CSKA Moskva – Rostov 6:0 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Zenit 0:1 (kon.)
FK Krasnodar – FK Dinamo Moskva 0:2 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
6:0 (1:0)
FK Rostov
cz Nedeľa 31.08.2014, 11:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
    Bebras NATCHO - 6:0
     
    90+1
    CSKA právě vstřelilo branku!
    S míčem do pokutového území se dostal Fernandes, který posadil na zadek brankáře, ale umotal sám sebe a ke střele se nedostal. Nicméně Fernandes udržel balon ve své moci a poté ho přihrál na hranici velkého vápna, kde se ke střele dostal BEBRAS NATCHO a díky přesnému pokusu zaznamenává hattrick.
    Roman JERJOMENKO - 5:0
     
    66
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Natcho se prezentoval nadýchaným centrem ke vzdálenější tyči, kde se k balonu dostal ROMAN JERJOMENKO a nádhernou střelou z voleje navýšil stav skóre na 5:0.
    Ahmed MUSA - 4:0
     
    59
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na pravém křídle měl balon Fernandes, který se výborně rozhlédl a poté poslal na malé vápno přesnou přihrávku, ke které se dostal BEBRAS NATCHO a z bezprostřední blízkosti navýšil stav skóre na 4:0.
    Bebras NATCHO - 3:0
     
    54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Na levém křídle se výborně uvolnil Milanov, který obdržel přihrávku, ve velkém vápně si míč zpracoval a poté přihrával před branku. Tam se objevil dobře postavený Jerjomenko, ale viděl, že v ještě lepší pozici je BEBRAS NATCHO, a tak mu přihrál, no a NATCHO přesnou trefou poslal balon za brankářova záda.
    Ahmed MUSA - 2:0
     
    52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dobrou přihrávku do běhu obdržel jeden z domácích fotbalistů, ale brankář Pletikosa opustil pokutové území a proti svému protihráči vystartoval. Pletikosa balon sice vyrazil, ale odražený míč se dostal přesně do míst, kde byl AHMED MUSA, kterému nedělalo problém ho dopravit do odkryté brány.
    Penalta CSKA
     
    42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Brankář Pletikosa se dopustil obrovské chyby, když si vyskočil pro centrovaný míč, ale nedokázal ho udržet v rukavicích. Domácí tým se tak dostal do obrovské šance, ale první střela byla úspěšně zablokována. Poté se chtěl ke střele dostat další z domácích hráčů, ale protihráč ho ve vápně podrazil a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penaltu si vzal na starost BEBRAS NATCHO a bezpečně ji proměnil. Brankář Pletikosa nevystihl směr, a tak neměl šanci inkasované brance zabránit.

    Lucie Rapantová

    Góly: 42. Natcho (pen.), 52. Musa, 54. Natcho (Jerjomenko), 59. Musa (Fernandes), 66. Jerjomenko (Natcho), 90+1. Natcho (Fernandes)

    Karty:   34. Jerjomenko (CSK) – 31. Torbinskij (RTV)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 4:4.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Nababkin – Natcho, Wernbloom – Tošić (67. Pančenko), Jerjomenko, Milanov (62. Dzagojev) – Musa (69. Vitinho).
    Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, Černov, Dzagojev, Pančenko, Vitinho, Bazeljuk.

    FK Rostov: Pletikosa (C) – Goreux, Bastos, Djakov, Milić – Trošečkin, Torbinskij (70. Bucharov) – Kalačev (58. Chkhapelia), Doumbia, Poloz (63. Rebko) – Gabulov.
    Náhradníci: Džanajev – Abazov, Bordačev, Xulu, Rebko, Chkhapelia, Byung-Soo, Bucharov.

    Rozhodca: Lapočkin – Lebeděv, Vereteškin