Chicago – Dallas 3:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Detroit – Buffalo 6:4 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 7:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Winnipeg Jets
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 19.01.2015, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg (kapacita 15016 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Bryan LITTLE - 4:3sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    Autorem vítězné branky je BRYAN LITTLE.
     
    64:59
    Smith posílá utkání do samostatných nájezdů, když zastavil dvě nebezpečné střely Littla a Wheelera!
     
    63:55
    Winnipeg bude mít obrovskou příležitost ukončit dnešní zápas. Keith Yandle totiž podrazil pronikajícího Byfugliena a míří na trestnou lavici.
     
    63:35
    Situace 4 na 2 v podání domácích, Scheifele předal puk do mezikruží na Evandera Kana, jehož dobrou střelu ale Smith kryje ve své lapačce!
     
    59:32
    Pavelec předvedl zákrok zápasu, když zastavil střelu Sama Gagnera v situaci dva na jednoho!
     
    58:25
    Dustin Byfuglien nyní neunesl nervy a vylil si své srdce na čárovém rozhodčím, který odpískal ofsajd. Byfuglien dostává menší trest za nesportovní chování a Coyotes tak mají velkou šanci dnešní zápas ještě vyhrát!
    Tobias RIEDER - 3:3
     
    56:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se zaslouženě dočkali vyrovnání! Yandle nejdříve neuspěl v obrovské šanci, akce ale pokračovala. Shane Doan nahodil puk od modré čáry a TOBIAS RIEDER šikovnou tečí poslal puk za Pavelcova záda! Asistence: Antoine Vermette a Shane Doan.
     
    56:04
    Keith Yandle v další obrovské šanci Coyotes nastřeluje opět Pavelce!
     
    55:28
    Korpikoski se po dobré přihrávce Hanzala zpoza branky ocitl v další šanci, Pavelec se štěstím vyráží betonem do bezpečí!
    Lauri KORPIKOSKI - 3:2
     
    53:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům se nakonec podařilo velmi kuriózně přesilovou hru využít! Yandle na modré čáře uvolnil Stona, který měl hodně času i prostoru zamířit, jeho tvrdou ránu nakonec LAURI KORPIKOSKI tečoval tak, že mu sice puk zlomil hokejku, zároveň ale skončil také v brance! Asistence: Michael Stone a Keith Yandle.
     
    51:44
    Vše nyní vyvrcholilo Stuartovým naražením Gagnera, po kterém se hostující útočník jen ztěžka zvedá z ledu. Mark Stuart dostává menší trest za nedovolené bránění, následná potyčka zůstává bez trestu.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:1
     
    49:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z rychlého brejku na druhé straně přečíslení dvou na jednoho domácí trestají! Byfuglien vybojoval ve vlastním pásmu puk, předal jej Scheifelemu a po pravé straně sprintoval před branku, od svého parťáka dostal přesnou přihrávku přes bránícího Murphyho a DUSTIN BYFUGLIEN pak napálil puk na přední tyč! Asistence: Mark Scheifele.
     
    48:05
    Hra je přerušena, protože mezi střídačkami se do sebe pustili Evander Kane a Chris Summers, oba inkasují menší trest za nesportovní chování.
     
    44:59
    Mike Smith musel předvést dobrý zákrok proti střele Marka Scheifeleho, který vzal v situaci dva na jednoho celou akci na sebe, Kane se přihrávky nedočkal.
     
    43:16
    Před Crombeenem se nyní ocitla přímo dálnice, střelu z mezikruží ale Pavelec vynikajícím zákrokem likviduje!
     
    39:29
    Smith nyní předvedl úchvatný zákrok, když se dokázal velmi rychle přesunout proti střele Bryana Littlea!
     
    35:55
    Přesilová hra pro Winnipeg, za krosček je vyloučen hostující útočník Brandon McMillan.
    Michael FROLÍK - 2:1
     
    21:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelnou minelu nyní předvedli hosté! Smith rozehrál zpoza branky na Murphyho, od kterého se puk ale pouze odrazil před branku, kde MICHAEL FROLÍK pohodlně dorazil do prázdné branky! Bez asistence.
     
    19:39
    Shane Doan měl nyní ale blízko ke gólu, když se dostal k odraženému puku, Pavelec ale se svými obránci celou situaci zvládl.
     
    18:44
    Přesilová hra pro Coyotes. Na trestnou lavici míří opět Dustin Byfuglien, inkasuje menší trest za podražení.
     
    18:31
    Úžasná akce prvního útoku Coyotes! Boedker šikovně uvolnil Vermetta, který ještě připravil šanci pro Tobiase Riedera, kterého ale úžasným zákrokem vychytal Pavelec!
     
    17:03
    Stone je již na ledě, při naskakování na led ale přihlížel tvrdé ráně Tobiase Enströma, kterou zastavil až pravá tyč Smithovy branky!
     
    15:01
    Winnipeg ale bude mít rázem velmi dobrou příležitost k vrácení vedení! Za držení protihráče totiž na trestnou lavici míří Michael Stone, Jets si tak zahrají dlouhou přesilovku 4 proti 3!
     
    14:34
    Zach Bogosian a Kyle Chipchura míří na trestnou lavici za vzájemnou potyčku, oba hráči inkasují menší trest za hrubost, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:25
    Domácí hráči nyní úplně propadli a Tobias Rieder měl obrovskou šanci, jeho blafák do bekhendu ale Pavelec vystihl a perfektním zákrokem uhájil svůj tým od inkasování!
     
    12:21
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, na trestnou lavici za vražení na hrazení míří domácí brousek Dustin Byfuglien.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    07:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté první střelou v dnešním zápase srovnávají! Pavelec špatně rozehrál, v rohu kluziště se puku zmocnil Shane Doan, který se zbavil bránícího Chiarota a zpoza branky ideální přihrávkou našel OLIVERA EKMAN-LARSSONA, který parádní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Shane Doan a Martin Hanzal.
    Bryan LITTLE - 1:0
     
    04:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní už se ovšem hra přerušuje! Boedker špatně přihrál v útočném pásmu na Ekman-Larssona a domácí hráči se dostali do přečíslení dva na jednoho. Andrew Ladd našel ideálně na druhé straně BRYANA LITTLA, který trochu krkolomnou střelou dokázal překonat Smithe! Asistence: Andrew Ladd.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 5. Little (Ladd), 22. Frolík, 50. Byfuglien (Scheifele), rozh. náj. Little – 8. Ekman-Larsson (Doan, Hanzal), 54. Korpikoski (Stone, Yandle), 57. Rieder (Vermette, Doan)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Wheeler (WPG)
    0:0   Gagner (ARI)
    2. séria:
    0:0   Kane (WPG)
    0:0   Vermette (ARI)
    3. séria:
    1:0   Little (WPG)
    1:0   Doan (ARI)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Enström, Bogosian, Stuart, Harrison – Ladd (C), Little, Wheeler – Kane, Scheifele, Frolík – Thorburn, Lowry, Halischuk – Galiardi, Slater, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    Arizona Coyotes: Smith (Lee) – Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Samuelsson, Summers – Rieder, Vermette, Boedker – Doan (C), Hanzal, Gagner – Korpikoski, Chipchura, Moss – McMillan, Vitale, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Hebert, Watson – Murchison, Alphonso

    Diváci: 15016 (vyprodáno)