Zvolen – Orange 20 3:8 (kon.) | Chomutov – Kadaň 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Trenčín 4:2 (kon.)
K. Vary – Plzeň 2:3 (0:1 po s.n.) | Znojmo – Zlín 4:6 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 4:7 (kon.)
Břeclav – Trnava 3:1 (kon.) | Detva – Budapešť 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Chabarovsk 2:4 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
cz Štvrtok 20.08.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    První brněnská střela ve třetí třetině znamená branku. Domácí se znovu dostávají do trháku. Káňa vyslal do samostatného nájezdu PETRA MRÁZKA, který si udělal kličku do bekhendu a poslal kotouč mezi Cháberovu vyrážečku a tělo. Asistence: Jan Káňa.
     
    25:57
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově vstřelili kontaktní branku. Nechala zblízka Čiliaka nepřekonal, vzápětí se puk odrazil k DENISI HUDCOVI, jenž napoprvé trefil jen bránícího hráče, podruhé ovšem vyslal kotouč směrem k Tomáši Malcovi, od jehož brusle se kotouč odrazil do brány. Bez asistence.
     
    23:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané tlačili na obranu hostujícího celku a nakonec potřetí rozradostnili DRFG Arenu. VOJTĚCH NĚMEC se prokličkoval před bránu a poslal kotouč pod padajícího Cháberu. Asistence: Tomáš Kaberle.
     
    07:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí bleskové otáčejí skóre utkání. JOSEF KOVÁČÍK si po přihrávce Vondráčka najel do levého kruhu a v ponechané výhodě zaskočil Cháberu střelou pod lapačku. Asistence: Tomáš Vondráček, Jan Hanzlík.
     
    07:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci nemuseli na vyrovnávací branku čekat dlouho. Při rychlém protiútoku nahrál Ostřížek do jízdy JANU HRUŠKOVI, který střílenou přihrávku svého spoluhráče usměrnil neomylně ke vzdálenější tyči. Chábera se za kotoučem jen ohlédl. Asistence: David Ostřížek, Vojtěch Němec.
     
    02:26
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Úvodní branku utkání vstřelili překvapivě hosté. Hráč, který v Brně zanechal nesmazatelnou stopu,Róbert Petrovický vybojoval kotouč a nahrál jej do mezikruží MARTINU JAKÚBKOVI, který prostřelil Čiliaka. Asistence: Róbert Petrovický.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 8. Hruška (Ostřížek, Němec), 8. Kováčík (Vondráček, Hanzlík), 24. Němec (Kaberle), 42. Mrázek (Káňa) – 3. Jakúbek (Petrovický), 26. Hudec


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Stehlík, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Malec, Ptáček – Němec, Hruška, Ostřížek – Zohorna, Čermák (C), Káňa – Vondráček, Koreis, Burian – Mrázek, Raška, Dočekal – Honejsek
    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kutěj) – Zaťko, Drgoň, Holenda, Hochel, Pavlikovský, Hatala, Trška, Nechala – Gašparovič, Zlocha, Melichárek, Petrovický (C), Hudec, Špankovič, Jakúbek, Trudman, Vozdecký, Nemec, Šišovský

    Rozhodca: Dědek, Held – Brabec, Pospíšil

    Diváci: 4218