Vítkovice – Sparta Praha 2:3 (0:1 po s.n.) | Zlín – Hradec Králové 4:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:3 (1:0 po s.n.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (po pr.) | Slavia – Třinec 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
koniec po predl.
HC Olomouc
3:4 (0:2, 1:0, 2:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
cz Utorok 25.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Tipsport extraliga (ČR)
Partner:
     
    Dobrý den! Vítám vás u sledování on-line přenosu z hokejové extraligy. Dnes se budeme věnovat souboji dvou tabulkových sousedů: Olomouci a Plzni.
     
    HC Olomouc
    Nováček extraligy, který se velkého hokeje rozhodně nezalekl. I tak by se v krátkosti dal charakterizovat tým Kohoutů. Ti sice vyhráli až ve třetím kole nad Zlínem, postupně se však jejich hra i výsledky začaly zlepšovat a Mora vystoupala až do středu tabulky. Poslední dobou se však Hanákům zase tolik nedaří. Aktuálně mají totiž za sebou dvě porážky. Nejdříve podlehli v divácky atraktivním souboji Litvínovu 4:5, následně nestačili na Mladou Boleslav, která podruhé v sezóně vstřelila Olomouci čtyři branky a tentokrát vyhrála 4:2.

    Přesto si však Olomoučané mohou připomínat sérii úspěchů. Ta největší přišla ve druhé půlce října, kdy vyhráli čtyři zápasy v řadě. Mezi poraženými tehdy figuroval například Třinec. Zdaleka největší a rekordní vítězství však zaknihovala Olomouc proti jinému celku ze severovýchodu naší vlasti. Vítkovice totiž 3.10. Kohouti doslova zničili a před zaplněným olomouckým stadionem a televizními kamerami je porazili 9:1. Naopak nejvyšší prohru utrpěla Olomouc s Třincem, který zvítězil ve druhém kole 6:1.

    Po odchodu Erika Hrni do Třince se musí Olomouc spoléhat na jiné hráče. Mezi ně rozhodně patří Roman Rác, který je s devatenácti body nejproduktivnějším hráčem Olomouce. Slovenský útočník navíc prožívá snový ročník: nejenže se jedná o jeho první sezónu v extralize, ale navíc si na podzim zahrál i za slovenskou reprezentaci a v ní se rozhodně neztratil. Rácovi zdatně sekunduje Rostislav Marosz, který zatím nasbíral o bod méně či Martin Cibák. Neztrácí se však ani Marek Laš, další extraligový debutant Jakub Herman či veterán Pavel Patera

    Nejproduktivnějším hráčem je aktuálně Roman Rác (4+15), který je zároveň i nejlepším asistentem. Mezi střelci kraluje s jedenácti zásahy Martin Cibák, který v tomto směru absolutně nemá konkurenci. Nejproduktivnějším bekem je Pavel Skrbek (2+10), nejlepší účast na ledě pak dvojice Jiří Ondrušek a Alex Rašner – u obou v této kolonce svítí hodnota +6.

    V brance Olomouce se nepravidelně střídají dva gólmani. Ten mladší z nich, Tomáš Vošvrda, je zatím vytěžovanější a má i o něco lepší čísla. Ty si naopak moc nezlepšil druhý z brankářů Jiří Trvaj, kterému se například naposledy proti Boleslavi příliš nedařilo.
     
    HC Škoda Plzeň
    Západočeši prošli před sezónou generační výměnou, především odešly dlouholeté opory Martin Straka a Tomáš Vlasák. Jejich místa zaujali především mladší hráči a úbytek zkušeností je do jisté míry znát. Plzeň, která se v minulých letech řadila pravidelně k nejnebezpečnějším týmům, teď spíše pokulhává. I když ani deváté místo a třicet bodů nemusí vypadat strašně. Ovšem jen do doby, než se připomene náskok na dvanácté místo. A ten je pro Plzeň je pouze dvoubodový.

