať aut.
     
    5
    Albion zastavil dva pokusy o krátke centre v strede poľa a teraz zviera domácich na ich obrannej polovici.
     
    6
    Afellay si pred pokutovým územím pekne vyťukal s Whelanom, ktorý následne spoza šestnástky pálil. Jeho strela letela približne meter nad hornou konštrukciou brány.
     
    7
    Po menšej chybe hostí sa snažil Shaqiri vysunúť prienikovou prihrávkou Mameho Dioufa. Tomu ale v zakončení zabránil čiarový rozhodca, ktorý avizoval ofsajd.
     
    8
    Johnson sa snažil krajnou prihrávkou na pravú stranu vyslať do behu Shaqiriho, ten nemal v pláne rešpektovať jeho úmysel. Loptu teda získal súper a vhadzuje aut.
     
    9
    Diouf posielal z priestoru pri rohovej zástavke na ľavej strane center do šestnástky, kde však domáci hráč fauloval súpera, a tak bude odkopávať hosťujúci brankár Myhill.
     
    10
    Počas prvých desiatich minút stretnutia sme zatiaľ zaregistrovali lepšiu útočnú aktivitu od futbalistov Stoke City, ktorí zatiaľ súperovi nedarovali ani jednu loptu. WBA má problém získať aj takmer stratenú loptu. Domáci sú zatiaľ veľkí bojovníci a majú zápas pod kontrolou.
     
    11
    Pekná akcia Stoke City! Shaqiri profitoval z dobrej práce Adama, centroval z pravej strany do vnútra pokutového územia, kde hlavičkou zakončoval Mame Diouf, ale Myhill túto ľahkú hlavičku zachytil vo svojich rukách!
     
    12
    Boli sme svedkami prvého rohového kopu v zápase, ktorý mal West Brom, ale hráči Stoke City si postrážili vlastné vápno a loptu vykopli mimo nebezpečenstva.
     
    13
    Gardner našiel dlhým krížnym centrom z pravej strany Rondóna v šestnástke, tomu však spracovanie nevyšlo, keďže lopta odskočila za bránkovú čiaru.
     
    14
    Hostia zo šestnástky odrazili loptu na hranicu šestnástky, odkiaľ sa ku zakončeniu dostal Diouf. Jeho delovku z voleja však súper zablokoval.
     
    15
    Adam vybojoval pre svoj tím štandardku, bola to vcelku veľká vzdialenosť. Škótsky defenzívny záložník vyskúšal prízemnú strelu, ktorú Myhill zastavill v pokľaku na svojich rukaviciach.
     
    16
    Johnson predviedol individuálny pohyb na pravej strane, dvomi kľučkami sa odpútal od McCleana a potom centroval, no jeden z hráčov WBA vyrazil loptu do hľadiska.
     
    17
    Pochopiteľne nasledoval rohový kop, ktorý odohral Shaqiri ku vzdialenejšej žrdi na Dioufa, tomu ale v hlavičkovaní prekážal hráč West Bromwichu.
     
    18
    Dawson nedal na ľavej strane ihriska žiadnu šancu Ibrahimovi Afellayovi, ktorého tvrdo odstavil v pokuse o získanie lopty.
    Manažér Tony Pulis sa dnes vrátil na Britannia Stadium ako súper, napriek tomu sa od fanúšikov dočkal vrelého privítania.

     
    19
    Domáci hráči sa teraz snažia chvíľu hru upokojiť a nechať oddýchnuť svojich ofenzívnych záložníkov a hrotového hráča Dioufa. Začínajú preto viacerými prihrávkami v okolí vlastnej šestnástky.
     
    20
    Afellay poslal z ľavej strany prízemný center do vnútra pokutového územia, kde si však hosťujúca defenzíva na čele s dvojicou stopérov poradila zodpovedne.
     
    21
    Fletcher sa snažil vysunúť Gardnera, perfektne však čítal hru Pieters, ktorý pekným sklzom nedovolil pustiť loptu na hráča WBA. Zaslúžil si preto aj patričný potlesk od domácich priaznivcov.
     
    22
    Stopér Cameron musel žehliť situáciu v oblasti stredového kruhu, kde sa už po loptu rozibiehal Rondón, no napokon sa to domácemu hráčovi podarilo.
     
