Melbourne City – Manchester City 0:1 (kon.) | Bayern – Valencia 4:1 (kon.) | Everton – Arsenal 1:3 (kon.)
Lyon – AC Miláno 2:1 (kon.)
koniec
Olympique Lyon
2:1 (1:0)
AC Miláno
cz Sobota 18.07.2015, 20:45 • Stade de Gerland (Lyon) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    88. Zmatek v obraně AC po nepříjemném centru
     
    88
    Nakonec byl tento centr hodně nebezpečný, mladý Donnarumma v bráně si nepočínal nejlépe a málem dostal domácí do velké šance, nakonec pro brankáře a také celý italský klub dopadlo vše dobře.
    80. Alexandre LACAZETTE - 2:1
     
    80
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí si přece jen berou vedení zpět na svou stranu, tato akce nevypadala nebezpečně, ale míč se dostal ke ALEXANDRU LACAZETTEMU, který si přiťukl míč na pravou nohu a s přehledem poslal jej kolem brankáře.
    75. Andrea POLI - 1:1
     
    75
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Co se nepodařilo na jedné straně se povedlo na straně druhé ANDREA POLI z čista jasna srovnává skóre, když se mu přesně na kopačku odrazil míč a přesnou ranou k tyči nedal Poli brankáři Lopesovi šanci.
     
    72
    Právě brankář Lopéz je po tomto skvělém zákroku vystřídán a pouští do brány svého kolegu Donnarummu, který je ročník narození 1999.
    71. Jallet ztroskotal na skvělém Lopézovi
     
    71
    A již to mohlo být o dvě branky, ale v obrovské šanci nakonec Lyon nedokázal skórovat. Jallet vlétl jako vítr do pokutového území, ale proti němu včas vystartoval Lopéz, který míč vyrazil, ale ten se snášel do nebezpečného prostoru před brankovou čáru, defenzíva italského celku nakonec situaci zvládla.
     
    63
    V 61. minutě na domácí straně přišli Mvuemba Koné, Grenier a Malbranque, kteří nahradili kvarteto Rose, Fekir, Umtiti a Ferri.
    57. Dobrá střela Tolissa
     
    57
    Lopéz musel být pozorný proti střele Tolissa ze střední vzdálenosti, brankář AC si s pokusem dokázal poradit.
     
    53
    Máme zde další potvrzené změny na straně hostů, které proběhly již v poločasové přestávce. Hřiště opustili Calabria a Suso a místo jednoho z nich nastoupil Poli, jméno druhého hráče, který se zapojil do druhé půle doplníme co nejdříve.
     
    48
    Co se střídání v poločase týče, tak potvrzenými změnami jsou: Na straně Lyonu odešel Njie, kterého nahradil Lacazette a na straně AC odešel Alex a přišel Mexes.
    24. Nabil FEKIR - 1:0
     
    24
    Lyon právě vstřelil branku!
    Míč si postavil na místo přestupku NABIL FEKIR a trefil se ukázkově k pravé tyčil Brankář Lopéz byl na tento míč krátký a musí poprvé lovit balón ze sítě.
    20. Šance Nianga
     
    20
    Nedůslednost v obraně domácích málem přinesla první branku zápasu, průnik po levé straně byl zakončen střelou Nianga na zadní tyč, té však chybělo pár centimetrů.

    Jozef Valenčík

    Góly: 24. Fekir, 80. Lacazette – 75. Poli


    Olympique Lyon: Lopes – Bedimo (79. Zeffane), Umtiti (61. Koné), Rose (61. Mvuemba), Jallet (76. Labidi) – Tolisso, Gonalons (89. Kalulu), Ferri (61. Malbranque), Fekir (61. Grenier) – Beauvue (72. Benzia), Njie (46. Lacazette)
    Náhradníci: Benzia, Gorgelin, Grenier, Kalulu, Koné, Labidi, Lacazette, Malbranque, Mvuemba, Zeffane

    AC Miláno: Lopéz (72. Donnarumma) – De Sciglio (61. Zaccardo), Alex (46. Mexes), Ely, Calabria (46. Poli) – De Jong (72. Matri) (C), Nocerino, Bertolacci – Bonaventura, Suso (46. Cerci), Niang
    Náhradníci: Abbiati, Donnarumma, Paletta, Antonelli, Zaccardo, Mauri, Honda, Poli, Montolivo, Mexes, Cerci, Matri

    Rozhodca: Varela