Šamorín – Bardejov 0:2 (kon.) | Dubnica – Podbrezová 1:3 (kon.) | R. Sobota – Prešov 1:2 (kon.)
L. Mikuláš – Pohronie 1:2 (kon.) | Michalovce – Trnava B 2:1 (kon.)
koniec
FK Dubnica
1:3 (0:2)
FK Železiarne Podbrezová
Sobota 17.05.2014, 17:00 • Mestský futbalový štadión, Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    ŽP ŠPORT PODBREZOVÁ

    Železiari sú už od 29.kola istými postupujúcimi do najvyššej súťaže a preto môžu záver súťaže dohrávať vo víťaznej eufórii. Podbrezová zužitkovala koncepčnú prácu z posledných rokov, dokázala vybudovať výborné mužstvo a postup je viac než zaslúžený. Teraz na postupujúce mužstvo čakajú posledné 3 kolá v druhej najvyššej súťaži, ktoré sa javia dôležitejšie, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Nálada zo záveru súťaže, udržanie víťaznej vlny a celková pohoda totiž bývajú veľmi dôležité pre prípravu na novú sezónu a samotné pôsobenie vo vyššej súťaži. Preto sa cieľ Železiarov ani v Dubnici zrejme meniť nebude – a bude ním víťazstvo!
     
    MFK DUBNICA

    Dubničania predvádzajú na jar nevyrovnané výkony. Dokázali vyhrať zopár ťažkých zápasov vonku aj doma, na čo napríklad v minulom kole zahanbujúco prehrali 0:5 v Prešove. Ak sa chce mužstvo z Považia vyhnúť bojom o poslednú priečku, malo by minimálne jedno stretnutie ešte vyhrať. Určite by tak Dubničania radi učinili v sobotu, proti disponovanému súperovi to ale pre nich nebude jednoduché.
     
    Vzájomné zápasy v tejto sezóne

    9.kolo: : Dubnica – Podbrezová 1:1 (Urban – Pančík)
    20.kolo : Podbrezová – Dubnica 4:0 (Gerec 2, Podio, Vaščák)
     
    Ešte pred pár rokmi by sme hovorili o tom, že sa stretáva účastník najvyššej súťaže s druholigistom. Vtedy totiž v Corgoň lige hrávala Dubnica, kým Podbrezová bojovala o miesto na výslní v druhej lige. Dnes je situácia opačná – domáci v tomto roku bojujú o udržanie sa v strede tabuľky II.ligy a hostia z Podbrezovej si o rok zahrajú najvyššiu súťaž. Ako dopadne ich zaujímavá vzájomná konfrontácia? Tak to sa dozvieme už v sobotu od 17:00, zápasom vás prevedie Tomáš Schügerl.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Dubnica nad Váhom: Urminský – Takáč, Vaško, Švec, Jastráb, Múdry, Jánošík, Čiernik, Mejić, Púpala, Svorada
    Náhradníci: Slávik – Švirik, Janco, Števček, Berbić

    ŽP Šport Podbrezová: Baláž – Minčič, Gerec, Podio, Andrić, Kochan, Greško, Kožička, Ležaić, Pančík, Gajdošík
    Náhradníci: Babiák – Očenáš, Vaščák, Mózer, Čekovský, Pančík, Snitka

    Rozhodca: Špaček – Bobko, Mikulaj.
     
    Príjemné futbalové popoludnie vám prajeme z Mestského štadióna v Dubnici nad Váhom. Za pár minút tu začne zápas 31.kola II.futbalovej ligy medzi domácim MFK a hosťujúcim celkom z Podbrezovej. Domáci pre istotu záchrany v súťaži potrebujú v zostávajúcich troch zápasoch aspoň raz bodovať, dnes však ku nim príde istý víťaz súťaže, ktorý určite nepredá kožu lacno. Zaujímavú zápletku tu bezpochyby máme, uvidíme, ako sa o ligové body pobijú hráči na ihrisku. Pri sledovaní zápasu vás víta Tomáš Schügerl.
     
    Na tribúnach zatiaľ mojim hrubým odhadom zhruba dvadsať divákov, tých zrejme odradilo chladné veterné počasie, ktoré dnes v Dubnici vládne. Veríme však, že do výkopu stretnutia si ešte na štadión pár divákov cestu nájde, predsa len, dnes tu nastúpi budúcoročný účastník Corgoň ligy, v zostave aj s bývalým reprezentantom Vratislavom Greškom.
     