    23
    Shaqiri, Diouf a van Ginkel si vymenili loptu pred pokutovým územím s plánom ponúknuť hlavičku hrotovému hráčovi Dioufovi, no defenzíva West Bromu tento úmysel vystihla.
     
    24
    Hráči WBA sa po dlhej chvíli dostali do šestnástky súpera bola z toho poriadna šanca! Z ľavej strany McClean odcentroval do pokutového územia. Domáci futbalisti odrazili loptu presne na kopačku Morrisona, ktorého strelu Butland rukami vyrazil ku pravej žrdi!
     
    25
    Prvým hráčom, ktorý dostáva žltú kartu v tomto zápase je Gardner, ktorý fauloval Ibrahima Afellaya v rýchlom behu.
     
    25
    Čo sa dialo potom však už rozhodca nemohol ohodnotiť inak! Po Gardnervom faule Ibrahim Afellay poriadne vybuchol, akonáhle sa z trávnika postavil, nahnevane dal facku Gardnerovi a za to mu hlavný rozhodca Oliver okamžite udelil červenú kartu!
     
    27
    Vo výhodnejšej pozícii teda od 25. minúty budú hráči West Bromu, ktorých domáci na úvod poriadne najmä v defenzíve vyšťavili, a tak teraz môžu využiť výhodu a vyšťaviť zase oni domácich.
     
    28
    Stoke musí nájsť nový spôsob, ako zaplátať spoľahlivého záložníka Afellaya, preto začína pomalými prihrávkami od vlastnej polovice.
     
    29
    Hneď sa však načrtla šance pre Stoke City! Muniesa odcentroval z obrannej polovice na hrot, kde bol Diouf, ktorý najprv prehlavičkoval brankára Myhilla, ktorý pochybil a potom už mal blízko ku gólu, no z tesnej blízkosti brány bol v hlavičkovaní úspešnejší pravý stopér McAuley!
     
    30
    Darren Fletcher okamžite odkopol loptu smerom dopredu, kde si ku hranici šestnástky nabiehal Salomón Rondón, ale hru čítal brankár Butland, ktorý chytil loptu do rúk.
     
    31
    Adam nedovolene zastavil na pravej strane Dawsona, hlavný rozhodca sa následne poradil s čiarovým, ktorý situáciu lepšie videl a dokonca Adama vylučuje taktiež, čo znamená, že Stoke City sa bude brániť s deviatimi hráčmi!
     
    33
    Zápas sa začal naozaj zaujímavo. V 31. minúte hrať s dvomi vylúčenými hráčmi, to zvládne len naozaj skúsené mužstvo a dobrý kolektív. Uvidíme, či sa Stoke dokáže za takýto celok považovať.
     
    35
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Claudio Yacob, prichádza Rickie Lambert.
     
    36
    Stoke City zahrávalo v poradí štvrtý roh, defenzíva West Bromwichu si poradila takmer bez žiadnych väčších problémov.
     
    36
    Xherdan Shaqiri si pýtal faul po zákroku na svoju osobu, keď sa snažil prekabátiť krajného obrancu Dawsona. Ten mu na jeho technické pohyby nenaletel a odstavil ho telom.
     
    37
    Spoza šestnástky sa snažil Fletcher krátkym centrom v pokutovom území nájsť Rondóna. Ten nedokázal napokon ponúknutú prihrávku využiť.
     
    38
    McClean odcentroval z ľavej strany smerom do pokutového územia, kde sa do hlavičkového zakončenia, síce nevydareného, dostal Gardner. Hru následne upokojil Butland.
     
    39
    Krásnu delovku asi z tridsiatich metrov vyslal zo svojej kopačky Rickie Lambert, brankár Butland dokázal končekmi prstov vyraziť na rohový kop!
     
    40
    Futbalisti West Bromu sa však neprezentovali bojaschopným rohovým kopom, Stoke si s loptou poradili bez problémov.
     
    40
    Brankár Butland si na svoje konto pripísal ďalší úspešný zákrok, keď musel znovu čeliť tvrdej ďalekonosnej strele. Tentokrát to bolo z kopačky Darrena Fletchera.
     
    42
    Hráči West Bromu sa natlačili na súperovu polovicu, Gardner odcentroval z pravého kraja smerom do šestnástky, kde však mal situáciu pod kontrolou domáci tím na čele s brankárom Butlandom.
     
