Leverkusen – Hertha 4:2 (kon.) | Wolfsburg – Frankfurt 2:2 (kon.) | Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Stuttgart – Kolín nad Rýnom 0:2 (kon.) | Hamburger – Paderborn 0:3 (kon.) | Schalke – Bayern 1:1 (kon.)
koniec
Hamburger SV
0:3 (0:1)
SC Paderborn 07
Sobota 30.08.2014, 15:30Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    86
    SC Paderborn 07 dáva gól!
    Nenápadný vysoký center z polovice ihriska našiel v šestnsátke úplne voľného MORITZA STOPPELKAMPA, ktorý nemal problém loptu ihneď skrotiť a napáliť do siete.
     
    84
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Vrančič, prichádza Vucinovic.
     
    82
    Obrovská šanca domáceho tímu! prudká prihrávka z ľavej strany našla v šestnástke dobre nabiehajúceho Iličeviča, ktorý ale v rýchlosti poslal loptu iba do brankára hostí.
     
    77
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Bakalorz, prichádza Kutschke.
     
    71
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Jansen, prichádza Ostrzolek.
    Mario VRANČIČ - 0:2
     
    69
    SC Paderborn 07 dáva gól!

    Podľa všetkého je rozhodnuté! Domáci tím chcel zaútočiť, ale na loptu si nedal pozor a na kopačku si ju prevzal MARIO VRANČIČ. Ten nezaváhal ani sekundu, okamžite sa pustil do šestnástky, kde oklamal bezmocného brankára a pohodlne zakončil.
     
    64
    Striedanie v tíme SC Paderborn 07: z ihriska odchádza Koc, prichádza Rupp.
     
    61
    Mohlo byť vyrovnané! domáci hráči dostali loptu do šestnástky po ľavej strane a pohodlná prihrávka smerovala priamo pred nebezpečný priestor na kopačku Behramiho, ktorý ale vôbec netrafil ideálne.
     
    46
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza Arslan, prichádza Náhradníci: Drobný – Ostrzolek, Tah, Stieber, Jiráček, Rudņevs.
     
    45
    Hostia mohli zvýšiť svoje vedenie! Loptu mal na kopačke Bakalorz, ktorý sa k nej dostal úplnou náhodou, no medzi dvojicou súperov vôbec nezaváhal a okamžite strieľal. Jeho pokus skončil tesne vedľa pravej žrde Adlerovej bránky.
     
    41
    Toto už ale vyzeralo sľubnejšie! po centri z pravej strany sa na hranici šestnástky k lopte po vzdušnom súboji dostal Lasogga a mohlo byť vyrovnané! Skvelým zákrokom sa ale prezentovať Kruse, ktorý s prehľadom vo výskoku loptu chytil.
     
    37
    Striedanie v tíme Hamburger SV: z ihriska odchádza van der Vaart, prichádza Rudņevs.
    Gól z ofsajdu
     
    33
    Hostia sa už radovali z gólu, no ten napokon pre ofsajd uznaný nie je! Paderborn aj v tomto prípade využil úplné prepadnutie defenzívy a hlavou poslal loptu do siete, no postranní arbitri sú nekompromisní.
    Elias KACHUNGA - 0:1
     
    30
    SC Paderborn 07 dáva gól!

    Hostia idú do vedenia! Po rýchlej útočnej akcii vyšachovali Adlera, ktorý ležiac na zemi nedosiahol na prudkú strelu z uhla, ktorej autorom bol ELIAS KACHUNGA.
     
    19
    Hamburger spálil ďalšiu skvelú príležitosť na skórovanie! Domáci hráč Ilicevič sa v šestnástke dostal k lopte, no napálil ju iba do brankára hostí. Následnú dorážku mal na kopačke takisto on, no mieril iba vysoko nad.
     
    13
    Tak toto bola sľubne vyzerajúca šanca domáceho tímu! Až dvojica hráčov sa ocitla pred gólmanom Kruseom, no ani jeden z nich ho nedokázal prekonať. Lasogga loptu napálil priamo do stredu bránky, s čím Kruse nemohol mať problém.
     
    6
    Alebo predsa len? Hostia sa z ničoho nič natlačili až pred Adlera, ktorý mal čo robiť, aby situáciu ustál. S vypätím všetkých síl sa musel hodiť po lopte, ktorá nebezpečne smerovala popred jeho bránkovú čiaru a za ňou sa náhlil jeden z hráčov Paderbornu.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 30. Kachunga, 69. Vrančič, 86. Stoppelkamp


    Hamburger SV: Adler – Diekmeier, Westermann, Djourou, Jansen – Arslan, Iličevič – Badelj, Behrami, van der Vaart (C) – Lasogga
    Náhradníci: Drobný – Ostrzolek, Tah, Stieber, Jiráček, Rudņevs

    SC Paderborn 07: Kruse – Hünemeier (C), Ziegler, Wemmer, Strohdiek – Bakalorz, Vrančić – Stoppelkamp, Brückner, Koç – Kachunga
    Náhradníci: Lueck – Heinloth, Rupp, Vucinovic, Ducksch, Kutschke

    Rozhodca: Dankert – Rohde, Seidel