Manchester City – Barcelona 1:2 (kon.) | Juventus – Dortmund 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (2:1)
Borussia Dortmund
Utorok 24.02.2015, 20:45 • Juventus Stadium, Turín, Taliansko • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    89
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Tévez, jeho miesto zaujíma Coman.
     
    87
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Vidal, jeho miesto zaujíma Padoin.
     
    86
    Obrovská šanca Juventusu! Pereyra dostal výbornú prihrávku do behu, následne sa predral do pokutového územia a vystrelil na zadnú žrď. Lopta sa kotúľala a nakoniec skončila tesne vedľa! Táto strela chcela skončiť v bráne, ale Pereyra ju kopol ľavou nohou smerom od nej, a tak skončila mimo.
     
    80
    Pereyra (Juventus) zastavil črtajúcu sa šancu hostí. Žltá karta.
     
    78
    Juventus sa na chvíľu zmocnil lopty a prišla tvrdá strela Téveza! Tomu sa otvoril priestor, a tak sa rozhodol vystreliť. Jeho jedovku brankár Weidenfeller radšej vyrazil na rohový kop!
     
    76
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Immobile, jeho miesto zaujíma Blaszczykowski.
     
    72
    Šanca Juventusu! Tévez sa dostal k strele spoza pokutového územia, lenže jeho pokus tesne minul pravú tyč hosťujúcej brány! Toto bolo veru veľmi tesné. Už mohlo byť o víťazovi dnešného duelu rozhodnuté, no ešte to bude dráma.
     
    58
    Tvrdá strela hostí! Immobile sa dostal k odrazenej lopte v pokutovom území, následne sa rýchlo otočil a vystrelil. Vyslal veľmi prudkú strelu, lenže tá smerovala iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Buffon, ktorý nemal žiaden problém.
     
    49
    Vidal (Juventus) zastavil prenikajúceho Reusa za cenu žltej karty.
     
    46
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Papastathopoulos, jeho miesto zaujíma Kirch.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!
    Álváro MORATA - 2:1
     
    43
    Juventus Turín dal gól!
    Tak predsa sme sa ešte dočkali presného zásahu. Domáci strelili klasický gól do šatne, ktorý im určite psychicky pomôže. Tévez urobil výbornú prácu pred pokutovým územím hostí, následne posunul loptu na kraj, kde sa pohyboval jeho spoluhráč Pogba. Ten našiel prihrávkou na hranici bieleho bodu ÁLVARA MORATU, ktorý upratal loptu do hosťujúcej brány! Borussia sa teraz nevyznamenala v defenzíve a bola potrestaná. Stará dáma strháva vedenie na svoju stranu.
     
    37
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Pirlo, jeho miesto zaujíma Pereyra.
     
    34
    Nebezpečná strela hostí! Jej autorom bol Sahin, ktorý napriahol spoza pokutového územia. Buffon mal s loptou značné problémy, no nakoniec ju skrotil!
     
    32
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Piszczek, jeho miesto zaujíma Ginter.
    Marco REUS - 1:1
     
    18
    Dortmund dal gól!
    Tak dlho domácim vedenie netrvalo, pretože sa skóre znova menilo. Stopér domácich Chiellini sa pošmykol v najmenej vhodnej chvíli a poslal do samostatného úniku protihráča MARCA REUSA. Ten si počkal na pohyb brankára Buffona, ktorý sa pomaly presúval k ľavej tyčky, zatiaľ čo Nemecký reprezentant vystrelil k pravej žrdi! Jeho strela slávi úspech a pre hostí znamená tento gól veľmi veľa. Borussia vyrovnala a začína sa od začiatku.
    Carlos TÉVEZ - 1:0
     
    13
    Juventus Turín dal gól!
    Ani sme dlho nemuseli čakať na úvodný presný zásah. Bol tam rýchly protiútok domácich, ktorý po ľavej strane potiahol Morata. Už sa zdalo, že to zbytočne zbrzdil, no potom veľmi rýchlo vyštartoval z miesta a vystrelil na zadnú žrď hosťujúcej brány. Brankár Weidenfeller jeho pokus stihol vyraziť, lenže iba k voľnému CARLOSOVI TÉVEZOVI, pred ktorým sa ocitla prázdna brána. Argentínčan nezaváhal a loptu poslal do siete! Stará dáma sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    3
    Šanca Dortmundu! Hosťujúci Immobile si naviedol loptu na stred a vystrelil veľmi nebezpečne. Lopta už padala do domácej brány, no nakoniec skončila tesne nad ňou!

    Marek Farkaš

    Góly: 13. Tévez, 43. Morata – 18. Reus

    Karty:   49. Vidal (JUV), 80. Pereyra (JUV)


    Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, Evra – Pogba, Pirlo (37.Pereyra), Marchisio – Vidal (87.Padoin) – Tévez (89.Coman), Morata
    Náhradníci: Caceres, Coman, Llorente, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek (32.Ginter), Papastathopoulos (46.Kirch), Hummels, Schmelzer – Gundogan, Sahin – Aubameyang, Mkhitaryan, Reus – Immobile (76.Blaszczykowski)
    Náhradníci: Blaszczykowski, Ginter, Kagawa, Kehl, Kirch, Langerak, Ramos
    Tréner: Jürgen Klopp

    Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devis, Roberto Díaz Pérez Del Palomar (Všetci Španielsko)
    Streda 18.03.2015