Fínsko U18 – USA U18 5:1 (kon.) | Švédsko U18 – Švajčiarsko U18 4:3 (kon.) | SR 18 – Rusko U18 2:5 (kon.)
Česko U18 – Kanada U18 1:3 (kon.)
koniec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
Rusko U18
Pondelok 10.08.2015, 17:30 • Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava • Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Ruska, ktoré si do tabuľky pripisuje prvé tri body.

    Najlepší hráči zápasu:
    Slovensko: Martin Bodák
    Rusko: Iľja Avramjenko (19:28:45)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    V samom závere sme ešte videli zaujímavé prečíslenie Slovenska, ale gólom sa neskončilo a Kalijajev už neinkasuje.
     
    59:02
    Pred nami je necelýchposledných šesťdesiat sekúnd duelu. Slovensko sa musí brániť, ale súpera drží mimo streleckých pozícií.
     
    58:50
    Rusi sa ešte v závere usadili na opačnej polovici klziska. Z medzikružia to bekhendom skúsil Ivanov, ale napálil iba Kožiaka.
     
    57:53
    Slovensko je stále v útoku, ale stále bez výraznejšieho úspechu. Naši chlapci sa teraz nevedia dostať k strele a gól už zrejme nepadne.
     
    57:15
    Do konca riadnej hracej doby už ostávajú iba necelé tri minútky, ale bojovná nálada z našich reprezentantov neopadáva. Slovensko sa tlačí dopredu a silným Rusom nenecháva ani centimeter ľadu.
     
    56:24
    Slovensko ešte ostalo v útoku a od mantinelu z otočky pálil Lacka, no takisto nebol úspešný. Ruský tím robí všetko pre to, aby už neinkasoval.
     
    56:12
    Slováci sa stále snažia. Čacho si v útoku za bránkou prevzal puk po nepresnej strele a ponúkol ho spoluhráčom, útočenie pokračuje.
     
    55:45
    Rusko stále útočí. Spoza obrany teraz pálil Ivanjuženkov, ale jeho pokus skončil iba na pozornej defenzíve nášho tímu. Slovensko hrá obetavo, aj keď je o výsledku už zrejme rozhodnuté.
     
    54:22
    Pozor ale aj na opačnej strane! Tam sa pred bránku dostal Ivanov, ale jeho rana z medzikružia zasiahla iba betóny slovenského gólmana.
     
    53:58
    Slovensko chytilo druhý dych a bojuje ako o život! Najskôr z medzikružia z otočky pálil Ružička a potom sa odrazený puk pokúšal do siete dostať Tamáš, ale ani v jednom prípade našim šťastie neprialo.
     
    53:34
    Slovensko potiahol dopredu Lacka, ale v rýchlosti nenamieril presne a jeho strela spoza ľavého kruhu mierila iba nad bránku.
     
    52:41
    Rusi sú gólom trochu zaskočení, trojgólový náskok už totiž nie je natoľko pohodlný. Slovenskí hokejisti sa stále snažia prekvapiť súpera a vypichujú mu puky.
    52:07. Marián STUDENIČ - 2:5
     
    52:07
    Slovensko U18 dalo gól!

    Snaha na slovenskej strane si pýtala gól a ten napokon prišiel! MARIÁN STUDENIČ sa sám predral pred bránku, kde predviedol svoje šikovné ruky a puk nekompromisne zavesil pod hornú žrď. Asistencie: Samuel Buček a Martin Bodák.
     
    51:53
    Slovensko sa stále bráni, teraz dokonca naši chlapci v zápale hry vyhodili puk cez mantinel. Rozdiel v skóre je síce značný, ale snaha na našej strane je obrovská.
     
    51:36
    Rusi by si ešte možno želali ďalšie góly v našej sieti, ale aktuálne ich do zakončenia nepúšťame. Vidíme veľkú bojovnosť na oboch stranách, ale o víťazovi je už zrejme rozhodnuté.
     
    50:54
    Rusi mali našliapnuté na pekný brejk, ale napokon im to nevyšlo. Ivanov v strede klziska hľadal Kajumoa, no pas bol pridlhý a strela po ňom neprišla.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 9. Roman (Galbavý), 53. Studenič (Buček, Bodák) – 7. Afanasev (Popugaev, Bain), 10. Verijajev (Ivanjuženkov), 13. Avramjenko (Meščerjakov, Geraskin), 24. Kajumov (Avramenko, Švyrev), 44. Ševčenko (Verijajev, Ivanjuženkov)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Kožiak (Durný) – Bodák, Rajnoha, Zeleňák, Kmec, Krempaský, Fereta, Juriga, Rudy – Studenič, Solenský (C), Buček – Galbavý, Roman, Václav – Vybiral, Čacho, Lacka – Ružička, Martančík, Tamáš
    Rusko U18: Kalijajev (Suchačev) – Achmetgalijev, Makejev (C), Afanasev, Gromov, Alexejev, Ijakovenko, Ryženkov – Bajn, Rubtcov, Verba – Popugajev, Ivanov, Kajumov – Ivanjuženkov, Ševčenko, Verijajev – Avramjenko, Meščerjakov, Geraskin – Švyrev.

    Rozhodca: Baluška, D. Konc – Výleta. Šefčík