    43
    McClean sa už na ľavej strane nedokázal zbaviť Whelana, musel loptu vrátiť naspäť smerom do stredového kruhu.
     
    44
    WBA si vypracovalo šancu. Z ľavej strany McClean odcentroval smerom do vápna, kde si pozíciu vypracoval Salomón Rondón, ale hlavičkovým zakončením nejak výraznejšie neohrozil brankára.
     
    45
    McClean ešte zrýchlil ku kraju šestnástky na ľavej strane a odtiaľ poslal prízemný pas do malého vápna. Tam bola ibra hráč Stoke City.
     
    45+1
    Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.
     
    45+2
    Lambert sa snažil kolmým prienikovým centrom v šestnástke nájsť Rondóna, s loptou si však bez problémov poradil stopér Cameron.
     
    45+3
    Do zakončenia sa v šestnástke sa po pár odrazoch lopty v tomto priestore dostal Salomón Rondón, jeho strelu ľavačkou však napokon súper zblokoval.
     
    45+3
    West Bromwich Albion dal gól!
    Tak napokon sa to už na niekoľký pokus v poradí podarilo! Z priestoru za šestnástkou Lambert ponúkol ideálny center na SALOMÓNA RONDÓNA, ktorý aj keď možno zvláštnou hlavičkou nasmerovanou do zeme, no aj tak, prekonal brankára Butlanda!
    45+3. José Salomón RONDÓN - 0:1
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli kvalitný anglický futbal. V úvode mali loptu na svojich kopačkách častejšie domáci hráči, WBA prakticky nepustili k ničomu. Prišli však dve vylúčenia v 25. a 31. minúte, kedy boli predčasne pod sprchy poslaní Afellay a Adam a iniciatívu prebrali hostia. Tí sa gólovo presadili až v 3. nadstavenej minúte po hlavičke Rondóna, a tak dali bodku za prvým polčasom.
    Druhý sa začne približne o 17:05.
    Stoke City inkasoval v jednom zápase Barclays Premier League dve červené karty naposledy na Boxing Day v roku 2013.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza Craig Gardner, prichádza Callum McManaman.
     
    47
    Hostia sú teda v početnej výhode a druhý polčas začínajú obliehaním súperovej šestnástky. Spolupracovali góloví aktéri Lambert a Rondón, hlavička strelca otváracieho gólu tentokrát nesmerovala do priestoru bránky.
     
    48
    Ku šestnástke WBA sa podarilo dostať krajnému obrancovi Stoke City Johnsonovi, jeho následné prízemné zakončenie neskončilo v priestoru Myhillovej brány.
     
    49
    Hlavný rozhodca nefúkol do píšťalky po faule na jedného hráčov West Bromu. Iba jednoduchým gestom ponechal výhodu pre hosťujúci tím.
     
    50
    West Brom vie, že teraz môže pokojne napádať aj s dvomi hráčmi a teda futbalistov Stoke City zdvojovať. Teraz sme videli príklad a rovno aj výsledok. Stoke mal problém rozohrať a lopta skončila za postrannou čiarou.
     
    51
    McManaman sa preštrikoval ku pravej strane šestnástky, odkiaľ sa snažil ešte centrovať do malého vápna, no domácemu hráčovi sa podarilo pas zblokovať.
     
    53
    Spoza pokutového územia sa snažil Fletcher prihrávkou do medzery na pravej strane vysunúť McManamana, ale pohyb krajného stredopoliara dokázal Pieters vystihnúť.
     
    54
    Hráči Stoke City FC bezpečne kombinujú v strede poľa. Snažia sa zaútočiť najmä po krajoch ihriska, kde by mohli nájsť väčší priestor, než cez stred, ktorý je viditeľne preplnený a chránený.
     
    56
    WBA získalo rohový kop, ktorý bol zahratý typicka na hrotového hráča Salomóna Rondóna ku vzdialenejšej žrdi, no hlavička tohoto hráča nebola presná.
     
    57
    McManaman odviedol dobrú prácu, keď zo stredu poľa potiahol loptu až ku šestnástke. Následne z ľavej strany prišiel center do vnútra vápna, ale ten bol zblokovaný. Lopta sa nakoniec ocitla na kopačke Darrena Fletchera, ktorého strela spoza šestnástky netrafila priestor troch žrdí.
     
