Leicester – Chelsea 1:3 (kon.)
koniec
Leicester City
1:3 (1:0)
Chelsea FC
Streda 29.04.2015, 20:45 • King Power Stadium • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    RAMIRES - 1:3
     
    83
    Chelsea dala gól!
    Tretí gól a zrejme rozhodnuté! Po perfektne načasovej prihrávke Fabregasa sa dostal k strele dnes dobre hrajúci RAMIRES, ten poslal na bránu Foxes nechytateľnú strelu ľavačkou, ktorá končí v sieti! 1:3.
    John TERRY - 1:2
     
    79
    Chelsea dala gól!
    Po zrazenej strele Ramiresa mali hostia výhodu rohového kopu, ten našiel Cahilla, ktorého hlavičku síce Schmeichel vyrazil, potom sa však k lopte dostal JOHN TERRY, ktorého dorážka končí v sieti!
    Didier DROGBA - 1:1
     
    48
    Chelsea dala gól!
    Po perfektnej práci trojice Hazard – Willian a Ivanovič sa dostal posledný menovaný k centrovanej lopte, ktorá našla DIDIERA DROGBU, ten sa nemýlil a vyrovnáva stav zápasu.
    Marc ALBRIGHTON - 1:0
     
    45+3
    Leicester City dáva gól! Domáci sa ujímajú jednogólového vedenia! Po presnej prihrávke jedného z hráčov Foxes sa dostal k lopte MARC ALBRIGHTON, ktorý presnou strelou k tyči prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a otvoril tak skóre dnešného zápasu.

    Rastislav Štrauch

    Góly: 45+3. Albrighton – 48. Drogba, 79. Terry, 83. Ramires

    Karty:   36. Konchesky (LEC)


    Leicester City: Schmeichel – Albrighton, Wasilewski, Huth (24. De Laet), Morgan (C), Konchesky – Drinkwater, Cambiasso, King (19. James) – Ulloa, Vardy (77. Mahrez).
    Náhradníci: Schwarzer – De Laet, Hammond, James, Mahrez, Wood, Kramarić.

    Chelsea FC: Čech – Ivanović, Cahill, Terry (C), Azpilicueta – Fàbregas (90. Mikel), Matić – Ramires, Willian (84. K. Zouma), E. Hazard (88. Cuadrado) – Drogba.
    Náhradníci: Courtois – Luís, K. Zouma, Aké, Oscar, Mikel, Cuadrado.