Manchester City – Barcelona 1:2 (kon.) | Juventus – Dortmund 2:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:1 (2:1)
Borussia Dortmund
Utorok 24.02.2015, 20:45 • Juventus Stadium, Turín, Taliansko • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Z víťazstva sa tešia hráči Juventusu, ktorí v dnešnom stretnutí víťazia tesne 2:1. Za hostí sa presadil Marco Reus a za domácich skórovali Carlos Tévez a Álvaro Morata. Odveta je na programe 18.marca v Signal Iduna Parku s výkopom o 20:45.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:37:35)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Hosťujúci Schmelzer chcel poslať nebezpečný center pred domácu bránu, lenže prekopol všetkých a lopta skončila za postrannou čiarou. Vhadzovanie pre Juventus.
     
    90+2
    Dortmund rozbieha jednu z posledných útočných akcií. Snaží sa to však hrať kombinačne a nevie sa dostať do pokutového územia.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca, nakoľko tam bolo viacero ošetrovaní. Pravdepodobne to budú štyri minúty.
     
    89
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Tévez, jeho miesto zaujíma Coman.
     
    87
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Vidal, jeho miesto zaujíma Padoin.
     
    86
    Obrovská šanca Juventusu! Pereyra dostal výbornú prihrávku do behu, následne sa predral do pokutového územia a vystrelil na zadnú žrď. Lopta sa kotúľala a nakoniec skončila tesne vedľa! Táto strela chcela skončiť v bráne, ale Pereyra ju kopol ľavou nohou smerom od nej, a tak skončila mimo.
     
    85
    Domáci Morata zbiera cenné sekundy pri útočnej rohovej zástavke a robí to veľmi dobre. Už sa tam pohybuje dobrú minútu.
     
    84
    Čerstvý Blaszczykowski hľadal dlhým centrom Aubameyanga, lenže pred ním výborne zasiahol stopér Chiellini. Skutočne, veľmi dobrý defenzívny zákrok.
     
    83
    Borussia stupňuje svoj tlak, lenže jej strelecké pokusy sú nepresné. Tentoraz chcel ohroziť Buffona hosťujúci Schmelzer, ale netrafil priestor domácej brány.
     
    82
    Hosťujúci stopér Hummels sa zrazil s Bonuccim v hlavičkovom súboji. Druhý menovaný je poriadne otrasený a musí byť ošetrený.
     
    81
    Stará dáma to hrá už iba na protiútoky. Hostia začínajú tlačiť svojho súpera a pokúsia sa streliť vyrovnávajúci gól, ktorý má v Lige majstrov veľkú hodnotu.
     
    80
    Pereyra (Juventus) zastavil črtajúcu sa šancu hostí. Žltá karta.
     
    80
    Do konca stretnutia ostáva 10 minút. Podarí sa hosťom ešte vyrovnať alebo si domáci postrážia priaznivý výsledok?
     
    78
    Juventus sa na chvíľu zmocnil lopty a prišla tvrdá strela Téveza! Tomu sa otvoril priestor, a tak sa rozhodol vystreliť. Jeho jedovku brankár Weidenfeller radšej vyrazil na rohový kop!
     
    77
    Ďalší strelecký pokus hostí. Tentoraz sa oň postaral Mkhitaryan a znova to nebolo presné.
     
    76
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Immobile, jeho miesto zaujíma Blaszczykowski.
     
    75
    Borussia sa prezentuje vysokým napádaním a snaží sa loptu získať na svoju stranu. To sa jej teraz podarilo a prišiel aj strelecký pokus Immobileho, lenže ten bol nepresný. Kop od brány.
     
    74
    K hlavičke sa dostal Chiellini, lenže jeho pokus nebol presný. Nasledovať bude kop od brány.
     
    73
    Hosťujúci stopér Ginter si nerozumel s brankárom Weidenfellerom, a lopty sa tak zmocnili domáci. Tí poslali nebezpečný center do pokutového územia, ktorý odvrátil Kirch na rohový kop.
     