    U hokejistů ze západních Čech je poměrně těžké mluvit o nějaké konstantní formě. Zatím totiž poměrně pravidelně střídají úspěchy s neúspěchy a nemají za sebou nějakou delší sérii prohraných či vyhraných zápasů. Ty poslední se jí však vyvedli. Indiáni dokázali dvakrát v řadě zvítězit, když dvakrát vyhráli díky třem vstřeleným brankám. Nejdříve se jim to povedlo za dva body se Zlínem, naposledy pak za plný počet s Libercem. Zpět ovšem na chvíli k střídavým výkonům Plzně. Odráží se mírně i v nejvyšší prohře a výhře. Nejhůře dopadla Plzeň na vlastním ledě se Spartou a s Olomoucí, kdy v obou případech prohrála 2:5. Naopak nejvyšší vítězství slavila nad brněnskou Kometou: 5:0.

    Statistiky Plzeňanů nejsou zdaleka tak oslnivé, jako ty olomoucké. Alespoň ne ty, které ukazují produktivitu. Václavu Pletkovi totiž stačí pouhých čtrnáct bodů na její ovládnutí a deset asistencí na nejlepšího nahrávače. Za ním se nachází další ze starších harcovníků Ondřej Kratěna s body třinácti. Nejlepším střelcem týmu je však čtyřiadvacetiletý Ján Sýkora (7+3), který dokonce naposledy dal Třinci hattrick. Z obránců je na tom nejlépe desetibodový a ještě o dva roky mladší Vojtěch Mozík a účast na ledě má nejlepší dokonce ještě o další dva roky mladší Michal Moravčík (+9).

    Naopak brankáři si mohou v Plzni libovat. Šest zápasů s úspěšností zákroků téměř 94% má za sebou Lukáš Mensator, mladičký talent Matěj Machovský je na tom s čísly o něco hůře, nic to však nemění na tom, že z posledních pěti odchytaných zápasů měl třikrát 95ti a vyšší procentuální úspěšnost proti soupeřovým střelám.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Řípa, Knotek, Kucharczyk.

    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Boháč, Kubka, Moravčík, Pavlíček – Johnson, Kratěna (C), Pletka – Indrák, Simon, Schleiss – Sýkora J., Kašpařík, Lev – Balej, Přikryl, Hollweg – Kubalík.

    Rozhodčí: Hodek, Hribik – Brejcha, Suchánek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Ještě jednou přeji příjemný hokejový večer z Olomouce! Dnes se zde utkají dva týmy ze středu tabulky. Domácí se totiž nacházejí na osmém místě, hosté jsou na tom o příčku hůře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Marosz rychle zavezl puk do útočného pásma, přenechal Rácovi, ale ten dostal ne zrovna šetrným zákrokem naloženo o mantinel. Hraje se dál.
     
    00:59
    Olomouc ztratila útočné pásmo, ale hned se chtěla dostat zpět. Ofsajd byl však proti.
     
    01:21
    Kolem brány se prosmýkl Matai, ale přestože se rychle otočil, přes beton puk nedostal.
     
    02:06
    Do dobré pozice se po najetí do kruhu dostal nejproduktivnější domácí obránce Skrbek, ale jeden z jeho spoluhráčů naneštěstí pro něj srazil puk do rohu.
     
    02:36
    Lašovi přenechal spoluhráč puk a olomoucký útočník zkusil překvapit brankáře ranou ke spojnici. Neuspěl, lapačka Machovského byla rychlejší.
     
    02:52
    Buc se snažil dostat k volnému kotouči, ale byl o půl kroku pozadu.
     
    03:07
    Zakázané uvolnění Plzně.
     
    03:17
    A další.
     
    03:31
    Třetí zakázané uvolnění Plzně.
     
    04:10
    Plzeň má na ně snad patent. Icing se jí píská v krátké době už počtvrté.
     
    04:35
    První střela Západočechů. Pletkův pokus však obránce srazil do rohu. I kdyby ovšem ne, o nic nebezpečného by nejspíš nešlo.
     
    05:10
    Plzeňskou střelu od modré srazil Indrák vysoko nad. Puk však skončil zpátky na ledě, hraje se tedy dál.
     
    05:47
    Trvajovi přibývají zákroky, teď se musel činit s betony.
     
    05:54
    Tentokrát už Vošvrda chytá, ránu vyslal Kašpařík.
     