    58
    Xherdan Shaqiri dokázal prebrať iniciatívu, individuálne sa dostal do pokutového územia, potom z neho bol vytlačený, ale dokázal ešte z hranice vypáliť. Avšak, pokus smeroval nad bránku.
     
    59
    Z ľavej strany odcentroval do pokutového územia McClean, jeho pokus v šestnástke neohrozene zastavil na rukách brankár Butland, ktorý nemal v okolí žiadnych protihráčov.
     
    60
    Fletcher vysúval na ľavý kraj šestnástky Lescotta, ktorý však neprišiel ku lopte skôr ako brankár Stoke City Butland.
     
    61
    Na ľavej strane ihriska nedal Dawson žiadnu šancu naturalizovanému Švajčiarovi Shaqirimu, ktorý kľučkou neuspel.
     
    62
    Lescott poslal z priestoru pri rohovej zástavky center do pokutového územia, ktorý dorazil na kopačku McManamana, ale jeho volej, našťastie, zastavil hráč súpera.
     
    63
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Glen Johnson, prichádza Marc Wilson.
     
    63
    Striedanie v tíme West Bromwich Albion: z ihriska odchádza James McClean, prichádza Cristian Gamboa.
    Stoke City inkasoval počas úvodných 31 minút dve červené karty, čo je v histórii Barclays Premier League tretí najrýchlejší čas, počas ktorého tím dohrával zvyšok zápasu o deviatich.

     
    64
    Striedajúci Gamboa si okamžite chcel pred šestnástku vypýtať prvú loptu kvôli premiérovému dotyku v zápase, ale nemohol ďalej pokračovať, pretože bol odpískaný ofsajd.
     
    66
    Gamboa sa pretláčal po pravej strane ihriska cez domáceho Pietersa, ktorému hlavný rozhodca právom udelil žltú kartu za bránenie v hre.
     
    67
    WBA zahrali štandardku signálom, loptu si na hranicu šestnástky vypýtal Morrison, ale jeho tvrdý projektil smeroval vysoko nad bránu.
     
    68
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Xherdan Shaqiri, prichádza Marko Arnautović.
     
    69
    McManaman si krásne poradil s dvojicou protihráčov na ľavej krajnej hranici šestnástky, následne odcentroval bližšie k bráne, ale tam dokázalo Stoke City loptu ubrániť.
     
    69
    Wilson sa rozbehol do pokutového územia, zozadu ho ale zasiahol Gamboa a hlavný rozhodca právom a bez žiadnych ďalších vysvetlení udelil hráčovi West Bromu kartový trest.
     
    70
    Brankár Myhill mal po dlhšom čase istý kus práce, keď musel rukou vyboxovať loptu po rohovom kope domácich hráčov.
     
    72
    V týchto minútach zápasu prebrali kontrolu nad loptou domáci hráči, ďalekonsnou strelou sa snažil brankára Myhilla z Walesu prekvapiť Arnautović, no brankár WBA bezpečne schoval loptu v náručí.
     
    73
    Lescott odcentroval z ľavej strany smerom ku vzdialenejšej žrdi, kde pohľadom a následne aj loptou hľadal rozbehnutého McManamana, ale tomu sa nepodarilo center dobehnúť.
     
    74
    McAuley fauloval domáceho striedajúceho Arnautovića, ten získal pre svoj tím rozohrávku. Stoke sa snaží aspoň nejaký čas podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    75
    Marko Arnautovíc sa napokon aj prepracoval do zakončenia, po istom čase sa ocitol s loptou na pravej strane pred hranicou šestnástky. Jeho delovku ešte tečoval aj hráč WBA, ale v moci ju už následne mal brankár Myhill, ktorý sa pri zákroku veľmi nezadýchal.
     
    76
    Dawson presunul loptu krížnym pasom cez celé pokutové územie až na opačnú stranu ku Lescottovi, ktorý ďalej rozohrával.
     
    77
    Gamboa si s loptou na ľavej strane ihriska nepočínal príliš dobre, domáci tím sa to snažil využiť na protiútok a na získanie štandardky, no Diouf svojím pádom po zákroku McAuleyho u hlavného rozhodcu nepochodil.
     
