Košice – Žilina 1:1 (kon.) | Ružomberok – Zlaté Moravce 3:0 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 3:1 (kon.)
Myjava – Podbrezová 1:0 (kon.)
koniec
MFK Košice
1:1 (0:0)
MŠK Žilina
Sobota 04.10.2014, 14:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil remízou a body sa zaslúžene delia. Žilinčanom sa podarilo vyrovnať v samom závere tohto zápasu a dokonca siahali aj po troch bodoch, no napokon aj tak odchádzajú spokojní. (16:22:02)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Nadstavuje sa jediná minúta a Košičania mohli dokonca prehrávať! Tofiloski poriadne zaváhal a Paur sa takmer dostal k zakončeniu do prázdnej siete, no napokon pred ním v poslednej sekunde obranca loptu odkopol.
     
    90
    Hostia napokon ešte pokračujú v útočení a sú dokonca hladní po troch bodoch! Na útočnej polovici vybojovali Šošoni rohový kop, po ktorom ale žiadne nebezpečenstvo neprišlo.
     
    89
    V metropole východného Slovenska sa na atraktivitu zápasu šťažovať nemôžeme. Žilina opäť ukázala svoje schopnosti a potvrdila, že na druhom mieste tabuľky sa nachádza plným právom.
     
    88
    Žilina dala gól!

    Hosťom sa v závere podarilo vyrovnať! Striedajúci WILLIAM ALVES DE OLIVEIRA sa v šestnástke dostal k odrazenej lopte a prudkou ranou prepálil všetko, čo mu stálo v ceste.
     
    87
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Dávid Škutka, prichádza Oumar Diaby.
     
    86
    Tofiloski loptu rozohral na opačnú polovicu trávnika a Košičania získavajú cenné sekundičky. Domáci hráči majú všetko plne pod kontrolou.
     
    85
    Žilina stále útočí a konečne prišla aj strela! Mihalík sa pokúšal prekvapiť Tofiloskiho strelou z väčšej vzdialenosti, no tá skončila iba v rukaviciach domáceho brankára.
     
    84
    Košickí futbalisti sa ale na útočnej polovici príliš dlho nezdržali a okamžite sa vrátili pred vlastnú bránku. Tam domáci v závere nechcú nič podceniť.
     
    83
    Hostia svoje sily vyhrajú do útočenia, čo sa pokúšajú využiť futbalisti domáceho tímu. Bukata mal na ľavej strane priveľa priestoru, ale napokon ho zabrzdil rýchly návrat jeho súperov. Strelu sme nevideli.
     
    82
    Žiline sa snaha aj naďalej uprieť nedá. Hosťujúci futbalisti si uvedomujú vážnosť situácie a neustále sa pokúšajú o útočenie, no domáci tím má všetko plne pod kontrolou a Novák sa dokonca pokúša aj o útočenie.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Šinglár, prichádza Mikuláš Tóth.
     
    80
    Domáci mohli vyhrávať už rozdielom dvoch presných zásahov! Bukata dostal prihrávku na hranicu šestnástky, odkiaľ okamžite strieľal, no priestor troch žrdí nepochopiteľne minul.
     
    79
    Košičania zvolili po štandardke center priamo do pokutového územia, ale tam sa im nič zaujímavé nepodarilo vymyslieť. Škriniar loptu s prehľadom odvrátil.
     
    78
    Košičania sa stále bránia bez náznaku akýchkoľvek problémov a dokonca sa pokúšajú aj o útočenie, Loptu popri ľavej čiare ťahal do útoku Haskič, no bol faulovaný a získal priamy kop z veľkej vzdialenosti.
     
    77
    Košickí futbalisti sa už nikam nemusia bezhlavo ponáhľať. Hosťujúci hráči sa síce snažia o útok, ale prechod cez stred trávnika im robí vďaka skalopevnej defenzíve východniarov problém.
     
    76
    Dnešné stretnutie sleduje 2254 divákov.
     
    75
    Košičania si ale museli dávať pozor na opačnej polovici trávnika! Hostia takisto rozohrali štandardku po menšom faule a Jelič ostal pri pravej žrdi úplne osamotený, no v rýchlosti tesne minul priestor troch žrdí.
     
