Bastia – Nantes 0:0 (kon.) | Lorient – Lille 1:4 (kon.) | Marseille – Guingamp 1:0 (kon.)
Monaco – Bordeaux 1:1 (kon.) | Nice – Lyon 0:1 (kon.) | Paríž – Montpellier 4:0 (kon.)
Remeš – Rennes 1:3 (kon.) | Saint-Étienne – Ajaccio 3:1 (kon.) | Sochaux – Évian TG 0:3 (kon.)
Toulouse – Valenciennes 3:1 (kon.)
koniec
Stade de Reims
1:3 (0:1)
Stade Rennes
cz Sobota 17.05.2014, 21:00 • Stade Auguste-Delaune II • Ligue 1 McDonald’s
Predzápasové kurzy
     
    82
    Reims právě vstřelilo branku!
    Domácí se přeci jen dočkali zasloužené branky. Charbonnier prokličkoval mezi třemi protihráči, posunul míč na levé straně vápna na nohu DIEGA RUGONATA, který se nerozmýšlel a z první vyslal pumelenici na bránu, kterou sice Costil zblokoval, ale nedokázal zabránit dráze míče, který směřoval do brány. Asistence: Gaëtan Charbonnier.
     
    59
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté rozebírají totálně obranu hostů a ještě svého soupeře zesměšňují. K PAUL-GEORGESOVI N'TEPOVI se dostal odražený míč přesně do běhu. Proti této "přihrávce" vyběhl domácí brankář až na hranici vápna, kde chtěl míč odkopnout, N'Tepovi se ale povedlo míč těsně před brankářem vypíchnout a poslat podél jeho těla dál. Míč následně doběhl, zastavil na brankové čáře a hlavou těsně před doběhem soupeře dopravil do brány. Bez asistence.
     
    54
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Tak to je minela jako hrom! Domácí kapitán po výkopu svého brankáře chtěl nahrát vedle sebe na volného spoluhráče, přihrávka se mu ale nepovedla a míč doputoval na nohu Abdeulaye Coucourého, ten poslal míč na nohu OLA TOIVONENA, který střelou z dobrých 30 metrů přehodil vyběhnutého brankáře. Asistence: Abdelaye Doucouré.
     
    34
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Na pravé straně zůstal v náběhu zcela osamocen Kadir, který také od svých spoluhráčů dostal míč do běhu. Ten s míčem doběhl až na hranici vápna, odkud přízemním centrem našel nohu ABDOULAYE DOCOURÉHO, který střelou po zemi velmi lehce překonává domácího brankáře. Asistence: Foued Kadir.

    Josef Cestr

    Góly: 82. Rigonato (Charbonnier) – 34. Doucouré (Kadir), 54. Toivonen, 59. N'Tep

    Karty:   36. Pajot (REN)


    Stade de Reims: Agassa – Conte, Mandi, Tacalfred (C), Signorino – Oniangué (72. Courtet), Devaux, Krychowiak – Atar (63. Fortes), Charbonnier (84. Ayité), Rigonato.
    Náhradníci: Malherbe – Pereira, Albaek, Fortes, Courtet, Ayité.

    Stade Rennes: Costil – Danzé (C), Hountondji, Armand, Moreira – Konradsen, Pajot, Kadir (76. Grosicki) – N'Tep (62. Féret), Toivonen (83. Oliveira), Doucouré.
    Náhradníci: N'Diaye – Boye, Féret, Bakayoko, Alessandrini, Grosicki, Oliveira.

    Rozhodca: Jochem – Zakrani, Jeanne
    4R: Rouinsard