AC Miláno – Empoli 1:1 (kon.) | Turín – Cagliari 1:1 (kon.) | CFC Janov – Hellas 5:2 (kon.)
Bergamo – Inter 1:4 (kon.) | Udinese – Lazio 0:1 (kon.) | AS Rím – Parma 0:0 (kon.)
Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.) | Cesena – Juventus 2:2 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
1:4 (1:2)
Inter Miláno
Nedeľa 15.02.2015, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia (Bergamo) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    82
    Odpracované už na dnes má i nenápadný Marcelo Brozovič, ktorého na hracej ploche nahradí ďalší Balkánec a síce Zdravko Kuzmanovič.
     
    76
    Striedal i Roberto Mancini, ktorý sťahuje strelca posledného gólu Nerazzurri – Rodriga Palacia. Namiesto neho už v hre registrujeme špílmachra Hernanesa.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom sa na trávnik dostane aj odchovanec Ajaxu Amsterdam a bývalý hráč milánskeho AC – Urby Emanuelson. Holanďan na trávniku nahrádza Cigariniho.
     
    68
    Spolu s Fredym Guarínom najlepší hráč dnešného duelu – Xherdan Shaqiri – opúšťa hraciu plochu. Na poslednú štvrtinu zápasu ho vymení Mateo Kovačič.
     
    58
    Trávnik už opúšťa i Alejandro Gómez, ktorý v druhom polčase nebol tak aktívny, ako v tom prvom. Na jeho miesto prichádza Daniele Baselli.
     
    46
    Domáci v polčasovej prestávke raz striedali, keď strelca ich jediného gólu Maximilliana Morazela nahradil zakončovateľ Germán Denis.

    Erik Farkaš

    Góly: 27. M. Moralez – 2. Shaqiri (pen.), 37. Guarín, 63. Guarín, 72. Palacio

    Karty:   33. M. Moralez (ABC), 43. Pinilla (ABC), 52. Benalouane (ABC) – 19. J. Juan (INM), 33. Shaqiri (INM)   52. Benalouane (ABC)


    Atalanta Bergamo: Sportiello – Masiello, Benalouane, Stendardo, Bellini (C) – Carmona, Cigarini – Zappacosta, M. Moralez, A. Gómez – Pinilla
    Náhradníci: Avramov – Del Grosso, Scaloni, M. D´Alessandro, Migliaccio, Bianchi, Denis, Biava, Emanuelson, Grassi, Boakye
    Manažér: Stefano Colantuono (ITA)

    Inter Miláno: S. Handanovič – Campagnaro, Ranocchia (C), J. Juan, Santon – Guarín, Medel, Brozovič – Shaqiri, Palacio, Podolski
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Kovačič, Vidič, Kuzmanovič, Obi, Dodô, G. Puscas, Donkor, Hernanes
    Manažér: Roberto Mancini (ITA)

    Rozhodca: Luca Banti – A. Crispo, C. La Rocca – G. Stallone