    74
    Košičania ale svojmu súperovi nič neuľahčujú. Domáci získali k dispozícii štandardku po menšom faule, no vysoký center si stiahol iba Volešák.
     
    73
    Hosťujúci tréner obmieňa zostavu a pokúša sa svojich zverencov nabudiť k vyrovnaniu. Žilinčania ešte v metropole východu nič nestratili, pred nami je stále dostatok času.
     
    72
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Miroslav Káčer, prichádza Jakub Paur.
     
    71
    Žilina sa stále snaží, ale zakončenie z jej strany neprichádza. Popri ľavej postrannej čiare sa do útoku dostal Káčer, ale jeho center pred bránku adresáta v zelenom drese nenašiel.
     
    70
    Naopak, Žilina sa ubránila a okamžite si to namierila do rýchleho prečíslenia. Hostia ale nedokázali ani len premyslieť akciu a domáci tím sa okamžite vrátil, takže z prečíslenia v podstate nič nebolo.
     
    69
    Od rohovej zástavky centroval loptu Šinglár až k vzdialenejšej žrdi, no Šošoni si v defenzíve dali veľký pozor a napokon sa dokázali ubrániť.
     
    68
    Košickí hráči však napokon do útoku zamierili. Novák si potiahol loptu individuálne po pravej strane a v závere akcie sa pokúsil centrovať, no jeho pokus bol zrazený na rohový kop.
     
    67
    Žilinskí futbalisti sa pokúšajú o vyrovnanie, ale proti sebe majú iba veľmi pozornú a pevnú defenzívu Košičanov. Domáci tím si nechce pokaziť šancu na zisk troch bodov, a tak sa do útoku vôbec nehrnie.
     
    66
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Lukáš Čmelík, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    64
    Košice dali gól!

    Domáci tím sa dostáva do vedenia! DÁVID ŠKUTKA si na pravej strane urobil dostatok priestoru, dostal sa za obrancu a z uhla loptu prepálil do siete pomedzi nohy brankára.
     
    63
    Žilinčania sa pokúsili o prechod do útoku, ale o loptu prišli. Škriniar sa v strede trávnika prezentoval nepríjemným faulom, po ktorom aj rozhodca chvíľu váhal nad vytiahnutím druhej žltej karty. Napokon si ale Škriniar mohol vydýchnuť.
     
    62
    Košičania rozohrali rohový kop nacvičeným signálom. Novák zahral loptu na Huka, ktorému volej iba skĺzla po kopačke a nemierila správnym smerom. Žilina mala poriadny kus šťastia.
     
    61
    Žilina sa ale v útoku vôbec nedokázala udržať. Hostia o loptu rýchlo prišli a Košice po okamžitom prechode na druhú stranu vybojovali rohový kop.
     
    60
    Žilina sa napokon konečne dostala z vlastnej obrannej polovice a pokúsila sa zaútočiť. Postaral sa o to Pečovský, no jeho dlhý center pred šestnástku nebezpečenstvo nepriniesol.
     
    59
    A aj do tretice sa domáci Novák dostal až pred Volešáka. Ten si teraz síce nebol svojím konaním asi celkom istý, no pred rútiacim sa útočníkom loptu v poslednej sekunde odkopol.
     
    58
    Situácia sa takmer zopakovala. Novák si v šestnástke počkal na vysokú prihrávku a opäť zakončoval, no teraz už bol v podstatne horšej pozícii a Volešák nemal žiadne problémy.
     
    57
    Hostia si ale musia dávať pozor aj v obrane! Tam sa skvelou prácou prezentoval Novák, ktorý z vnútra šestnástky tvrdo vypálil, no napokon iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    56
    Hostia ešte na útočnej polovici ostali a vybojovali rohový kop. Futbalisti spod Dubňa ho zahrali opäť smerom k bližšej žrdi, no tam už bola pripravená domáca defenzíva a všetko vyriešila.
     