    72
    Šanca Juventusu! Tévez sa dostal k strele spoza pokutového územia, lenže jeho pokus tesne minul pravú tyč hosťujúcej brány! Toto bolo veru veľmi tesné. Už mohlo byť o víťazovi dnešného duelu rozhodnuté, no ešte to bude dráma.
     
    71
    Juventus kombinuje na útočnej polovici ihriska a snaží sa streliť ďalší gól.
     
    69
    Lichtsteiner dohral súboj s Reusom, čo videl hlavný rozhodca Lahoz. Ten dohovoril Švajčiarovi a neudelil mu žiadny kartový trest.
     
    68
    Dortmund vybojoval rohový kop. Ten už bol rozohraný na prednú tyč, lenže Pogba odhlavičkoval loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    67
    Domáci Morata bol nájdený na ľavej strane. Poslal nebezpečný center pred hosťujúcu bránu, kde hľadal spoluhráča Téveza. Lenže tesne pred ním dobre zasiahol stopér Ginter, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    66
    Juventus sa po dlhšom čase dostal k lopte a kombinuje v strede poľa. Hostia behajú bez lopty, čo je voda na mlyn pre domácich. Čas plynie v ich prospech.
     
    65
    ŠTATISTIKY 2.POLČASU

    Strely celkom: 1-4
    Strely na bránu: 0-1

    V druhom dejstve sú jasne lepším tímom hostia, lenže nevedia sa gólovo presadiť.
     
    64
    Tévez sa dostal k odrazenej lopte v pokutovom území a snažil sa zakončiť z prvej. Jeho pokus bol však veľmi nepresný. Kop od brány.
     
    63
    Domáci Pogba trafil Kircha do tváre, no žiaden z rozhodcov tento priestupok nepostrehol. Hra je prerušená.
     
    62
    Žlto-čierni kombinujú na útočnej polovici ihriska. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    61
    Dortmund má v posledných minútach navrch, lenže nevie sa dostať do vyloženej gólovej šance. Zebry vytvorili na vlastnej polovici hustý obranný blok, ktorý ju veľmi húževnatý.
     
    60
    Po hodine hry vedie Stará dáma tesne 2:1. V druhom polčase sme sa ešte presného zásahu nedočkali, no tempo hry je vysoké, čo sa musí každému páčiť.
     
    58
    Tvrdá strela hostí! Immobile sa dostal k odrazenej lopte v pokutovom území, následne sa rýchlo otočil a vystrelil. Vyslal veľmi prudkú strelu, lenže tá smerovala iba do stredu brány, kde stál pripravený brankár Buffon, ktorý nemal žiaden problém.
     
    57
    Immobile sa snažil pretlačiť cez Chielliniho, lenže navrch mal domáci stopér, ktorý získal loptu pre svoje mužstvo a už aj rozohral.
     
    56
    Na pravej strane sa dopredu predral hosťujúci Aubameyang a následne chcel poslať center do vápna. Lenže ten bol zblokovaný Evrom a lopta sa dostala za postrannú čiaru. Borussia bude mať výhodu vhadzovania na útočnej polovici ihriska.
     
    55
    Stará dáma vybojovala ďalší rohový kop. Ten rozohral Marchisio a poslal loptu do päťky, kde bol menší zmätok, no nakoniec sa k nej dostal brankár Weidenfeller, ktorý ju chytil.
     
    54
    Bola tam menšia trma-vrma v pokutovom území hostí a nakoniec sa pískalo. Morata sa ocitol v ofsajde, loptu do hry pošle brankár Weidenfeller.
     
    53
    Nebezpečný center domáceho Lichtsteinera do pokutového územia, no ten bol Hummelsom odvrátený na rohový kop.
     
    52
    Pogba telom zakryl loptu, ktorá smerovala mimo brány za bránkovú čiaru pred Aubameyangom a nakoniec sa mu to podarilo. Nasledovať bude kop od Buffonovej svätyne.
     
    51
    Vidal sa prezentoval ďalším faulom a mal by si dávať pozor, pretože len nedávno dostal žltú kartu.
     
    50
    Priamy kop bol poslaný do ohňa, no lopta sa odrazila preč. K nej sa dostal čerstvý Kirch, ale príliš mu to nesadlo. Kop od brány.
     
