Nové Zámky – Beibarys Atyrau 1:5 (kon.) | Topoľčany – Senica 3:6 (kon.) | SHK Hodonín – Trnava 5:3 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 6:7 (1:2 po s.n.) | Ajoie – Pardubice 1:1 (Nedohr.)
koniec
SHK Drtiči Hodonín
5:3 (2:0, 0:1, 3:2)
HK Gladiators Trnava
cz Streda 12.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Prípravný zápas
Partner:
     
    Je hotovo! Hodonínští hokejisté po zásluze poráží Gladiátory z Trnavy 5.3, ovšem ještě pět minut před koncem nebylo o vítězi rozhodnuto, to Marek Lisoň snižoval perfektní ránou od modré čáry. Jenže pojišťovací trefu v závěru přidal podobně vypadající brankou Ondřej Nedvěd a Drtiči si necelé dvě minuty před koncem dvoubrankové vítězství pohlídali. Přeji Vám příjemný zbytek středečního večera! (20:23:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Osm vteřin před koncem se bude vylučovat, za držení je potrestán Kirill Domaev (TRN), jeden z nejaktivnějších borců dnešního utkání.
     
    58:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí podobně jako jejich soupeř dokázali proměnit dvojnásobnou přesilovku v gól, a pravděpodobně tak rozhodli o svém vítězství v tomto přípravném duelu. ONDŘEJ NEDVĚD se opřel do kotouče od modré čáry, který zapadl do sítě za Brucháčem. Asistence: Lubomír Škápik, Michal Kuba.
     
    57:50
    Minuta a půl početní výhody čeká na hodonínské Drtiče. Filip Šedivý (TRN) je totiž odeslán "za katr" na dvě minuty za vražení.
     
    57:19
    Marek Hronec (TRN) sestřelil pronikajícího Kubu svou holí, hlavní arbitr jej vzápětí posílá na dvouminutový odpočinek za podražení.
     
    56:28
    Domácí v plném počtu, hodonínští příznivci v ochozech si tak mohou oddechnout.
     
    56:06
    Kotouč končí v ochranné síti za Zdenkem Kotvanem, rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
     
    54:49
    Trnava právě vstřelila branku!
    MAREK LISOŇ si připisuje druhý gólový zářez večera! Pavol Poláček nabil trnavskému kanonýrovi na modrou čáru a Lisoň propálil vše, co mu stálo v cestě. Zdenko Kotvan toho mezi klubkem těl mnoho neviděl. Asistence: Pavol Poláček.
     
    54:28
    Domácí si to dost komplikují, David Polesný (HOD) je potrestán za zdržování hry, a Trnava tak bude hrát šestatřicet sekund dvojnásobnou přesilovku!
     
    53:04
    Róbert Mikéska (HOD) to nyní s důrazem malinko přehnal, když si uprostřed hřiště počkal na Kirilla Domaeva a sestřelil jej kolenem. Tady mohla padnout i vyšší cifra než obligátní dvě minuty.
     
    52:26
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Uplynulo přesně čtvrt minuty a Brucháčova síť se rozvlnila podruhé! Po akci Petra Peše se trefuje zkušený kanonýr ZDENĚK JURÁSEK! Tohle musí být velice studená sprcha pro Trnavu, která během patnácti vteřin přišla o nadějný výsledek. Asistence: Petr Peš.
     
    52:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči se po deseti minutách dostávají zpět do vedení! ZDENĚK KUČERA vystihl rozehrávku trnavských středem hřiště, a celou situaci zakončil podobně jako jeho kolega Mikéska v první třetina. Vlastně celá gólová akce byla jako přes kopírák s tou ze dvanácté minuty utkání. Bez asistence.
     
    51:39
    Hosté v plném počtu.
     
    51:05
    Kirill Domaev hledal Poláčka hlídkujícího před Kotvanovou klecí, jenže hodonínský brankář vystihl jeho záměr a včas zastavil tuto přihrávku.
     
    50:09
    Počet hráčů na ledě je po půl minutce hry srovnán. Matěj Charvát (HOD) zbytečně fauloval v útočném pásmu, rozhodčí jej vylučuje na dvě minuty za sekání.
     
    49:39
    Dominik Piskoř se šikovnou otočkou zbavil bránícího Andreje Mrázika (TRN), který si musel pomoci nedovoleným bráněním.
     
    48:23
    Gordy Bonnel měl výbornou rychlost a snažil se natlačit přes bránícího Koláře, jenže v posledním okamžiku mu poskočil kotouč na holi, takže Kotvan stačil zlikvidovat jeho příležitost.
     
    47:47
    David Polesný se obratně obtočil s kotoučem na holi kolem Brucháčovy levé tyče a chtěl zakončit pod horní tyč, jenže slovenský gólman si proti němu dostatečně vyjel a zneškodnil jeho pokus.

    Tomáš Chramosta


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Gladiators Trnava. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Vrba (Charvát, Piskoř), 12. Mikéska, 53. Z. Kučera, 53. Jurásek (Peš), 59. Nedvěd (Škápik, Kuba) – 25. Lisoň (Hrbáčik), 43. Domaev (Schmidt), 55. Lisoň (Poláček)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Zollpriester) – Kolář, Jedlička, Nedvěd, Škápik, Talán, Polesný, Flamík, Mikéska – Kučera Z., Zítka, Stránský – Peš, Jurásek, Kuba – Vrba, Charvát, Piskoř – Mika, Tomi, Smetana
    HK Gladiators Trnava: Brucháč – Demo, Hronec, Macháč, Kubica, Poláček, Kučera S., Porubský, Schmidt – Domaev, Lisoň, Mrázik, Lukačovič, Reho, Šedivý, Maury, Turan, Bonnel, Hrbáčik, Bachratý