    55
    Žilina sa stále nevzdáva a v Košiciach bojuje s vypätím všetkých síl. Hosťujúci futbalisti sa aj teraz mohli dostať do zaujímavej pozície, no Mihálik sa v rozhodujúcej chvíli pošmykol a samostatný nájazd na brankára sa nekonal.
     
    53
    Žilinčania sa dlho brániť nemuseli a okamžite si to namierili do útoku. Tam na pravej strane za šestnástkou získali loptu po menšom faule, no zakončenie po zahratí štandardky sa konalo iba z autovej pozície.
     
    52
    Na opačnej polovici trávnika sme videli pokus o brejk domáceho tímu, no ani ten napokon úspešný nebol. Druhý polčas zatiaľ vyloženú šancu nepriniesol.
     
    51
    Žilina stále pokračuje vo svoje aktivite a súpera už dokonca zatlačila až do šestnástky. Domáca defenzíva mala čo robiť, ale prihrávku do vápna na Káčera dokázala zneškodniť.
     
    50
    Žilina sa stále pokúša preniknúť do šestnástky súpera, ale vôbec sa jej to nedarí. Hostia to teda skúsili Jeličovým centrom na jej hranicu, ale ten nemal kto spracovať.
     
    49
    Prvé minúty tejto časti hry so sebou nepriniesli nič zaujímavé. O niečo väčšiu aktivitu snáď možno pripísať hosťujúcemu tímu, ktorý ale domáca defenzíva k ničomu zaujímavému nepúšťa.
     
    47
    V úvode druhého polčasu sa do útoku pokúšajú dostať hráči oboch celkov, ale zatiaľ sa to nedarí nikomu. Na trávniku sledujeme iba viacero nepresností a drobných faulov.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom hosťujúceho tímu. Na trávniku sa pokračuje v pôvodných zostavách, ani jeden z trénerov totiž možnosť striedania nevyužil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa skončil bez gólových zápisov. V metropole východu sa ale na futbale rozhodne nenudíme, pretože oba celky predvádzajú zaujímavý boj a vypracovali si aj niekoľko sľubných šancí. Na ich využitie si ale budeme musieť ešte chvíľu počkať.

    Druhý polčas sa začne približne o 15:32.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Košičania ale napokon súperovi nedovolili vymyslieť nič zaujímavejšie. Hostia sa síce opätovne natlačili až ku šestnástke, no tam Jelič na center skákal zbytočne, k lopte sa totiž napokon nedostal.
     
    45
    Nadstavovať sa bude jediná minúta. v samom závere riadnej hracej doby Tofiloski odkopol loptu ďaleko od svojej bránky, no jeho tím sa ešte bude musieť brániť.
     
    44
    Šošonom ale odkop nevyšiel. Košická defenzíva ani nemusela zasahovať, pretože lopta letela mimo troch žrdí. Rozohrávať ju bude Tofiloski, ktorý po čase upokojí situáciu na vlastnej obrannej polovici.
     
    43
    Žilinčania sú aj naďalej veľmi aktívni a neustále sa tlačia do zakončenia. Aj tesne pred koncom prvého polčasu vybojovali faul na útočnej polovici – loptu budú zahrávať zo vzdialenosti približne 30 metrov.
     
    42
    Šinglár napokon bude v poriadku. Našťastie nešlo o nič vážne a rýchle ošetrenie domácemu kapitánovi pomohlo, a tak sa môže ihneď zapojiť do obrannej činnosti.
     
    41
    Na zemi ostal po obranných zákrokoch po rohových kopoch ležať domáci kapitán Šinglár. Na trávnik museli prísť aj lekári a zdravotníci s nosidlami, ktorí ho odniesli mimo hracej plochy, kde bude pokračovať jeho ošetrenie.
     
    40
    Po prvom rohovom kope si Košice loptu opäť zrazili za čiaru a nasledovať musel druhý odkop od zástavky. Teraz našiel centrujúci hráč Káčera, ktorý predĺžil loptu na Škriniara, no jeho zakončenie do siete nesmerovalo.
     
    39
    Po štandardke sme videli zaujímavú príležitosť hostí! Lopta letela priamo pred bránku Košíc, kde ju domáca defenzíva v poslednej chvíli zrazila iba na rohový kop.
     
