Valencia – Vigo 2:1 (kon.) | Sociedad – Villarreal 1:2 (kon.) | Almería – Bilbao 0:0 (kon.)
Osasuna – Real Betis 2:1 (kon.) | Valladolid – Granada 0:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Getafe 1:2 (kon.)
Sevilla – Elche 3:1 (kon.)
koniec
Rayo Vallecano
1:2 (0:1)
Getafe CF
Nedeľa 18.05.2014, 18:00 • Estadio del Rayo Vallecano (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Brankár Rubén Martinéz je potrestaný žltou kartou za faul vo vlastnej šestnástke na Sammira, ktorý odchádza kopať penaltu!
     
    89
    Bueno sa dostal ku šanci pri vápne, ale bol faulovaný protihráčom, ktorý sa aj chytá za hlavu, pretože to bol skutočne prísny verdikt. Trashorras (Vallecano) je však tým, ktorý je potrestaný.
     
    88
    Pedro León už síce nie je v hre, ale napriek tomu bol potrestaný žltou kartou, keďže preukázal nepekné gestá na adresu hlavného rozhodcu a taktiež aj rozzúrene vybehol z priestorov striedačiek.
     
    76
    Bangoura spadol pred šestnástkou v rýchlosti, no dopomohol mu Pedro Mosquera, ktorý je potrestaný žltou kartou a je už šiestym kartovo potrestaným hráčom v tíme. v tomto zápase.
     
    64
    Tak ako dobre Juan Valera zahral v útoku, tak teraz dostal žltú kartu. Nič to nemení na tom, že Rayo bude mať ďalšiu štandardku.
     
    59
    Na ihrisku sa teraz začala diať menšia potýčka medzi hráčmi oboch tímov, no napokon je len za faul potrestaný žltou kartou hosťujúci obranca Alexis a nastáva štandardka pre Rayo Vallecano.
     
    39
    Rafa López teraz nepekne zasiahol proti prenikajúcemu Raúlovi Baenovi, za čo si vyslúžil žltú kartu. Štandardka pre Vallecano.
     
    27
    Hostia mali k dispozícii štandardku z väčšej vzdialenosti a chvíľu si loptu hlavičkami posúvali už pred šestnástkou, ale potom prišiel faul domáceho Galeana, ktorý dostáva žltú kartu a taktiež je tu aj ďalšia štandardná situácia pre hostí.
     
    25
    Aj ďalší hráč Getafe je potrestaný žltou kartou. Lisandro López zastavil protihráča v prieniku nedovolene a patrí mu prvý stupeň kartového trestu.
     
    23
    Medei Lacen je za svoj zákrok voči hráčovi Vallecana potrestaný žltou kartou a je tu štandardka pre domáci tím.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 67. Trashorras – 43. Marica, 90+2. Marica (pen.)

    Karty:   27. Galeano (VAL), 89. Trashorras (VAL), 90+1. Rubén (br.) (VAL) – 23. Lacen (GET), 25. L. López (GET), 39. Rafa López (GET), 59. Alexis (GET), 64. Juan Valera (GET), 76. Mosquera (GET), 88. Pedro León (GET)


    Rayo Vallecano: Rubén – Tito, Zé Castro, Galeano, Rat – Baena, Trashorras ("C") – Falqué, Bueno, Perea – Larrivey
    Náhradníci: Cobeño – Martínez, Gálvez, Bangoura, Longo, Rochina, Fernández

    Getafe CF: Júlio César – Valera, Alexis, López, Rafa ("C")- Lacen, Juan Rodríguez – Pedro León, Sarabia, Lafita – Marica
    Náhradníci: Codina – Lago, Gavilán, Arroyo, Sammir, Míchel, Borja

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, J. Canelo – V. García