    49
    Vidal (Juventus) zastavil prenikajúceho Reusa za cenu žltej karty.

     
    48
    Nedovolený zákrok aj na druhej strane. Faulovaný bol Gundogan, lopta pre Borussiu.
     
    47
    Útočným faulom sa prezentoval hosťujúci Immobile, voľný kop pre Juventus.
     
    46
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Papastathopoulos, jeho miesto zaujíma Kirch.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 48% – 52%
    Strely (celkom): 5-4
    Strely (na bránu): 3-2
    Rohové kopy: 3-2
    Fauly: 2-6
    Žlté karty: 0-0
    Červené karty: 0-0
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. V ňom si lepšie viedli hráči Juventusu, ktorí vedú tesne 2:1. Skóre zápasu otvoril už v 13.minúte Carlos Tévez, ktorý využil dobrú prácu spoluhráča Moratu. Lenže domácim vedenie dlho nevydržalo, pretože o päť minút neskôr sa pošmykol Chiellini a hosťujúci Marco Reus ponúknutú šancu neodmietol. V 43.minúte strhol vedenie na stranu domácich Álvaro Morata, a tak Stará dáma odchádzala do šatne o niečo šťastnejšia. Stretnutie je zatiaľ veľmi vyrovnané a všetky gólové šance boli využité. Podarí sa Dortmundu vyrovnať, či dokonca otočiť vývoj zápasu alebo si Juventus postráži priaznivý výsledok?Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 21:49.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Juventus už iba kontroluje priebeh hry a snaží sa postrážiť si priaznivý výsledok. Zrejme sa už nič vážnejšie nestane a čochvíľa hlavný rozhodca fúkne do píšťalky.
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase sú 2 minúty!
     
    45
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
    Álváro MORATA - 2:1
     
    43
    Juventus Turín dal gól!
    Tak predsa sme sa ešte dočkali presného zásahu. Domáci strelili klasický gól do šatne, ktorý im určite psychicky pomôže. Tévez urobil výbornú prácu pred pokutovým územím hostí, následne posunul loptu na kraj, kde sa pohyboval jeho spoluhráč Pogba. Ten našiel prihrávkou na hranici bieleho bodu ÁLVARA MORATU, ktorý upratal loptu do hosťujúcej brány! Borussia sa teraz nevyznamenala v defenzíve a bola potrestaná. Stará dáma strháva vedenie na svoju stranu.
     
    42
    Juventus sa zmocnil lopty na vlastnej polovici ihriska a rozbieha jednu z posledných útočných akcií v prvom polčase.
     
    41
    Hostia vybojovali rohový kop. Ten rozohral Schmelzer, ale nenašiel v pokutovom území žiadneho zo svojich spoluhráčov.
     
    40
    Vidal dohral súboj s Immobilem, no priamy kop sa zahrávať nebude. Talian leží v bolestiach na zemi, no podľa mňa to rozchodí a bude v poriadku.
     
    39
    Stále prebiehajú kombinácie hostí na útočnej polovici ihriska. Stará dáma pozorne bráni a teraz prichádza chyba v rozohrávke. Domáci vyrážajú do rýchleho protiútoku.
     
    38
    Borussia zatlačila svojho súpera a je pri chuti. Hosita sú v posledných minútach aktívnejší, no Juventus bráni ukážkovo.
     
    37
    Striedanie v tíme Juventus Turín: ihrisko opúšťa Pirlo, jeho miesto zaujíma Pereyra.
     
    36
    Mimo hraciu plochu odišiel Pirlo, ktorý už sedí na lavičke náhradníkov. Neviem, čo sa mu presne stalo, ale zrejme tam je nejaký zdravotný problém. Tréner domácich Massimiliano Allegri už chystá striedanie.
     
    35
    Hosťujúci Immobile hľadal jemný centrom spoluhráčov v pokutovom území, lenže dobre zasiahol domáci Pogba, ktorý sa vrátil dozadu a odvrátil na rohový kop.
     
    34
    Nebezpečná strela hostí! Jej autorom bol Sahin, ktorý napriahol spoza pokutového územia. Buffon mal s loptou značné problémy, no nakoniec ju skrotil!
     