    38
    Žilina sa opäť dostala na útočnú polovicu a vybojovala tam aj zaujímavú štandardku po faule na Káčera, ktorému súper nepríjemne prišľapol nohu. Napokon to ale našťastie nebude nič vážne a Káčer bude v hre pokračovať.
     
    37
    Šošoni sú smerom dopredu aktívnejší, no domáca defenzíva stále spoľahlivo odoláva. Košičania aj teraz vypichli súperovi loptu a pokúsili sa ju vysokým oblúkom dostať do siete, ale Volešák s takouto situáciou nemôže mať problém.
     
    36
    Žilinčania aj teraz dostali loptu z vlastnej obrannej polovice až do útoku, ale ani v tomto prípade sa im nepodarilo prepasírovať ju do šestnástky. Stále čakáme na otvárací gól tohto zápasu.
     
    35
    V ostatných minútach sledujeme na hracej ploche akési hluché chvíle. Lopta síce lieta z jednej strany na druhú, ale žiadne nebezpečenstvo so sebou neprináša.
     
    34
    Košickí futbalisti ale ani po tejto štandardke od rohovej zástavky nič zaujímavé nevymysleli. Domáci tím aj napriek tomu ostáva na útočnej polovici.
     
    33
    Domáci Novák využil zaváhanie súperovej defenzívy a vzal si loptu. Po pravej strane s ňou vnikol až do útoku, kde vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    32
    Naopak, Žilina teraz opäť získala loptu a zamierila si to do útoku. Tam sa ale hosťom v ostatných minútach príliš nedarí, pretože strelu sme opäť nevideli.
     
    31
    Po predchádzajúcom faule Košičania rozohrávali štandardku pár metrov od šestnástky. Lopty sa chopil Šinglár, ale po jeho centri žiadne výraznejšie ohrozenie bránky neprišlo.
     
    30
    Košickí futbalisti rýchlo rozohrali a zamierili si to do útoku. Mohla z toho byť celkom zaujímavá šanca, ale zastavil ju Škriniar zákrokom na žltú kartu.
     
    29
    Tak toto je neuveriteľné! Jelič sa dostal pred bránkou Košíc k lopte a pred sebou mal už iba gólmana. Tofiloski sa hodil na zem a v ľahu loptu vyškriabal z kopačky spomínaného hráča. Následne mohol ďalší z hostí páliť na prázdnu bránku, ale jej priestor prepálil.
     
    28
    Naopak, opätovne chceli zaútočiť aj hostia. Žilina poslala smerom dopredu dlhú loptu na Čmelíka, ale ten bol dobre bránený a napokon sa k nej už nedostal.
     
    27
    Zdá sa, že Košičania stále zvyšujú svoju aktivitu. Domáci Novák sa teraz s loptou na kopačke natlačil až do šestnástky, ale tam nedokázal prejsť cez Letiča.
     
    26
    Košičania rozohrali rohový kop, ale po ňom pred Volešákom nič nevymysleli. Hostia loptu odpálili na opačnú polovicu trávnika a Volešák si môže na moment odpočinúť.
     
    25
    Košičania sa presunuli na opačnú polovicu trávnika a mohli skórovať! Huk pálil z pravej strany z hranice šestnástky, no Volešák vytiahol neuveriteľný zákrok. V páde loptu vytlačil, tá sa zrejme aj obtrela o žrď, no každopádne nesmeruje do siete.
     
    24
    Žilina zahrala rohový kop nacvičeným signálom priamo pred bránku. Hosťom to ale príliš nevyšlo, pretože domáci Sekulič hlavou bez akýchkoľvek problémov odvrátil možné hroziace nebezpečenstvo.
     
    23
    Hostia sa napokon dostali až ku šestnástke. Tam si prihrávku spracoval Čmelík a pokúšal sa ju z pravej strany centrovať pred bránku. Košičania ju zrazili iba mimo bránky, a tak bude nasledovať rohový kop pre Šošonov.
     
    22
    Hosťujúci hráči sa bez akýchkoľvek problémov ubránili a opäť sa pokúšajú útočiť. Žilinčania sú dnes na východe republiky skutočne aktívni a snažia sa niečo vymyslieť.
     