    06:58
    Plzeň začínala být pomalu aktivnější a k tomu, aby byla ještě víc, j může pomoct vyloučení domácích. Na trestnou jde David Škůrek (OLO), který odchází na dvě minuty.
     
    07:54
    Mladíček Jan Schleiss se v přesilovce prezentuje dobrou aktivitou. Nejdříve vyzkoušel pozornost Trvaje od modré, následně se hnal do brány a zkoušel tečovat.
     
    08:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se v přesilové hře prosazují. Ránou od modré se prezentuje PETR KADLEC, který slaví čistý průstřel.
    Asistence: Ondřej Kratěna.
    KADLEC - 0:1
     
    08:36
    Dvě minuty za držení si odsedí Pavel Kašpařík (OLO).
     
    09:37
    A Plzeň jde do tří! Za podražení jde pykat Branislav Kubka (PLZ).
     
    10:42
    Skrbek si připisuje už snad třetí ránu v přesilovce, ale dvakrát mu ji zblokoval bránící hráč a jednou dokonce celý chumel těl.
     
    11:25
    Laš posílá puk zpět do olomouckého obranného pásma. Domácí začínají svou útočnou akci od své branky.
     
    12:09
    Na Trvaje letěl motýlek, kterého si ani nepodržel v lapačce a hned rozehrál.
     
    12:47
    Vyrůbalík nejdříve na modré obešel hráče a následně poslal křižně útočným pásmem výbornou nahrávku Knotkovi. Ten se sice opřel do puku, nasměroval ho na branku, ale pryž skončila na betonu Machovského.
     
    13:08
    Komerční přestávka.
     
    13:08
    Další trest pro domácí. Sednout si na dvě minuty odchází Jiří Řípa (OLO).
     
    14:07
    Na dorážku střely od modré číhal Pletka, ale nedočkal se, Trvaj byl rychlejší a puk přikryl.
     
    14:43
    Puk opouští po teči olomouckého hráče kluziště.
     
    15:01
    Schleiss se Sýkorou se neshodli, kdo potáhne puk a tak o něj přišli. Olomoučtí dostávají puk z obranného pásma.
     
    15:30
    Olomoučtí jdou opět do čtyř a to díky vyloučení Ivana Majeského (OLO), který se měl provinit držením protihráče.
     
    16:20
    Plzeň se v pásmu neudržela.
     
    16:36
    Při krátkém závaru se branka vychýlila ze svého postavení. Rozhodčí přerušují hru.
     
    16:46
    Kolem dvou soupeřů prošel Kratěna, který nahrál z kruhu na osu hřiště Pletkovi. Ten nedává, Trvaj kryje.
     
    16:46
    Olomouc jde do tří. Na trestnou putuje Jiří Ondrušek (OLO).
     
    17:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další rána od modré a další gól v brance Olomouce. Tentokrát se trefuje mladý obránce VOJTĚCH MOZÍK, který také míří od modré přesně. Bez teče.
    Asistence: Petr Kadlec, Ondřej Kratěna.
    MOZÍK - 0:2
     
    18:14
    Po šanci Johnsona, který promáchl u levé tyčky, se vylučuje na druhé straně. Na trestnou jde Ján Sýkora (PLZ), který inkasuje dvě minuty.
     
    18:53
    Hosté drží puk za svou bránou.
     
    19:35
    Z výborné pozice pálil Vyrůbalík, ale z pozice mezi kruhy neproměnil jasnou tutovku! Obránce poslal puk jen do plexiskla.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Její úvod patřil domácím, kteří si vytvořili řadu šancí. Nedokázali je však proměnit. Plzeň se postupně osmělovala a pomohly jí i přesilové hry. Dvě dokázali Západočeši využít, pokaždé ranou od modré. Stav je tedy 0:2 z pohledu domácích.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:50
    Matai poslal zadovku na Houdka, který nedává.
     
    21:15
    Další rána Skrbka, který snad už popáté dneska pálí. Netrefuje však branku.
     
    21:28
    Dvě minuty za hákování dostává Vojtěch Mozík (PLZ).
     
    21:54
    Kadlec zachytil nahrávku domácích před bránu a vyhazuje.
     