    33
    Hosťujúci Piszczek nemohol ďalej pokračovať v hre a musel byť vystriedaný. S tým tréner hostí Jürgen Klopp určite nepočítal a na hraciu plochu poslal mladého Gintera.
     
    32
    Striedanie v tíme Borussia Dortmund: ihrisko opúšťa Piszczek, jeho miesto zaujíma Ginter.
     
    31
    Máme za sebou polhodinu hry. Územnú prevaha majú domáci, no inak je to veľmi vyrovnané. Oba tímy sa po góloch viac sústredia na defenzívu a nevydávajú sa tak často dopredu, ako tomu bolo predtým.
     
    29
    Domáci Pogba sa prezentoval škaredým zákrokom na Piszczeka. Znova to je bez karty, no Poliak je na zemi a musí byť ošetrení. To určite muselo dosť bolieť.
     
    28
    Tempo hry pomaly začína upadať. Obe mužstvá strelili gól a vyzerá to, ako by boli spokojné. Verím, že to tak nie je a do konca prvého polčasu uvidíme ešte aspoň jeden presný zásah.
     
    27
    Exekútor bol Pirlo, ktorý loptu poslal veľmi dobre do ohňa. Našiel hlavu spoluhráča Bonucciho, ale ten bol tiesnení, a tak bol jeho pokus nepresný.
     
    26
    Turínčania úspešne kombinujú na útočnej polovici ihriska a prichádza nedovolený zákrok hosťujúceho stopéra Hummelsa na Vidala. Domáci budú mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    25
    Domáci Pogba bol na polovici ihriska poslaný na zem, voľný kop pre Zebry.
     
    24
    Hra sa nám trochu upokojila a hostia si prihrávajú loptu v strede poľa. Dúfajme, že teraz obaja manažéri nenastolia defenzívne taktiky, pretože by sme určite prišli o futbalový zážitok.
     
    23
    Juventus vybojoval rohový kop, ale nič vážnejšie sa nestalo. Naopak, hostia sa vydali do rýchleho protiútoku, ktorý bol zakončení Mkhitaryanom, ale jeho pokus nebol presný. Kop od brány.
     
    22
    Domáci Tévez sa predieral dopredu cez ľavú stranu, lenže cez Hummelsa sa už nedostal. Stopér hostí výborný defenzívnym zákrokom odkopol loptu za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre domácich.
     
    21
    V úvodných 20 minútach sme boli svedkami hneď dvoch presných zásahov. Domáci otvorili skóre zásluhou Téveza, no o päť minút neskôr vyrovnal Reus. Zatiaľ sa nehrá najhorší futbal, no stále to môže byť lepšie.

     
    20
    Tévez hľadal spätnou prihrávkou spoluhráča Moratu, ktorý sa dostal k hlavičke, ale jeho pokus bol nepresný. Nasledovať bude kop od Weidenfellerovej svätyne.
    Marco REUS - 1:1
     
    18
    Dortmund dal gól!
    Tak dlho domácim vedenie netrvalo, pretože sa skóre znova menilo. Stopér domácich Chiellini sa pošmykol v najmenej vhodnej chvíli a poslal do samostatného úniku protihráča MARCA REUSA. Ten si počkal na pohyb brankára Buffona, ktorý sa pomaly presúval k ľavej tyčky, zatiaľ čo Nemecký reprezentant vystrelil k pravej žrdi! Jeho strela slávi úspech a pre hostí znamená tento gól veľmi veľa. Borussia vyrovnala a začína sa od začiatku.
     
    16
    Dortmund chce rýchlo vyrovnať, no domáci sú pozorní a nič také nechcú dopustiť.

     
    15
    Hlavný arbiter Antonio Mateu Lahoz má menšie problémy s výstrojom, hra je prerušená.
    Carlos TÉVEZ - 1:0
     
    13
    Juventus Turín dal gól!
    Ani sme dlho nemuseli čakať na úvodný presný zásah. Bol tam rýchly protiútok domácich, ktorý po ľavej strane potiahol Morata. Už sa zdalo, že to zbytočne zbrzdil, no potom veľmi rýchlo vyštartoval z miesta a vystrelil na zadnú žrď hosťujúcej brány. Brankár Weidenfeller jeho pokus stihol vyraziť, lenže iba k voľnému CARLOSOVI TÉVEZOVI, pred ktorým sa ocitla prázdna brána. Argentínčan nezaváhal a loptu poslal do siete! Stará dáma sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    13
    Stará dáma sa zmocnila lopty na vlastnej polovici ihriska, lenže prišla nepresná rozohrávka Pogbu a domáci sa budú musieť vrátiť.
     
