Marseille – Caen 2:3 (kon.)
koniec
Olympique Marseille
2:3 (1:0)
SM Caen
cz Piatok 27.02.2015, 20:30 • Stade Vélodrome (Marseille) • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu hostů: ze hřiště odchází Sala, kterého nahradí Privat.
    Nicolas BENEZET - 2:3
     
    89
    Caen právě vstřelilo branku!
    Domácí na kolenou. TO co právě předvedl BENEZET, neznamená nic jiného, než obrovské zklamání zde na stadionu v Marseille. Benzet si skvěle navedl míč na střed vápna a poté vyslal technickou střelu, která zaplula do levého horního růžku Mandandovy branky. Mandanda si na míč šáhnul, ale vyrazit ho již nedokázal.
     
    78
    Ještě následuje střídání: ze hřiště odchází Thauvin, kterého nahradí Romao.
     
    77
    Teď ale bacha! Thauvin napřáhl z první k dobré střele, ale vše likviduje neskutečným zákrokem Vercoutre. Oba dva golmani předvádí skvělé zákroky. Tohle je opravdu výborné utkání.
    Emiliano SALA - 2:2
     
    70
    Caen právě vstřelilo branku!
    Kante vyslal krásnou přihrávku a rozběhnutého EMILIANO SALU, jenž tváří v tvář golmanovi nezazmatkoval a krásnou střelou k pravé tyči vyrovnává stav utkání.
    Nicolas SEUBE - 2:1
     
    68
    Caen právě vstřelilo branku!
    A odměnou za snahu je gól. NICOLAS SEUBE dostává domácí zpět do hry, když si naběhl na skvělou přihrávku a nekompromisně zakončil.
    André-Pierre GIGNAC - 2:0
     
    64
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A je tu druhý gól. Thauvin poslal jedovatou střelu na Vercoutra, ten míč dokázal vyrazit, ale vše skvěle přečetl ANDRÉ-PIERRE GIGNAC a míč doráží za záda bezmocného golmana.
     
    60
    Střídání v týmu domácích: ze hřiště odchází Batshuayi, kterého nahradí Gignac, a také Ocampos, kterého nahradí Alessandrini.
     
    58
    Benezet si navedl míč na střed velkého vápna a poslal velmi jedovatou střelu. Mandanda předvedl znova skvělý zákrok a konečky prstů vyráží míč na roh. Hostům dnes chybí to potřebné štěstíčko.
    Sala a jeho šance
     
    57
    Tak hosté mají opravdu smůlu. Sala dostal skvělou přihrávku na střed šestnáctky a pohotově vypálil, jeho střela překonala Mandandu, ale brankovou čáru přejít nedokázala. Míč, právě z brankové čáry vykopává jeden z obránců soupeře.
    André AYEW - 1:0
     
    45+2
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí se přece jenom dočkali. Payet vypálil z velké vzdálenosti velmi dobře, ale jeho střelu dokázal konečky prstů vyškrábnout Vercoutre, k jeho smůle pouze k ANDRÉMU AYEWOVI, jenž se nemýlil a z dorážky míč za záda již bezmocného golmana uklidil.
     
    44
    Feret našel skvělým centrem Benzeta, jemuž se podařilo míč hlavou trefit, vše likviduje skvělým zákrokem Mandanda. Tohle byla obrovská šance, ale domácí brankař se předvedl a nepřipustil aby outsider dnešního zápasu šel do vedení.
     
    42
    Hosté dnes řeší další zranění v útoku. Ze hřiště odchází zraněný Bazile, kterého nahradí Lemar.
    Ayew trefil břevno.
     
    38
    Obrovský závar před brankou hostů končí nastřeleným břevnem. O to se postaral Ayew, jenž si naskočil na skvělý centr a hlavičkou trefil střed této konstrukce, poté následoval zmatek, jenž vyřešil dlouhým odkopem jeden z obránců hostů.
     
    28
    A máme tu první střídání, ze hřiště odchází zraněný Nangis, kterého nahradí Benezet.
    Břevno, které trefuje Sala
     
    24
    Hosté mohli otevřít skóre! Konkrétně Sala jenž poslal na Mandandu krásnou střelu směřující do horního rožku jeho brány. Mandanda však vytasil neskutečný zákrok a konečky prstů vytěsnil míč alespoň na břevno své branky. S následnou dorážkou si poradil jeden z obránců hostů.
     
    23
    Dja Djedje velmi neopatrně zajel do Kanteho a toho si také všiml hlavní rozhodčí. Žlutá karta pro tohoto borce.
    Šance hostů.
     
    18
    Obrovská šance Caen. Kante obehrál na vlastní polovině Batshuayia, poslal míč na rozběhnutého Bazileho, jenž utekl všem obráncům a následně vypálil, jeho střelo Mandanda dokázal vyrazit, ale pouze před dobře postaveného Salu, jenž z dobré pozice netrefuje odkrytou bránu. Tohle je velká škoda pro hosty.
     
    4
    Yahia stáhl soupeře k zemi a zaslouženě vidí žlutou kartu.
    Neproměněná penalta
     
    2
    Batshuayi se postavil k pokutovém kopu, ale Vercoutre jeho střelu vystihl a chytá. Tak tohle je opravdu divoký začátek. Vercoutre si připisuje velmi důležitý zákrok.

    Jan Franek

    Góly: 45+2. A. Ayew, 64. Gignac – 68. Seube (Lemar), 70. Sala (Kanté), 89. Benezet

    Karty:   23. Dja Djedjé (OMA) – 4. Yahia (CEN)

    Nepremenená penalta: 2. Batshuayi (OMA), brankár Vercoutre zneškodnil


    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, Fanni, Morel, Mendy – Ocampos (60. Alessandrini), A. Ayew, Payet, Imbula Wanga, Thauvin (78. Romao) – Batshuayi (60. Gignac).
    Náhradníci: Samba – Alessandrini, Aloé, Gignac, Romao, Sparagna, Tuiloma.

    SM Caen: Vercoutre – Appiah, Saad, Yahia, Imorou – Seube, Kanté, Féret (C) – Bazile (42. Lemar), Nangis (28. Benezet), Sala (89. Privat).
    Náhradníci: Perquis – Adéoti, Benezet, Calvé, Lemar, Privat, Raineau.

    Rozhodca: S. Desiage – N. Henninot, B. Jouannaud