Nitra – Jihlava 1:4 (kon.) | B. Bystrica – Zlín 1:2 (kon.) | Trenčín – Pavlodar 1:1 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
1:1 (1:0, 0:1, 0:0)
HC Ertis Pavlodar
Sobota 15.08.2015, 19:30 • Zimný štadión Pavla Demitru • RONA Cup
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Mazuninova chyba dala ešte Dukle šancu v presilovke. Tréneri vzali time-out.
     
    58:34
    Mazunin, Pavlodar, 2 min – zovretie puku
     
    57:55
    Nebezpečná akcia Pavlodaru, Mikula spoza brány načechral Zacharovovi, ten vo vyloženej šanci neuspel. Chábera zachránil Dukle šancu na prvenstvo.
     
    54:44
    Tesljuk, Pavlodar, 2 min – držanie
     
    47:10
    Trenčania zakombinovali a odrazu sa Berák rútil sám na brankára, lenže ani druhýkrát v zápase na Šimka nevyzrel.
     
    45:24
    Zaťko sa rútil pomedzi dvoch hráčov smerom k bráne, každý čakal zakončenie, no on ešte volil prihrávku na Nemca, ktorý sa z uhla dral k bránke, v poslednej chvíli predtým než by Nemec zasúval do prázdnej brány, sa mihla kazašská hokejka a zmarila mu šancu.
     
    43:06
    Petuškin sa vybral dopredu a dostal prihrávku do veľkej šance rovno medzi kruhy. Chábera teraz výrazne podržal svoj tím, keď jeho zakončenie zneškodnil.
     
    40:51
    Nemec a Šišovský vyrazili do prečíslenia 2 na 1. Nemec hodil na ľavé krídlo, Šišovského strela z uhla skončila v Šimkovom náručí.
     
    38:15
    Jakúbek, Dukla, 2 min – podrazenie
     
    37:10
    Rehák podporil útok, vypýtal si puk a už už sa dostával do úniku, keď sa dokázal vrátiť Nechala a sťažiť mu pozíciu, Aj tak však Rehák vystrelil a Chábera musel vyrážačkou zasiahnuť.
     
    33:38
    Hlinka spoza brány predložil voľnému Nemcovi, ten pred Šimkom skúsil ešte zamiešať puk, aby ho rozhýbal, ale nakoniec šancu nevyužil.
     
    32:45
    Zacharov, Pavlodar, 2 min – faul kolenom
     
    29:47
    Pavlodar dal gól! Trenčania si sami zavadzali v útoku, čím dali hosťom šancu na protiútok. Útočníci sa nepresadili, potom sa však dostal k puku obranca SERGEJ MIROSNIČENKO a švihom spoza kruhov vymietol horný roh bránky Dukly.
    Asistencia: L.Jurík
     
    27:24
    Dvojnásobnú výhodu začali hostia dobre, dve strely musel riešiť Chábera, no následne pri návrate vylúčeného hráča vysunul Zaťko naskakujúceho Beráka, ten však samostatný únik nepremenil, keď skúšal na Šimka blafák. Berák bol preto na trestnej, lebo Jakúbek dostal 2+10.
     
    27:06
    Dukla, 2 min – príliš veľa hráčov
     
    25:15
    Jakúbek, Dukla, 2 +10 min – úder do hlavy
     
    23:58
    Hatalovi preskočil puk hokejku na modrej a Mlynarovič sa rútil smerom k trenčianskej bráne. Keď už chcel zakončovať, prirútil sa zozadu vracajúci sa Hlinka a obetavou rybičkou mu šancu prekazil.
     
    23:40
    Jermolajev,Pavlodar, 2 min – podrazenie
     
    18:24
    Trenčín dal gól!
    Viacerí brániaci hráči sa sústredili na Pardavého na pravom krídle, ten si všimol pred bránkou voľného DENISA HUDECA, ktorý po prihrávke umne podvihol puk ponad presúvajúceho sa gólmana.
    Asistencie Pardavý.
     
    16:12
    Jakúbek naskočil z trestnej lavice a dostal puk do jazdy. Zoči voči gólmanovi Šimkovi sa však nepresadil.
     
    14:03
    Jakúbek, Dukla, 2 min – seknutie
     
    13:15
    Petuškin dostal prihrávku spoza brány, nastrelil len Cháberu. Po následnom tlaku dostal Baranov puk do trenčianskej brány, ale keďže bola posunutá, gól neplatí.
     
    11:55
    Voronvcov manévroval s pukom na pravej strane, bol nedôrazne bránený a tak to skúsil nahodiť na bránku. Puk po odraze skončil na hornej žrdke!
     
    06:32
    Nemec ideálne poslal do brejku Šišovského, ten sa obzeral, či ho nik neprenasleduje, potom mal už menej času na koncovku, neprekonal teda Šimka.
     
    04:32
    Mazunin, Pavlodar, 2 min – hrubosť
    Hlinka, Dukla, 2 min – hrubosť
     
    00:46
    Jermolajev, Pavlodar, 2 min – hákovanie
     
    00:31
    Hatala, Dukla, 2 min – krosček

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 19. Hudec (Pardavý) – 30. Mirosničenko (L.Jurík)


    HK DUKLA Trenčín: Dukla: Chábera (Kompas) – Zaťko, Hatala, Holenda, Ryzák, Trefný, Nechala, Trška, Boboš – Jakúbek, Nemec, Šišovský – D.Hudec, Zlocha ml., Hlinka – Koyš, Daniška, Pardavý ml. – Berák, Stantien
    HC Ertis Pavlodar: Šimko (Smolnikov) – Rehák, Mirosničenko, Tesljuk, Mazunin, Zubov, Ivašin, Nazyrov, Petuškin – Mikula, L.Jurík, Zacharov – Jermolajev, Mlynarovič, Voroncov – Aidaš, Zubkov, Klemešov – Bondarenko, Sevostjanov, Baranov

    Rozhodca: Lokšík – Jurčiak, Nosek

    Diváci: 1000