Česko U18 – Česko U19 2:4 (kon.)
koniec
Česko U18
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
Česko U19
cz Štvrtok 27.08.2015, 15:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentácia
Partner:
     
    59:29
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkávají korigace skóre chvíli před koncem třetí třetiny. Stuchlíkovu střelu Kuchař ještě vyrazil, následně stihl Havránek objet bránu a naservítovat puk MILANU DAVÍDKOVI před opuštěnou klec, kterou nemohl netrefit. Asistence: Tomáš Havránek a Kryštof Stuchlík.
     
    44:36
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Hosté potrestali školáckou chybu domácích. Přihrávku obránce zachytil jeden z útočníků, který poslal touš na ještě lépe postaveného Wágnera, který vystřelil vstříc bráně. FILIP DVOŘÁK ale našel kotouč pod betony Kloučka a následnou střelou do odkryté brány zvyšuje vedení svého výběru. Asistence: František Wágner.
     
    30:23
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Hosté těží ze své aktivity z posledních minut. Hráči do osmnácti let odolávali tlaku až příliš dlouho. Dufkovu střelu dokázal Klouček ještě betonem vyrazit, ale na dorážku TOMÁŠE VRACOVSKÉHO už nedosáhl. Asistence: Aleš Dufek a Tomáš Zahradník.
     
    18:52
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    O rok starší výběr předvedl svojí šikovnost. Ještě před brankovištěm přihrával FRANTIŠEK WÁGNER na Dvořáka, který mu přihrávku opětoval znovu těsně před brankovištěm. Pro Wágnera nebyl problém zasunout puk do opuštěné brány. Asistence: Filip Dvořák.
     
    08:53
    Česko U-19 právě vstřelilo branku!
    Tato přesilová hra domácích nevyšla. IVAN ĎURAČ zachytil přihrávku soupeře a upaloval sám na brankáře. Ďurač udělal kličku do bekhendu, z kterého nakonec zavěsil puk pod horní tyč. Bez asistence.
     
    05:20
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Vhazování v útočné třetině vyhrál Stuchlík, který poslal kotouč na hůl KRYŠTOFA HRALA. Druhý jmenovaný vyslal kotouč mezi betony Kuchaře, kterému propadl puk až do brány. Asistence: Kryštof Stuchlík.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 6. Hrala (Stuchlík), 60. Davídek (Havránek, Stuchlík) – 9. Ďurač, 19. Wágner (Dvořák), 31. Vracovský (Dufek, Zahradník), 45. Dvořák (Wágner)


    Česko U18: Klouček (Groh) – Sirota, Padrnos, Furch, Haman, Hroudný, Dušek, Starosta – Vildumetz, Havlát "C", Kaukič – Havránek, Davídek, Kousal – Michnáč, Stuchlík, Hrala – Chalupa, Zabloudil, Bahula
    Česko U19: Kuchař (Kváča) – Jandus, Kaňák, Bartko, P. Procházka, Šnajnar, Franc, Zderadička – Wágner, Dvořák "C", O. Procházka – Jandus, Malina, Gago – Dufek, Zahradník, Vracovský – Bláha, Kusý, Ďurač

    Rozhodca: Kika, Šindler – Lhotský, Svoboda