Elche – Valencia 0:4 (kon.)
koniec
Elche CF
0:4 (0:1)
Valencia CF
Piatok 20.03.2015, 20:45 • Estadio Manuel Martínez Valero • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, Valencia svojho súpera v druhom polčase prevalcovala, postupne sa presadili Alcácer a Otamendi, v 71. minúte si navyše vlastný gól strelil Roco. Valencia bola jasne lepším tímom a tak si zaslúžene domov vezie všetky tri body. Valencia si po dnešnom zápase upevní tretiu priečku v tabuľke, to či Elche v tabuľke klesne bude záležať od ostatných zápasov 28. kola.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem V´m pekný zvyšok dňa. (22:35:58)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
    Nicolás OTAMENDI - 0:4
     
    90+2
    Valencia dala gól! Tentoraz bol už Tytoń na zakončenie NICOLASA OTAMENDIHO prikrátky a ten ho po rohovom kope nechytateľnou hlavičkou prekonáva po štvrtý raz v zápase.
     
    90+1
    Práve striedajúci Tropi sa ocitol v obrovskej šanci, keď sa po peknej kombinácii dostal k strele zvnútra šestnástky, no Tytoń pohotovo vyrazil na roh.
     
    90
    V samom závere prichádza posledné striedanie na strane Valencie, ihrisko opúšťa Dani Parejo, na pár minút nastúpi Tropi.
     
    89
    Hra sa opäť presťahovala do okolia stredového kruhu, kde sa zápas bude zrejme už len dohrávať.
     
    88
    Čas sa mu navyše rýchlo míňa, na hráčoch je vidieť fyzická únava, ako aj mentálne vyčerpanie. Jednoducho dnes hráči na víťazstvo nemali.
     
    87
    Domáci tím sa ešte snaží o nejaký ten útok, no nedarí sa im čo i len vystreliť na bránu, takže to aspoň na čestný zásah nevyzerá.
     
    86
    Tento útok zdá sa rozhýbal aj domácich hráčov, ktorí však zaútočili len v dvojici a prti presile nemali šancu. Navyše Jonathas v útoku fauloval.
     
    85
    Cancelovi to nedalo, zaútočil znova, jeho prudký center bol zablokovaný, Elche sa ubránilo, nebude z toho ani len rohový kop.
     
    84
    Striedajúci hráč si chcel zaútočiť, jeho spoluhráči ho ale v útoku nepodporili a tak sa po malej chvíli do strednej časti ihriska stiahol aj on.
     
    83
    Na posledných pár minút sa na ihrisko pozrie João Cancelo, ktorý v zostave zaujme miesto Feghouliho.
     
    81
    Možno je to aj tým, že sa hráči šetria a nechcú si pred budúcotýždňovým dôležitým zápasom s Villarrealom privodiť zbytočné zranenie.
     
    80
    Lopta sa znova nalepila na kopačky hráčov v oranžových dresoch, tí sa už do útoku takmer nepúšťajú, vyzerá to tak, že sa budú snažiť dohrať zápas v strednej časti ihriska.
     
    79
    A práve Jonathas výborne zachytil rozohrávku a z hranice šestnástky preveril Diega Alvesa. Ten aj napriek tomu, že si dnes veľa nezachytal predviedol pohotový zákrok a jeho pokus zneškodnil.
     
    78
    Tretí gól, navyše vlastný domácich futbalistov úplne položil, okrem dvojice útočníkov sa hráči takmer nepohybujú, pressingom sa prezentujú iba Jonathas a Víctor Rodríguez.
     
    77
    Možno Elche pomôže posledné striedanie, do hry zasiahne aj Pedro Mosquera, ktorý vymení Adriána.

    Andrej Marienka

    Góly: 44. Gomes, 57. Alcácer, 71. Roco (vla.), 90+2. Otamendi

    Karty:   5. Suárez (ELC)


    Elche CF: Tytoń – Cisma, Lombán, Roco, Suárez – Pašalić, Adrián – Garry Rodrigues, Fajr, Víctor Rodríguez – Jonathas
    Náhradníci: Manu Herrera – Pedro Mosquera, Cristian Herrera, Coro, Sergio Pelegrín, Álvaro Giménez, Edu Albácar

    Valencia CF: Diego Alves – José Gayá, Otamendi, Mustafi, Barragán – Dani Parejo, Javi Fuego, André Gomes – Piatti, Paco Alcácer – Feghouli
    Náhradníci: Yoel – João Cancelo, Rúben Vezo, Filipe Augusto, Orbán, Negredo, de Paul

    Rozhodca: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo