Nowy Targ – Žilina 2:5 (kon.) | Vítkovice – HC Slovan 3:6 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.)
Trnava – SHK Hodonín 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Trenčín – Beibarys Atyrau 0:4 (kon.)
Znojmo – Plzeň 3:1 (kon.) | Slavia – Litoměřice 3:4 (0:1 po s.n.) | Skalica – Nové Zámky 7:4 (kon.)
Vsetín – Šumperk 3:4 (kon.) | Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Břeclav – Senica 5:2 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 1:2 (0:1 po s.n.) | Zlín – Kometa Brno 3:1 (kon.)
koniec
VHK ROBE Vsetín
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
cz Utorok 18.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Na Lapači • Prípravný zápas
Partner:
     
    59:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači to bude ještě drama. Skvěle sehranou kombinaci domácích hráčů zakončil střelou mezi nohy MARTIN AMBRUZ. Asistence: David Jurík.
     
    49:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru. Vaněk nabyl na střelu MICHALU HRYCIOWOVI a vsetínský obránce snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    36:31
    Draci právě vstřelili branku!
    Rychlý protiútok Draků zakončil přesně TOMÁŠ FOŘT. Asistence: Daniel Vachutka, Daniel Voženílek.
     
    27:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Valaši dočkali branky. FILIP ONDRÁČEK zachytil kotoču za brankou hostů, obtočil se s ním a poslal na Maxwella, který si puk srazil za svá záda. Asistence: David Vítek, David Matula.
     
    25:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dnes proměňuje své šance s vysokou efektivitou. Geweise vybojoval kotouč u mantinelu a předložil jej DANIELU VRDLOVCI, ten měl znovu jednoduchou práci, když trefil odkrytou branku Vsetína. Asistence: Petr Geweise.
     
    13:35
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk těží z minima maximum, Voženílek najel do mezikruží a s pomocí teče DANIELA VACHUTKY prostřelil Plška. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    00:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak to byla rychlovka, Šumperk se hned při svém prvním výletu do útočného pásma prosazuje. Obránce Geweise na modré ošálil bránícího hráče domácích a namazal před prázdnou bránu DANIELU VRDLOVCI, jenž neměl problém umístit kotouč za Plškova záda. Asistence: Petr Geweise.

    Jan Tajzler

    Góly a asistencie: 28. Ondráček (Vítek, Matula), 50. Hryciow (Vaněk), 60. Ambruz (Jurík) – 1. Vrdlovec (Geweise), 14. Vachutka (Voženílek), 26. Vrdlovec (Geweise), 37. Fořt (Vachutka, Voženílek)


    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) – Žák, Hryciow, Báchor, Vrba, Žabčík, Řezáč, Štědrý – Zúbek, Vaněk, Kolařík – Finsterle, Dvořák, Vávra – Vítek, Ondráček, Matula – Jurík, Daněk, Ambruz.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Maxwell (Zelenka) – Drtil, Gewiese, Haloda, Prokop, Drtina, Rusina, Zítka, Slavík – Haas, Vrdlovec, Hroch, Brunec, Milfait, Půlpán, Ostřanský, Šimun, Půhoný, Fořt, Voženílek, Vachutka, Vosyka.