    13
    Držanie lopty: 62% – 38%
    Územná prevaha domácich vyjadrená v číslach.
     
    12
    Juventus vôbec nenapáda na útočnej polovici ihriska, kde si hosťujúci hráči loptu prihrávajú. Akonáhle prekročia poliacu čiaru, ihneď im nedávajú dýchať a vytlačia ich späť.
     
    12
    Tak teraz sa Borussia dokázala oslobodiť a môže si oddýchnuť Domáci hráči behajú bez lopty, pretože hostia to hrajú veľmi umne.
     
    11
    Hosťujúci útočník Immobile sa prezentoval útočným faulom na polovici ihriska a môže byť rád, že nevidel žltú kartu. Lopta pre domácich.
     
    10
    Domáci teraz tlačia svojho súpera, no ten vytvoril pred vlastným pokutovým územím hustý obranný blok, ktorý je veľmi pozorný a koncentrovaný.
     
    9
    Zebry vybojovali rohový kop. Ten už bol aj rozohraný, ale nič vážnejšie sa nestalo, pretože obrana hostí poslala loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    8
    Domáci Marchisio posielal nebezpečný center do pokutového územia, kde však našiel iba protihráča Hummelsa, ktorý loptu odkopol za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre Juventus.
     
    7
    Stará dáma hrá zatiaľ veľmi opatrne a najmä zozadu. Akonáhle sa dostane na útočnú polovicu ihriska, tak sa moc dopredu nehrnie a chce si všetko pozorne pripraviť.
     
    6
    Útočný faul hosťujúceho Mkhitaryana, voľný kop pre Juventus.
     
    5
    Dortmund sa usadil na útočnej polovici ihriska a roztočil svoj kolotoč. Zatiaľ je to bez strely, lenže tá môže čoskoro prísť.
     
    4
    Tak o prvý strelecký pokus sa postarali hostia, no nebol úspešný. Zatiaľ je to celkom vyrovnaný duel a tempo hry je vysoké.
     
    3
    Šanca Dortmundu! Hosťujúci Immobile si naviedol loptu na stred a vystrelil veľmi nebezpečne. Lopta už padala do domácej brány, no nakoniec skončila tesne nad ňou!
     
    2
    Od úvodu majú loptu v moci domáci. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v čierno-bielej kombinácii dresov, hostia v žlto-čiernych farbách.

     
    -45
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, Evra – Pogba, Pirlo, Marchisio – Vidal – Tévez, Morata
    Náhradníci: Caceres, Coman, Llorente, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek, Papastathopoulos, Hummels, Schmelzer – Gundogan, Sahin – Aubameyang, Mkhitaryan, Reus – Immobile
    Náhradníci: Blaszczykowski, Ginter, Kagawa, Kehl, Kirch, Langerak, Ramos
    Tréner: Jürgen Klopp

    Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devis, Roberto Díaz Pérez Del Palomar (Všetci Španielsko).
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu osemfinále Ligy majstrov medzi Juventusom Turín a Borussiou Dortmund. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    Juventus Turín
    Zverenci Massimiliana Allegriho to v Skupina A nemali vôbec jednoduché. Žreb im určil španielske Atlético Madrid, grécky Olympiakos Pireus a švédske Malmo. Stará dáma v šiestich zápasoch získala desať bodov za tri víťazstvá, jednu remízu a dve prehry. Skóre 7:4 patrilo k najnižším spomedzi všetkých tímov, no stačilo to na postup z druhého miesta, keďže prvé bolo Atlético. Zebry odvtedy odohrali trinásť stretnutí, z ktorých osem dotiahli do víťazného konca, štyri sa skončili nerozhodným výsledkom a jeden prehrali. Juventusu bude v dnešnom stretnutí chýbať určite Asamoah a otáznik nad štartom visí nad Barzaglim, Marronem a Matrim.

