Motor ČB – Olomouc 1:4 (kon.) | Chomutov – Slavia 3:2 (po pr.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
1:4 (0:0, 1:0, 0:4)
HC Olomouc
cz Piatok 17.04.2015, 17:30 • Budvar aréna • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jan KNOTEK - 1:4

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    59:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Luboš Rob se nedohodl při rozehrávce se spoluhráči a nabídl kotouč před prázdnou branku JANU KNOTKOVI, který samozřejmě nezaváhal. Bez asistence.
     
    58:37
    Bláha zůstal na střídačce, Motor hraje powerplay.
     
    58:37
    Dávid Buc (OLO) – 2 minuty za podražení. Jihočeši mají poslední šanci na vyrovnání.
    Radim KUCHARCZYK - 1:3

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    52:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hra se bortí jako domeček z karet a hosté odskakují do dvoubrankového vedení. Při jednom z premiérových střídání mladičkého obránce Kachyni využil nedůrazu v obraně RADIM KUCHARCZYK, který snad natřikrát dostal kotouč za ležícího Bláhu. Asistence: Jan Knotek.
     
    Dnešní utkání sleduje 5521 diváků.
    David ŠKŮREK - 1:2

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Motor věnoval Olomouci vedení. Adam Přibyl zazmatkoval při rozehrávce, namazal kotouč DAVIDU ŠKŮRKOVI, který si popojel do ideální střelecké pozice a vymetl horní růžek Bláhovy branky. Bez asistence.
    Radim KUCHARCZYK - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    47:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté hned trestají početní výhodu. Od pravého mantinelu si na střed hřiště najel RADIM KUCHARCZYK a přesnou střelou srovnává stav. Asistence: Jiří Ondrušek.
     
    47:24
    Brankář Bláha podklouzl při rozehrávce a nabídl šanci Pekrovi, který ale nedokázal kotouč poslat do sítě. Domácí gólman se následně vracel do branky, kterou hlídal Luboš Rob. Domácí forvard před střelou Patery posunul branku, za což dostává dvě minuty.
     
    45:07
    Matěj Pekr (OLO) – 2 minuty za vysokou hůl. Teď už se vylučovat musí, Pekr při bránění zasáhl Vráblíka do obličeje.
     
    42:15
    Rok Pajič (CEB) – 2 minuty za zdržování hry -úmyslné posunutí branky. Domácí útočník řešil ošemetnou situaci a najel do branky. Rozhodčí to posoudili jako úmyslné, proto jde Pajič na trestnou lavici.
     
    33:09
    Kohouti hráli chvilku v šesti, což neuniklo pozorným čárovým rozhodčím. Trest odpyká Matěj Pekr a rozjařený stadion se těší na přesilovku domácích.
     
    28:14
    Adam Přibyl (CEB) – 2 minuty za podražení. Domácí forvard zastavil u hrazení Dlouhého a dostává dvě minuty. Poslat za tohle na minutu tým do tří je hodně přísné od rozhodčích.
     
    27:16
    Dušan Žovinec (CEB) – 2 minuty za vysokou hůl. Domácí bek se v mlýnici před brankou dopustil nezaviněného prohřešku, proto musí za katr.
     
    22:45
    A mohlo to být 2:0! Pajič se šikovně dostal do útočného pásma, jeho pokus Vošvrda vyrazil pouze k volnému Přibylovi, který v tísni nedokázal trefit odkrytou branku.
    David KUCHEJDA - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor komplikuje hostům boj o extraligu. Strakovo nahození do útočného pásma si dojel Vráblík, objel branku, jeho střelu Vošvrda pouze vyrazil k DAVIDU KUCHEJDOVI, který doklepl kotouč do sítě. Asistence: Roman Vráblík a Josef Straka.
     
    09:01
    Jiří Ondrušek (OLO) – 2 minuty za pád pod nohy. Škůrek zaváhal v rozehrávce a jeho kolega z obranné dvojice hasil požár pádem pod nohy Přibyla. První přesilovka Motoru.

    Pavel Kortus ml.

    Góly a asistencie: 22. Kuchejda (Vráblík, Straka) – 48. Kucharczyk (Ondrušek), 50. Škůrek, 53. Kucharczyk (Knotek), 60. Knotek


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Punčochář, Žovinec, Suchánek, Vráblík, Mucha, Semrád, D. Růžička, Kachyňa – Přibyl, Pajič, Boháč – Nouza, J. Straka, Kuchejda – Vaniš, Rob, Švihálek – Marek, Švec, Pašek.
    HC Olomouc: Vošvrda (Trvaj) – Skrbek, Houdek, Vyrůbalík, Staněk, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Buc, Patera, Matai – Laš, Knotek, Kucharczyk – Řípa, Herman, Pekr – T. Rachůnek, Marosz, Dlouhý.

    Rozhodca: Šír, Hradil – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 5521