    22:27
    Houdkovi se střela od modré zle nepovedla a hosté vyráží do útoku. Právě Houdek zabránil ´finální nahrávce a útok Plzně končí bez střely.
     
    22:52
    Z úhlu to zkoušel Hollweg, jehož ránu Trvaj likviduje.
     
    23:09
    I hosté jdou dnes do tří. Za podražení odchází z ledu Jozef Balej (PLZ).
     
    23:38
    Domácí musejí začít za vlastní bránou.
     
    24:05
    Patera nahrál na druhý kruh Mataiovi, který si přehodil puk na čepeli, ale jeho další manévry přerušila hokejka hostujícího hráče.
     
    24:49
    Nahození z okraje kruhu po cestě některý z hostí tečoval a puk letěl jen těsně vedle pravé tyče.
     
    25:46
    Olomouc navázala na plzeňskou tradici zakázaných uvolnění.
     
    26:00
    Indrák zkusil skrze nohy bránícího hráče nahodit. A z lehkého puku najednou byla velká šance, protože puk se podivně zavrtěl, změnil směr a Trvaj měl co dělat, aby ho betony udržel před brankovou čárou.
     
    27:15
    Patera poslal puk do jízdy Bucovi, který přidal do kroku, ale jeho ránu srazil Kubka do ochranné sítě.
     
    27:15
    Komerční přestávka.
     
    27:28
    Zuzin na kruhu změnil směr nahození od modré, ale bohužel pro Olomouc míří vedle.
     
    27:51
    Herman byl v ještě lepší pozici a chvíli to vypadalo, že trefí ke spojnici. Tak se ale nestalo a hra se obrací.
     
    28:32
    Hostující hráč na ledě a už je u něj týmový lékař.
     
    28:32
    Na krev to nevypadá, ale bruslení ala dvacetiletý mladíček u něj po pobytu na ledě také vidět není.
     
    28:49
    U tyče čekal na odražený puk Kucharczyk, který se dočkal, ale gumu k tyči nepropasíroval. Následně se do něj opřel jeden z hostí a olomoucký forvard se po něm jen zle ohlédl.
     
    29:29
    Marosz z kruhu přestřelil.
     
    29:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z modré oblohy zapršelo. Do puku se u mantinelu opřel ROMAN RÁC a posílá ho neomylně do branky. Dalekonosná střela slaví i potřetí úspěch.
    Asistence: Bez asistence.
    RÁC - 1:2
     
    29:40
    Brzy po snižující brance se zkoušel prosadit i Dávid Buc, který však mířil doprostřed branky.
     
    30:05
    Za vražení na hrazení odchází z ledu na dvě minuty Tomáš Houdek (OLO).
     
    30:16
    Hned vzápětí ho však následuje na druhé straně Ján Sýkora (PLZ), který se provinil podražením.
     
    30:26
    Plzeň rozehrává útok od vlastní branky.
     
    30:48
    Kadlec nahodil puk na bránu, k ní se však nedostal.
     
    31:13
    Jeřábek přenechal puk do tandemu Johnsonovi, který pálí jen do připraveného Trvaje.
     
    32:02
    Domácí teď chvíli jen vyhazují do středního pásma.
     
    32:17
    Ivan Majeský (OLO) dostává dvě minuty a k tomu desetiminutový osobní trest a k tomu trest do konce utkání.
     
    32:41
    Schleiss prověřil nahozením Trvaje, ale ten byl pozorný.
     
    33:27
    Plzeň dvakrát v rychlém sledu přišla o pásmo.
     
    33:57
    Simon jen nastřelil svého spoluhráče před bránou.
     
    34:28
    Machovskému zazvonila po levé ruce tyč!
     
    35:13
    Známý bouřlivák dnes dostává první trest. Ryan Hollweg (PLZ) inkasuje dvě minuty.
     
    35:46
    Nejdřív Rác a po něm Marosz pálili od modré, ale netrefili. V mezičase však opět zazvonila tyč, když se některý z dorážejících hráčů chopil puku a tentokrát označkoval tu horní.
     