    80
    Hráči West Bromu majú zápas prakticky pod kontrolou, aj keď Stoke sa snaží občasnými výletmi do útoku stav stretnutia zmeniť, no s ôsmimi hráčmi sa dávajú góly ťažko.
     
    81
    V obrovskej šanci sa ocitol McManaman, ktorý ťažil z Morrisonovej prihrávky, ale jeho zakončenie z vnútra šestnástky mierilo vedľa brány!
     
    81
    Striedanie v tíme Stoke City FC: z ihriska odchádza Mame Diouf, prichádza Stephen Ireland.
     
    82
    Po krátkom priťuknutí od Arnautovića spoza pokutového územia vypálil van Ginkel, no jeho prudká strela bola v momente zblokovaná.
     
    84
    Salomón Rondón bol pri lopte v pokutovom území opäť po dlhšom čase, z ponúknutej prihrávky ale následne nedokázal nič zaujímavé vyťažiť.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Gareth McAuley (West Bromwich Albion).
     
    86
    Hosťujúci hráč Dawson dostal kŕče do nôh, a tak mu spoluhráč McAuley pomáha. Nahnevalo to Arnautovića, ktorý k miestu pribehol a začal hráčom WBA niečo vykrikovať.
     
    87
    West Brom má loptu pod kontrolou v stredovej oblasti hracej plochy a prihráva si cez zadné rady. Nemá sa kam ponáhľať, k zisku troch bodov sú hostia čoraz bližšie a bližšie.
    Salomón Rondon sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane hrdinom potom, čo skóroval v nastavení prvého polčasu a strelil jediný gól dnešného zápasu Barclays Premier League.

     
    89
    V trojici sa snažili hostia vytvoriť si vhodnú streleckú príležitosť v šestnástke, McManaman však posúval Rondónovi loptu príliš na päty.
     
    90
    Končí sa posledná minúta riadnej hracej doby a Stoke má loptu vo svojej moci, rozhodcovia nadstavujú štyri minúty.
     
    90+1
    Lescott vykopol loptu po nedobre vyzerajúcej situácii až ďaleko dopredu. Rondón však nestihol pri guľatom predmete byť skôr než brankár Butland.
     
    90+2
    Malé porovnanie: ku koncu prvého polčasu bolo držanie lopty 64% pre Stoke a 36% pre WBA. V priebehu druhej časti hry majú loptu na kopačkách domáci 49% hry a hostia 51%.
     
    90+3
    Striedajúci Lambert, ktorý sa na ihrisko dostal už v 35. minúte, inkasuje žltú kartu po faule na protihráča. Stoke má dobrú možnosť skórovať zo štandardky.
     
    90+4
    Marko Arnautović napokon svojím pokusom tesne spoza šestnástkového oblúka neprestrelil múr hráčov West Bromwichu Albion.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    V priebehu druhej časti hry bolo Stoke viacmenej utláčené na vlastnej polovici, dokázalo ale párkrát aj "vystrčiť rožky" a potrápiť defenzívu WBA. V druhom polčase sme už gól nevideli, a tak WBA získava prvé tri body v novom ročníku súťaže a pravdepodobne sa odtrhne zo samého dna tabuľky.

    Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (17:55:26)
    Salomón Rondon vystrelil v závere prvého polčasu West Bromwich Albion proti oslabenému Stoke City prvé víťazstvo v tomto ročníku Barclays Premier League.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 45+3. Rondón

    Karty:   66. Pieters (STK) – 25. C. Gardner (WBA), 69. Gamboa (WBA), 85. McAuley (WBA), 90+3. Lambert (WBA)   25. Afellay (STK), 31. Adam (STK)


    Stoke City FC: Butland – Johnson (63. Wilson), Cameron, Muniesa, Pieters – Adam, Whelan (C) – Shaqiri (68. Arnautović), van Ginkel, Afellay – Diouf (81. Ireland).
    Náhradníci: Given – Arnautović, Joselu, Ireland, Wilson, Crouch, Krkić.

    West Bromwich Albion: Myhill – Dawson, McAuley, Lescott, J. Olsson – C. Gardner (46. McManaman), D. Fletcher (C), Yacob (35. Lambert), J. Morrison, McClean (63. Gamboa) – Rondón.
    Náhradníci: Rose – Brown, Anichebe, Gamboa, Lambert, McManaman, Gnabry.

    Rozhodca: Oliver – Beswick, Burt