Cesena – Bergamo 2:2 (kon.) | Chievo – Cagliari 1:0 (kon.) | Juventus – Fiorentina 3:2 (kon.)
AC Miláno – CFC Janov 1:3 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Lazio – Parma 4:0 (kon.)
Sassuolo – AS Rím 0:3 (kon.) | Palermo – Turín 2:2 (kon.)
koniec
Chievo Verona
1:0 (1:0)
Cagliari Calcio
cz Streda 29.04.2015, 20:45 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    Červená karta po 2. žluté - Andrea Cossu
     
    88
    Tak tohle už je velká blamáž hostí. Andrea Cossu vydržel na hřišti jen šestnáct minut. Už totiž měl žlutou kartu, ale nyní zbytečně zajel na polovině hřiště do útočníka Sergio Pellissiera a jde také ven.
     
    88
    V závěru zápasu ještě dostává žlutou kartu za faul Rubén Botta.
    Červená karta - Nicola Murru
     
    84
    Myslím si, že o dnešní výhře Chieva je rozhodnuto. Nicola Murru na své útočné polovině naprosto nesmyslně fauloval zřejmě Mariana Izca, když byl v souboji o míč pozdě a ještě nechal na soupeře nastražené koleno, které jej zasáhlo do citlivých míst. Jasné vyloučení.
     
    81
    Odraženého míče se opět ujali domácí, konkrétně Rubén Botta, jehož opět tvrdě poslal k zemi jeden z hráčů hostí, tentokrát Andrea Cossu. Jestli to takhle půjde dál, uvidíme za malý okamžik kartu červené barvy.
     
    75
    Paul-José Mpoku je také poměrně žhavým kandidátem na červenou kartu, protože to, jak nyní zasáhl Nicolase Freye u velkého vápna Chieva, se jen tak nevidí. Mpoku teď může děkovat sudímu, že vidí jen kartonek žluté barvy.
     
    61
    Vzápětí si žlutou kartu připisuje i o poločase střídající Daniele Conti.
     
    60
    Možná již lehčí frustrace se projevuje na hráčích Cagliari. Jinak si asi ani nejde vysvětlit, proč nyní Albin Ekdal na útočné polovině vytáhl proti Ezequielu Schelottovi prvotřídní kosu. Může být rád, že jeho zákrok ze strany neocenil sudí kartonkem barvy červené.
     
    55
    Za faul na jednoho z domácích hráčů dostává žlutou kartu Luca Ceppitelli.
     
    48
    Ezequiel Schelotto si od této chvíle bude muset dávat pozor, vidí totiž žlutou kartu.

    Tomáš Lysý

    Góly: 12. Meggiorini (Paloschi)

    Karty:   48. Schelotto (CHV), 88. Botta (CHV) – 55. Ceppitelli (CAG), 60. Ekdal (CAG), 61. Conti (CAG), 75. Mpoku (CAG), 81. Cossu (CAG)   88. Cossu (CAG)   84. Murru (CAG)


    Chievo Verona: Bizzarri – Schelotto, Gamberini (69. Dainelli), Cesar, Frey – Birsa (66. Botta), Izco, Radovanović, Hetemaj – Paloschi, Meggiorini (62. Pellissier).
    Náhradníci: Bardi, Seculin – Biraghi, Botta, Cofie, Dainelli, Fetfatzidis, Christiansen, Pellissier, Pozzi, Sardo, Vajushi.

    Cagliari Calcio: Brkić – Pisano, Diakité, Ceppitelli, Murru – dos Santos Galvão (46. Conti), Ekdal, Dessena (57. Farias) – Mpoku – Sau, Čop (72. Cossu).
    Náhradníci: Cragno – Balzano, Barella, Capuano, Conti, Cossu, Crisetig, Donsah, Farias, González, S. Longo, Rossettini.

    Rozhodca: Marco Di Bello di Brindisi