    36:08
    65 vteřin dvojnásobné přesilovky pro Olomouc. Na dvě minuty za podražení odchází Branislav Kubka (PLZ).
     
    36:49
    Marosz nahrával ke vzdálenější tyči na Cibáka, ten však promáchl.
     
    37:22
    Rozhodčí ukončili předčasně početní výhodu Olomouce. Ta dostává totiž další menší trest. Potrestaným je Peter Zuzin (OLO), který však jen odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    37:56
    Nahození Rašnera od modré zachytila Plzeň a vydává se do protiútoku.
     
    39:09
    Hosté se drží v útočném pásmu, zatím však bez střel.
     
    39:27
    To už neplatí. Z levého kruhu střílí Balej, který ale našel jen lapačku Trvaje. Ten si zákrok vychutnal a diváci ho ocenili potleskem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá dvacetiminutovka je za námi a spokojenější stále mohou být hosté. Ti sice dostali branku od Ráce, pořád však vedou. Viděli jsme zatím poměrně vyrovnanou, zároveň ale hodně rozkouskovanou hru. Nebylo téměř minuty bez vyloučení. Jedno z nich obstaral také Ivan Majeský, kterému povolily nervy a od rozhodčího dostal trest do konce utkání.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:18
    Rác držel ve výhodě puk co možná nejdéle, nakonec ho o něj ale soupeři připravili.
     
    40:18
    Dvě minuty dostává Jakub Jeřábek (PLZ) za podražení.
     
    40:55
    Plzeň získala kotouč a drží ho daleko od Machovského.
     
    41:18
    Přesně v polovině přesilovky pískají rozhodčí Kohoutům ofsajd.
     
    41:51
    Olomouc honí puk po mantinelech.
     
    42:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Asi jsem to zakřikl, protože se na kruh uvolnil PETER ZUZIN, který se pohlednou ránou tahem prosazuje k tyči. Je vyrovnáno!
    Asistence: Pavel Skrbek.
    ZUZIN - 2:2
     
    42:44
    K puku se před bránou soupeře snažil dostat Kucharczyk, ale rozehrávku hostí nakonec nenarušil. Na puk těsně nedosáhl.
     
    43:17
    Ofsajd Plzně.
     
    43:39
    Do šance se proháčkoval přes dva hráče Zuzin, ale přestože mířil dobře na vzdálenější tyčku, tak tentokrát nedává! V cestě puku stála lapačka Machovského. Perfektní zákrok plzeňského gólmana.
     
    43:55
    Na druhé straně musí zasahovat Trvaj. Také on si připisuje úspěšný zákrok, v tomhle případě betony.
     
    44:26
    Nahození Kašpaříka ze středního pásma vyklepal Trvaj z rukavice a poslal puk okamžitě do hry.
     
    44:43
    Plzeň si zakázaným uvolněním vzpomněla na sérii z první třetiny. Během chvíle se v ní nepřesnou rozehrávkou přes všechny čáry prezentovala hned čtyřikrát.
     
    45:18
    Trvaj by si teď musel vybrat skutečně slabou chvíli, aby pustil nahození Simona z nultého úhlu. Tak se ale nestalo, olomoucký brankář si tyčku pohlídal.
     
    45:56
    Na modré převzal puk Kucharczyk, který z dobré pozice na ose hřiště posílá ránu jen do betonu Machovského.
     
    46:54
    Tomáš Houdek (OLO) je za držení odeslán na trestnou lavici. Tam však zamíří až po komerční přestávce.
     
    46:57
    Dvě plus dvě minuty dostává Jiří Ondrušek (OLO), který se během vhazování provinil vysokou holí. Téměř dvě minuty budou hrát domácí ve třech.
     
    47:23
    Kadlecova rána se k bráně nedostala.
     
    47:48
    Křižnou nahrávku na Schleisse srazila obrana.
     
    48:11
    Nejdříve pálil Mozík vedle, o chvíli později už si však seřídil mířidla. Ne však úplně. Tentokrát totiž střelu zamířil jen do brankáře.
     
    48:17
    Kubka neudržel puk na modré a Plzeň musí začít znova.
     
    48:30
    Hosté přistiženi v ofsajdu.
     
