Chicago – Dallas 3:6 (kon.) | Winnipeg – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Detroit – Buffalo 6:4 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 7:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Winnipeg Jets
4:3 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 19.01.2015, 01:10 • MTS Centre, Winnipeg (kapacita 15016 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Bryan LITTLE - 4:3sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Winnipeg Jets.
    Autorem vítězné branky je BRYAN LITTLE.
    Tobias RIEDER - 3:3
     
    56:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se zaslouženě dočkali vyrovnání! Yandle nejdříve neuspěl v obrovské šanci, akce ale pokračovala. Shane Doan nahodil puk od modré čáry a TOBIAS RIEDER šikovnou tečí poslal puk za Pavelcova záda! Asistence: Antoine Vermette a Shane Doan.
    Lauri KORPIKOSKI - 3:2
     
    53:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům se nakonec podařilo velmi kuriózně přesilovou hru využít! Yandle na modré čáře uvolnil Stona, který měl hodně času i prostoru zamířit, jeho tvrdou ránu nakonec LAURI KORPIKOSKI tečoval tak, že mu sice puk zlomil hokejku, zároveň ale skončil také v brance! Asistence: Michael Stone a Keith Yandle.
    Dustin BYFUGLIEN - 3:1
     
    49:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z rychlého brejku na druhé straně přečíslení dvou na jednoho domácí trestají! Byfuglien vybojoval ve vlastním pásmu puk, předal jej Scheifelemu a po pravé straně sprintoval před branku, od svého parťáka dostal přesnou přihrávku přes bránícího Murphyho a DUSTIN BYFUGLIEN pak napálil puk na přední tyč! Asistence: Mark Scheifele.
    Michael FROLÍK - 2:1
     
    21:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelnou minelu nyní předvedli hosté! Smith rozehrál zpoza branky na Murphyho, od kterého se puk ale pouze odrazil před branku, kde MICHAEL FROLÍK pohodlně dorazil do prázdné branky! Bez asistence.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:1
     
    07:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté první střelou v dnešním zápase srovnávají! Pavelec špatně rozehrál, v rohu kluziště se puku zmocnil Shane Doan, který se zbavil bránícího Chiarota a zpoza branky ideální přihrávkou našel OLIVERA EKMAN-LARSSONA, který parádní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Shane Doan a Martin Hanzal.
    Bryan LITTLE - 1:0
     
    04:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní už se ovšem hra přerušuje! Boedker špatně přihrál v útočném pásmu na Ekman-Larssona a domácí hráči se dostali do přečíslení dva na jednoho. Andrew Ladd našel ideálně na druhé straně BRYANA LITTLA, který trochu krkolomnou střelou dokázal překonat Smithe! Asistence: Andrew Ladd.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 5. Little (Ladd), 22. Frolík, 50. Byfuglien (Scheifele), rozh. náj. Little – 8. Ekman-Larsson (Doan, Hanzal), 54. Korpikoski (Stone, Yandle), 57. Rieder (Vermette, Doan)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Wheeler (WPG)
    0:0   Gagner (ARI)
    2. séria:
    0:0   Kane (WPG)
    0:0   Vermette (ARI)
    3. séria:
    1:0   Little (WPG)
    1:0   Doan (ARI)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Enström, Bogosian, Stuart, Harrison – Ladd (C), Little, Wheeler – Kane, Scheifele, Frolík – Thorburn, Lowry, Halischuk – Galiardi, Slater, Peluso. Trenér: Paul Maurice.
    Arizona Coyotes: Smith (Lee) – Ekman-Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Samuelsson, Summers – Rieder, Vermette, Boedker – Doan (C), Hanzal, Gagner – Korpikoski, Chipchura, Moss – McMillan, Vitale, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Hebert, Watson – Murchison, Alphonso

    Diváci: 15016 (vyprodáno)