Lazio – Udinese 0:1 (kon.)
koniec
Lazio Rím
0:1 (0:1)
Udinese Calcio
Štvrtok 25.09.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (Rím) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    81
    Posledné striedanie prevádzajú i hostia, keď trávnik opustí odovzdaný náhradník Bruno Fernandes, ktorý nastupoval po polhodine hry namiesto Muriela. Portugalľana nahrádza Belmonte.
     
    76
    Stefano Pioli strieda už aj naposledy. Tentokrát sa jedná o jasný ťah smerom k ofenzíve. Namiesto Braafheida prichádza ofenzívne ladený mladík Keita.
     
    65
    Legendárny Antonio Di Natale sa predsa len dostane na hraciu plochu, keď necelú polhodinu pred koncom nahrádza zatiaľ jediného strelca zápasu Cyrila Théréaua.
     
    60
    Po hodine hry utrápení Rímania po druhýkrát striedajú, keď pľac opustí kapitán Ledesma. Na jeho miesto prichádza Senad Lulič.
     
    46
    Domáci nastupujú na druhý polčas s jednou zmenou, keď na trávniku už neregistrujeme Andersona. Na jeho mieste je už pripravený Dordevič.
     
    29
    Jeden z najaktívnejších hráčov v čierno-bielom Muriel sa pri gólovej akcii zranil a bude musieť nútene striedať. Na jeho miesto prichádza Bruno Fernandes.

    Erik Farkaš

    Góly: 26. Théréau(Wildmer)

    Karty:   15. Novaretti (LAZ), 45+4. Candreva (LAZ), 88. Lulič (LAZ) – 45+1. P.Kone (UDI)


    Lazio Rím: Marchetti – Konko, Cana, Novaretti, Braafheid – M. Parolo, C. Ledesma (C), Onazi – Candreva, Klose, F. Anderson
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Ciani, B. Keita, Mauri, Cavanda, Dordevič, Tounkara, Murgia, Pereirinha, Lulič
    Manažér: Stefano Pioli (ITA)

    Udinese Calcio: Karnezis – Wildmer, Heurtaux, Danilo (C), Piris – Guilherme, Agyemang-Badu, Allan – Muriel, P. Kone – Théréau
    Náhradníci: Brkič, Meret – Jádson, Belmonte, Coda, Evangelista, A. Zapata, Di Natale, B. Fernandes, Pasquale, Bubnjič, Hallberg
    Manažér: Andrea Stramaccioni (ITA)

    Rozhodca: Gianluca Rocchi – G. Vuoto, D. Iori – F. Posado