Zvolen – Orange 20 3:8 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Trenčín 4:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Zlín 4:6 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:7 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:1 (kon.) | Detva – Budapešť 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Chabarovsk 2:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
cz Štvrtok 20.08.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 4218 diváků.
     
    49:21
    Další početní převahu si zahrají modrobílí. Dvě minuty za držení dostal Adam Drgoň.
     
    48:30
    Šnajnar našel přesným pasem zpoza brankového čáry před Cháberou nehlídaného Buriana, který zblízka trefil připraveného gólmana Trenčína.
     
    47:13
    Jan Hruška se ujal exekuce trestného střílení, nejprve naznačil střelu, ale poté si kotouč potáhl, Chábera lehce vystrčil hůl a ukončil nájezd.
     
    47:13
    Modrobílí budou zahrávat trestné střílení poté, co byl Jan Hruška při svém samostatném nájezdu podražen Matúšem Holendou.
     
    44:14
    Kometu čeká přesilová hra poté, co dvouminutová trest za napadení dostal Ján Zlocha.
     
    41:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    První brněnská střela ve třetí třetině znamená branku. Domácí se znovu dostávají do trháku. Káňa vyslal do samostatného nájezdu PETRA MRÁZKA, který si udělal kličku do bekhendu a poslal kotouč mezi Cháberovu vyrážečku a tělo. Asistence: Jan Káňa.
     
    37:49
    Konec druhé třetiny si Trenčíňané zpříjemní přesilovou hru. Rozhodčí udělil dvouminutový trest za nebezpečnou hru vysokou holí Tomáši Malcovi.
     
    33:17
    Brňané si zahrají další přesilovou hru. Miroslav Zatko obdržel dvě minuty za hákování.
     
    28:23
    Čermák se rozhodl na pravém kruhu ke střele, jeho projektil Cháberu zaskočil a brankáři ve službách Trenčína kotouč vypadl, nakonec jej ale bleskově dostal zpátky pod kontrolu.
     
    28:08
    Káňa našel přesným pasem nikým nehlídaného Mrázka, který ovšem přesouvajícího Cháberu nepřekonal.
     
    26:59
    Brňané se mohou vrátit do dvoubrankového vedení. Dvě minuty za sekání obdržel Jakub Gašparovič.
     
    25:57
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově vstřelili kontaktní branku. Nechala zblízka Čiliaka nepřekonal, vzápětí se puk odrazil k DENISI HUDCOVI, jenž napoprvé trefil jen bránícího hráče, podruhé ovšem vyslal kotouč směrem k Tomáši Malcovi, od jehož brusle se kotouč odrazil do brány. Bez asistence.
     
    23:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané tlačili na obranu hostujícího celku a nakonec potřetí rozradostnili DRFG Arenu. VOJTĚCH NĚMEC se prokličkoval před bránu a poslal kotouč pod padajícího Cháberu. Asistence: Tomáš Kaberle.
     
    18:26
    Raška se šikovně dostal přes tři bránící hráče Trenčína do zakončení, zblízka si na Cháberu nepřišel. Mladý brněnský útočník se neprosadil možná i kvůli faulu Dominika Tršky, který zamířil na dvě minuty za sekání na trestnou lavici. Rozhodčí trestné střílení nenařídil.
     
    16:00
    Hosté mohou vyrovnat, mají možnost přesilové hry, Tomáš Kaberle obdržel dvě minuty za sekání.
     
    15:39
    Kaberle vyslal do útoku Martina Dočekala, který přebruslil jednoho vracejícího hráče Trenčína, udělal kličku na střed a vypálil. Jeho projektil zazvonil o tyčku.
     
    09:52
    Zanedlouho se to domácímu celku povedlo a Hruška pálil z mezikruží hodně nebezpečně, Chábera jeho projektil vyrazil.
     
    08:08
    Kometa může bleskové přidat třetí branku, dvouminutový trest obdržel Marco Hochel a modrobílí si zahrají úvodní přesilovku zápasu.
     
    07:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí bleskové otáčejí skóre utkání. JOSEF KOVÁČÍK si po přihrávce Vondráčka najel do levého kruhu a v ponechané výhodě zaskočil Cháberu střelou pod lapačku. Asistence: Tomáš Vondráček, Jan Hanzlík.
     
    07:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci nemuseli na vyrovnávací branku čekat dlouho. Při rychlém protiútoku nahrál Ostřížek do jízdy JANU HRUŠKOVI, který střílenou přihrávku svého spoluhráče usměrnil neomylně ke vzdálenější tyči. Chábera se za kotoučem jen ohlédl. Asistence: David Ostřížek, Vojtěch Němec.
     
    04:50
    Čermák nahrál do mezikruží Káňovi, který pálil z první, mladý brněnský útočník trefil jen svého spoluhráče Zohornu.
     
    02:26
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Úvodní branku utkání vstřelili překvapivě hosté. Hráč, který v Brně zanechal nesmazatelnou stopu,Róbert Petrovický vybojoval kotouč a nahrál jej do mezikruží MARTINU JAKÚBKOVI, který prostřelil Čiliaka. Asistence: Róbert Petrovický.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 8. Hruška (Ostřížek, Němec), 8. Kováčík (Vondráček, Hanzlík), 24. Němec (Kaberle), 42. Mrázek (Káňa) – 3. Jakúbek (Petrovický), 26. Hudec


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Stehlík, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Malec, Ptáček – Němec, Hruška, Ostřížek – Zohorna, Čermák (C), Káňa – Vondráček, Koreis, Burian – Mrázek, Raška, Dočekal – Honejsek
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutěj) – Zaťko, Drgoň, Holenda, Hochel, Pavlikovský, Hatala, Trška, Nechala – Gašparovič, Zlocha, Melichárek, Petrovický (C), Hudec, Špankovič, Jakúbek, Trudman, Vozdecký, Nemec, Šišovský

    Rozhodca: Dědek, Held – Brabec, Pospíšil

    Diváci: 4218