    Posledné zápasy
    20.02.2015 Juventus – Atalanta 2:1
    15.02.2015 Cesena – Juventus 2:2
    07.02.2015 Juventus – AC Miláno 3:1
    01.02.2015 Udinese – Juventus 0:0
    25.01.2015 Parma – Juventus 0:1 (Pohár)

    Predpokladaná zostava: Buffon – Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Marchisio, Pirlo, Pogba – Vidal – Llorente, Tévez
    Absencie: Asamoah, Barzagli (neisté), Marrone (neisté), Matri (neisté)
    Najlepší strelec: Carlos Tevez – 3 góly
    __________________________________________

    Borussia Dortmund
    Tím okolo Jürgena Kloppa si viedol v základnej skupine o čosi lepšie, ako jeho dnešný súper. Súpermi Borussie boli anglický Arsenal, belgický Anderlecht a turecký Galatasaray. Nemecké mužstvo zakončilo šieste kolo s trinástimi bodmi na svojom konte za štyri výhry, jednu remízu a jednu prehru. Nakoniec sa umiestnilo na prvom mieste, no iba o skóre pred druhým Arsenalom. Dortmund odvtedy odohral dvanásť stretnutí, z ktorých šesť dotiahol do víťazného konca, tri sa skončili remízou a tri prehrou. Borussia sa dostáva späť do starej formy, no v dnešnom stretnutí jej bude chýbať Grosskreutz a všelijako je to s Benderom, Durmom, Hummelsom, Immobilem a Kehlom.

    Posledné zápasy
    20.02.2015 Stuttgart – Dortmund 2:3
    13.02.2015 Dortmund – Mainz 4:2
    07.02.2015 Freiburg – Dortmund 0:3
    04.02.2015 Dortmund – Augsburg 0:1
    31.01.2015 Leverkusen – Dortmund 0:0

    Predpokladaná zostava: Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Sokratis, Schmelzer – Sahin, Gundogan – Mkhitaryan, Kagawa, Reus – Aubameyang
    Absencie: Grosskreutz, Bender (neisté), Durm (neisté), Hummels (neisté), Immobile (neisté), Kehl (neisté)
    Najlepší strelec: Ciro Immobile – 4 góly
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    28.05.1997 Dortmund – Juventus 3:1
    22.11.1995 Juventus – Dortmund 1:2
    13.09.1995 Dortmund – Juventus 1:3

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 2,00, na remízu okolo 3,40 a na výhru hostí približne 3,75.

    Rozhodcovia
    Dnešné stretnutie bude viesť Španielsky rozhodca Antonio Mateu Lahoz, ktorému na čiarach budú asistovať krajania Pau Cebrián Devis a Roberto Díaz Pérez Del Palomar.

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase je miernym favoritom domáci Juventus, no netreba zabúdať na Dortmund, ktorému to v Lige majstrov ide. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 2:1.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Marek Farkaš

    Góly: 13. Tévez, 43. Morata – 18. Reus

    Karty:   49. Vidal (JUV), 80. Pereyra (JUV)


    Juventus Turín: Buffon – Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, Evra – Pogba, Pirlo (37.Pereyra), Marchisio – Vidal (87.Padoin) – Tévez (89.Coman), Morata
    Náhradníci: Caceres, Coman, Llorente, Ogbonna, Padoin, Pereyra, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Piszczek (32.Ginter), Papastathopoulos (46.Kirch), Hummels, Schmelzer – Gundogan, Sahin – Aubameyang, Mkhitaryan, Reus – Immobile (76.Blaszczykowski)
    Náhradníci: Blaszczykowski, Ginter, Kagawa, Kehl, Kirch, Langerak, Ramos
    Tréner: Jürgen Klopp

    Rozhodca: Antonio Mateu Lahoz – Pau Cebrián Devis, Roberto Díaz Pérez Del Palomar (Všetci Španielsko)
    Streda 18.03.2015