    21
    Košičania ale napokon na útočnej polovici ostali a vybojovali aj rohový kop. Ten ale východniari rozohrali iba nakrátko, z čoho žiadne nebezpečenstvo nevzniklo.
     
    20
    Košičania si loptu prevzali na vlastnej obrannej polovici a okamžite zamierili do útoku. O prekvapenie sa pokúšal Haskič, no dopustil sa iba útočného faulu.
     
    19
    Žilina aj naďalej ostáva na útočnej polovici. Hostia sa neustále snažia niečo vymyslieť, ale ich snaha zatiaľ nevychádza. Skúsili to prihrávkou za obranu, no tú domáci tím vystihol.
     
    18
    Žilinskí futbalisti sa napokon predrali až ku šestnástke svojho súpera. Loptu tam mal na kopačke Káčer, ale k strele sa neodhodlal. Hľadal ešte Jeliča, ktorý však nedokázal zakončiť.
     
    17
    Domáci futbalisti ale svoju obrannú polovicu uzavreli a súpera do nej pustiť nechcú. Vidíme hluchú minútu, počas ktorej sa Šošoni musia pokúsiť na súpera niečo vymyslieť.
     
    16
    Domáci ale napokon v útoku dlho nevydržali a opäť sa musia brániť. Žilina si rýchlo berie loptu a bude chcieť smerovať pred Tofiloskiho.
     
    15
    Do útoku sa po niekoľkých minútach dostali aj Košičania. Loptu potiahli po pravej strane a vybojovali autové vhadzovanie, takže sa môžu usadiť na útočnej polovici.
     
    14
    Napokon ale zo situácie nebolo nič zaujímavé. Hostia sa síce dohadovali dlho, no štandardku rozohrali iba na kopačky domácich a tí si bezproblémovo poradili.
     
    13
    Šošoni aj naďalej ostávajú v útoku a pokúšajú sa súpera prekvapiť. Domáci tím sa musí brániť, pretože po menšom faule bude nasledovať zaujímavé štandardka MŠK.
     
    12
    Hostia zahrali štandardku od zástavky k bližšej žrdi, kde sa na zakončenie chystal Káčer. Napokon sa ale k presnej strele ani hlavičke nedostal, no Žilina aj napriek tomu ostáva na útočnej polovici.
     
    11
    Žilinčania mohli otvoriť skóre tohto zápasu po prečíslení! Až štyria hosťujúci hráči sa nahrnuli proti trojici Košičanov, no tí napokon v poslednej chvíli dokázali loptu odkopnúť na rohový kop.
     
    10
    Košickí futbalisti rozohrali loptu zo stredu trávnika a presunuli sa do útoku. Východniari sa tam snažia niečo vymyslieť, ale zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Ernest Mabouka (MŠK Žilina), ktorý sa zbytočne v strede ihriska previnil rukou.
     
    8
    Košičania sa opäť držia na útočnej polovici. Loptu tentokrát potiahli po pravej strane opäť až do šestnástky, odkiaľ prišiel ku čiare prudký center. Na ten si dal Volešák pozor a žiadne nebezpečenstvo nepripustil.
     
    7
    Úvodné minúty priniesli do metropoly východu kvalitný futbal. Lopta lieta zo strany na stranu a oba celky by sa radi dostali do vedenia. Diváci ani reprezentačný tréner Kozák nemôžu návštevu štadióna ľutovať.
     
    6
    Košičania vybojovali štandardku po menšom faule približne 4 metre za šestnástkou. Lopty sa chopil Novák a poslal smerom dopredu center, ktorý múr zblokoval. Nasledoval aj pokus domáceho tímu o nožničky, no ten skončil iba nad brvnom.
     
    5
    Košickí hráči napokon na útočnej polovici ešte ostali. Ostojič mal loptu na kopačke na ľavej strane a pokúsil sa ju centrom do vápna posunúť niektorému zo spoluhráčov. Tam ale Ostojič našiel iba hostí.
     