    48:54
    Po chvíli opět v akci Mozík, kterému se však střela vůbec nepovedla a domácí bez problému vyhazují.
     
    49:55
    Proti Kubkově ráně už se musel Trvaj ukázat. Vyráží však hokejkou.
     
    50:23
    Herman zabojoval o puk, získal ho a stejně, jako chvíli před ním Laš, vyhazuje.
     
    50:45
    To už pro Kohouty vypadá dobře. Do konce jejich oslabení zbývá dvanáct vteřin.
     
    51:09
    Škůrek nenechal soupeře vyjet z obranného pásma a naopak rozehrávajícího hráče vyvedl z míry. A z rovnováhy.
     
    52:03
    Pěkně se za obranu uvolnil Matai, jenže než stihl vystřelit, jeden z vracejících se hráčů mu vysekl kotouč. Pro domácí velká škoda, mohl jet sám na bránu.
     
    52:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc otáčí vývoj utkání! U pravé tyče Machovského se puku ujal DÁVID BUC, který v krkolomné pozici poslal po ledě za brankovou čáru puk. Ten se k němu po krátkém závaru odrazil a olomoucký útočník ukázal duchapřítomnost a poslal puk do sítě.
    Asistence: Pavel Skrbek.
    BUC - 3:2
     
    53:22
    Pro Plzeň je ještě hůř, čeká ji totiž oslabení. Do čtyř jdou hosté kvůli Jakubu Jeřábkovi (PLZ). Dopustil se držení.
     
    54:53
    Ondrušek mohl přidat pojistku, ale trefil jen hráče před sebou.
     
    55:20
    Marosz mířil přesněji, ale Machovský si svým levým betonem poradil.
     
    55:54
    Na stadionu je 4215 diváků!
     
    56:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Do brány Olomouce spadla šmudla, ale i ty se počítají. Olomouc byla v posledních minutách lepší, nakonec se ale radují hostí, kteří se prosazují zásluhou MIROSLAVA INDRÁKA.
    Asistence: Bez asistence.
    INDRÁK - 3:3
     
    57:08
    Po Skrbkově nahození se sápali hráči obou týmů. Nakonec končí puk v náručí Machovského.
     
    57:36
    Nejlepší hráči utkání: Peter Zuzin (OLO) – Petr Kadlec (PLZ)
     
    58:13
    Marosz střílí k tyči, ale Machovský u ní byl včas. Vzápětí se olomoucký útočník pustil do soupeře, kterého povalil na led.
     
    58:29
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    58:49
    Pěknou kulišárnu si dovolil Herman. Ten si puk nahodil do pásma o soupeře, který nestihl zareagovat. Domácí jednasedmdesátka si kotouč dojela, ale zakončit se mu nepodařilo.
     
    59:56
    Zakázané uvolnění Plzně.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba vítěze neurčila. Olomouc sice otočila vývoj utkání na 3:2, ale Plzni se ještě podařilo vyrovnat. Uvidíme, jestli rozhodne prodloužení. Pokud ne, čeká nás ještě stará dobrá dovednostní soutěž. Tedy samostatné nájezdy.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Utkání nakonec rozhoduje plzeňský bek MICHAL MORAVČÍK, který se v motanici před brankou dobře zorientoval a posílá kotouč k tyči.
    Asistence: Vojtěch Mozík, Ján Sýkora.
    MORAVČÍK - 3:4
     
    Konec zápasu. (20:25:39)

    Michal Sobecký

    Góly a asistencie: 30. Rác, 43. Zuzin (Skrbek), 53. Buc (Skrbek) – 9. Kadlec (Kratěna), 18. Mozík (Kadlec, Kratěna), 57. Indrák, 61. Moravčík (Mozík, Sýkora)


    HC Olomouc: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Řípa, Knotek, Kucharczyk.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Boháč, Kubka, Moravčík, Pavlíček – Johnson, Kratěna (C), Pletka – Indrák, Simon, Schleiss – Sýkora J., Kašpařík, Lev – Balej, Přikryl, Hollweg – Kubalík.

    Rozhodca: Hodek, Hribik – Brejcha, Suchánek