Real Madrid – Eibar 3:0 (kon.) | Malaga – Atlético Madrid 2:2 (kon.) | Sevilla – Barcelona 2:2 (kon.)
Almería – Granada 3:0 (kon.) | Vigo – Rayo Vallecano 6:1 (kon.)
koniec
Malaga CF
2:2 (1:1)
Atlético Madrid
Sobota 11.04.2015, 18:00 • La Rosaleda, Málaga • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Amrabat, prichádza Guerra.
     
    90+1
    Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.
     
    89
    Antoine Griezmann už strelil dva góly v zápase, tak si mohol dovoliť aj taký menší priestupok, za ktorý je potrestaný žltou kartou, keďže fauloval protihráča.
     
    86
    Joao Miranda dostáva za svoje nesprávne počínanie v hre žltú kartu, je to pre neho prvá v tomto zápase, takže pod sprchy sa nepoberie.
     
    83
    Príležitosť aj pre hostí! Amrabat, ktorý je nebezpečný a nepredvídateľný počas celého zápasu, sa uvoľnil za vápnom a pálil ku pravej žrdi, no Oblak bleskovo vyrazil loptu!
     
    81
    Do šance v šestnástke sa dodstal Jiménez, ktorý si loptu ani len nespracoval a pálil z prvej, no skvelý brankár Kameni bezpečne zasiahol svojimi rukami!
     
    80
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Turan, prichádza Cani.
    GRIEZMANN - 2:2
     
    78
    Atlético dalo gól!
    Tak toto je naozaj zaujímavé! Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia a naozaj nenechávajú nič len tak na náhodu! ANTOINE GRIEZMANN si spracoval loptu v šestnástke a chladnokrvne zakončil! Gól však podľa pravidiel nemal platiť, pretože Griezmann sa vyskytol v jasnom ofsajde, ktorí rozhodcovia ani len nesignalizovali! Nuž, aj taký je futbal. Nič to nemení na tom, že Griezmann strieľa svoj druhý gól v zápase a celkovo 18. v aktuálnej sezóne (liga).
     
    76
    Striedanie v tíme Málaga CF: z ihriska odchádza Juanmi, prichádza Tissone.
     
    73
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Gabi, prichádza Jiménez.
    SAMU - 2:1
     
    72
    Málaga dala gól!
    Domáci futbalisti sa dostávajú do vedenia v zápase! Šikovnú prihrávku vykúzlil Amrabat naprieč šestnástkou, kde našiel SAMUA a ten peknou strelou obstrelil Oblaka a skóroval, 2:1!
     
    68
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Torres, prichádza Saúl.
     
    67
    Sergi Darder v týchto chvíľach nepekne a nefutbalovo poslal k zemi Antoinea Griezmanna, za čo dostáva žltú kratu.
     
    65
    Málaga teraz vymyslela zaujímavú kombináciu pred šestnástkou madridského Atlética, ku zakončeniu došlo až počas nebezpečnej hlavičky od Castilleja, ktorú však Oblak čarovne vyrazil!
     
    54
    Na opačnej strane sme videli krásnu kombináciu v podaní hráčov Atlética, ale nie so šťastným koncom! Griezmann odcentroval z ľavej strany na Torresa, ktorý ešte nakrátko preniesol ku Kokemu, avšak ten triafal vedľa!
     
    52
    Šanca pre domácich! Amrabat sa rozbehol s loptou po pravej strane ihriska a odcentroval to do malého vápna, kde mal k dispozícii Juanmiho s Castillejom, lenže ani jeden z nich nedokázal loptu zasiahnuť smerom do brány!
    RECIO - 1:1
     
    38
    Málaga dala gól! Domáci ešte do konca prvého polčasu vyrovnávajú! Z rohového kopu to Málaga využila! Ku lopte sa v malom vápne pri bližšej žrdi dostal RECIO a ten hlavičkou s istotou skóroval!
    GRIEZMANN - 0:1
     
    25
    Atlético dalo gól!
    Atlético Madrid sa dostáva do vedenia v tomto zápase! autovom vhadzovaní, ktoré bolo hodené pred bránu sa ku lopte v tesnej blízkosti bránky dostal ANTOINE GRIEZMANN. Ten využil zaváhanie brankára Kameniho a jednoducho dorazil loptu do brány!
     
    5
    V pokutovom území sa dostal do šance Fernando Torres, ktorý počas prípravy streľby spadol a pýtal si pokutový kop, ale hlavný rozhodca situáciu riešil s chladnou hlavou a penaltu hosťom neprisúdil. Torres však ale právo na ňu mal, keďže to bol jasný nedovolený zákrok.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 38. Recio, 72. Samu – 25. Griezmann, 78. Griezmann

    Karty:   67. Darder (MLG) – 86. Miranda (ATM), 89. Griezmann (ATM)


    Malaga CF: Kameni – Rosales, Sergio Sánchez, Weligton ("C"), Boka – Darder, Recio – Samu, Amrabat, Samuel "Samu" Garcia Sánchez, Amrabat, Samu Castillejo – Juanmi
    Náhradníci: Ochoa – Angeleri, Duda, Guerra, Tissone, Horta, M. Torres

    Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Miranda, Jesús Gámez – Turan, Gabi ("C"), Tiago, Koke – F. Torres, Griezmann
    Náhradníci: Moyá – Godín, Cani, Jiménez, Saúl, Siqueira, M. Suárez

    Rozhodca: Mateu – Cebrián, Núñez