    4
    Aj Košičania sa pokúsili o útok, no ten im príliš nevyšiel. Žilinská defenzíva sa spoľahlivo vrátila dozadu a súperovi už žiadne ohrozenie bránky nedovolila.
     
    3
    Skvelá šanca pre hosťujúci celok! Čmelík sa s loptou na kopačke z pravej strany dostal až do šestnástky súpera, kde však centrom poslal loptu iba priamo do rúk Tofiloskiho.
     
    2
    Hostia sa rýchlo spamätali z veľkej šance svojho súpera v úvodných sekundách tohto zápasu a pokúsili sa takisto zaútočiť. Za loptou k šestnástke šprintoval Mihálik, no domáca obrana pred ním loptu v poslednej chvíli odkopla.
     
    1
    Košičania sa postarali o úvodný výkop a okamžite sa natlačili až do zakončenia! Domáci futbalisti zaviezli loptu do šestnástky súpera, tam Bukata našiel centrom Haskiča, no ten v úvode loptu poslal iba nad brvno Volešákovej bránky.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Košickí futbalisti nastúpia v žlto-modrých dresoch, hostia zo Žiliny v zelenej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Ostojić, Huk, Korijkov – Kavka, Bukata, Šinglár, Haskič – Škutka, Novák.
    Náhradníci: Stijaković – Tóth, Bašista, Vancák, Skvašík, Diaby.

    MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer, Pečovský, Škvarka, Jelić – Čmelík, Mihálik.
    Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira.

    Rozhodca: Jaška – Hancko, Špivak.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej futbalovej súťaže. Tipsport extraliga má dnes na programe svoje 13. kolo, v rámci ktorého sa odohrá aj duel Košíc so Žilinou.

    V metropole východného Slovenska nás čaká zaujímavý súboj tímov z opačných polovíc tabuľky. Zatiaľ čo Žilina je takmer na čele, Košičania otvárajú druhú šesticu. Domáci futbalisti sú v tabuľke na siedmom mieste. Na svojom konte majú po 12 odohraných zápasoch 14 bodov, ktoré získali za štyri triumfy a dve remízy. Ich celkové skóre doposiaľ je 17:19.

    Hostia zo Žiliny sú na tom oproti svojmu dnešnému súperovi lepšie. Šošonom patrí druhá priečka v tabuľke, pričom na vedúcu pozíciu strácajú iba dva body. Na svojom konte majú rovnako ako Košice 12 odohraných zápasoch, ale pod Dubňom sa tešili už zo siedmich triumfov a štyroch remíz, čo dokopy činí 25 bodov a celkové skóre 25:9.


    Posledné ligové zápasy:

    MFK Košice:
    12. kolo B. Bystrica – Košice 0:2
    11. kolo Myjava – Košice 0:2
    10. kolo Košice – Senica 0:0

    MŠK Žilina:
    12. kolo Žilina – Ružomberok 5:1
    11. kolo Žilina – Trnava 1:0
    10. kolo Trenčín – Žilina 2:2


    Tento zápas favorita nepozná. Oba celky majú na základe papierových predpokladov rovnakú šancu na výhru a stávkové kancelárie tomu prispôsobili aj svoju kurzovú ponuku. Kurz na triumf Košíc je úplne rovnaký ako na víťazstvo hosťujúcej Žiliny – cca 2,5. Remízu o deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s kurzom približne 3,2.

    Duel sa v metropole východu začína o 14:30. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu vám z neho určite neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 64. Škutka – 88. Alves de Oliveira

    Karty:   9. Mabouka (ZIL), 30. Škriniar (ZIL)


    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Ostojić, Huk, Korijkov – Kavka, Bukata, Šinglár (81. Tóth), Haskič – Škutka (87. Diaby), Novák.
    Náhradníci: Stijaković – Tóth, Bašista, Vancák, Skvašík, Diaby.

    MŠK Žilina: Volešák – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer (72. Paur), Pečovský, Škvarka, Jelić – Čmelík (66. Alves de Oliveira), Mihálik.
    Náhradníci: Krnáč – Králik, Kadlec, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira.

    Rozhodca: Jaška – Hancko, Špivak

    Diváci: 2254