    Hráči už nám vchádzajú na trávnik, Dubničania v bielo-modrých dresoch, hostia v bordovo-čiernej farebnej kombinácii.
     
    Externým faktorom dnes môže byť aj vietor. Ten síce nie je taký intenzívny ako v predchádzajúcich dňoch, stále však dokáže poriadne zaduť a to môže byť výhodou pre mužstvo s vetrom v chrbte, resp. nevýhodou pre mužstvo s vetrom oproti.
     
    Zaujímavé – brankár Dubnice Urminský v červenom drese, v identickej farebnej kombinácii sú oblečení aj rozhodcovia. Uvidíme, či to neprinesie napríklad pri štandardných situáciách neprehľadné situácie...
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Po úvodnom výkope sa ujali lopty hostia, začínajú pokojnou rozohrávkou z hĺbky vlastnej polovice.
     
    1
    Dubnica sa ujala lopty a po pravej strany s ňou postupoval dopredu Jastráb, bol však rýchlo zastavený, vybojoval aspoň outové vhadzovanie.
     
    2
    Dubničania ale nedokázali po rozohratí vhadzovania nič vymyslieť, pri lopte tak opäť hostia.
     
    3
    Múdry uštedril poriadny šlapák Gerecovi, hostia zahrajú štandardku z 25 metrov.
     
    4
    Greško poslal center do šestnástky, hráči Podbrezovej si ale zle načasovali nábeh a ocitli sa tak v postavení mimo hru.
     
    4
    Svorada na polovici ihriska zozadu skosil Podia, rozhodca to zatiaľ rieši len dohovorom, loptu môžu rozohrávať hostia.
     
    5
    Center mieriaci na pravú stranu síce odvrátil Vaško, avšak len za cenu rohového kopu.
     
    6
    Na roh si v šestnástke naskočil Gajdošík, výborne namieril a jeho hlavičku smerujúcu k pravej žrdi Urminský s námahou vyrazil, videli sme prvú gólovú šancu zápasu!
     
    7
    Podbrezová zatiaľ takmer nepúšťa MFK k lopte, hráči hostí znovu rozohrávajú útočnú akciu z vlastnej polovice.
     
    7
    Podio sa snažil prihrávať na ľavej strane, prihrávku na krátku vzdialenosť ale nezvládol, akcia hostí tak bola na okamih zastavená.
     
    9
    Dubničania podnikli snáď prvú peknú útočnú akciu, získali aspoň štandardnú situáciu z pravej strany.
     
    9
    Po štandardke hlavičkoval Svorada, jeho pokus bol ešte zablokovaný, následná strela po odrazenej lopte mierila aj s prispením teču do pravej žrde, domáci mohli viesť!
     
    11
    Podbrezová dala gól!

    Hostia využili rýchly protiútok a dostávajú sa do vedenia! V pokutovom území sa po centri z ľavej strany oprel volejom do lopty ŠTEFAN GEREC a trafil presne k protiľahlej žrdi!
     
    12
    Hostia využili úvodný nápor na vedúci gól, uvidíme, ako naň dokážu Dubničania zareagovať.
     
    13
    A reagujú veľmi dobre! Stredom ihriska prešiel Múdry a tesne spred šestnástky poslal lob smerujúci k pravej žrdi, Baláž končekmi prstov vyrazil na roh!
     
    14
    Po následnom rohu vyrazil strelu zo strednej vzdialenosti na roh Baláž, po ďalšom rohu hlavičkoval Vaško z päťky tesne mimo ľavej žrde.
     
    15
    Svorada s Jastrábom bojovali pri ľavej postrannej čiare, loptu však nezískali a tak mohli vhadzovať hostia.
     
    17
    Svorada len tesne nedosiahol na prihrávku smerujúcu do nebezpečného priestoru pred šestnástkou, všetko vyriešil Baláž odkopom do bezpečia.
     
    18
    Tímy teraz kopia nepresnosti, navzájom si vymieňajú loptu, uvidíme, kto a kedy prelomí túto hluchú fázu hry.
     
    18
    Vaško na súperovej polovici poriadne tvrdo skosil Gajdošíka, rozhodca však dnes zatiaľ karty neukazuje, i keď si to už pár zákrokov pýtalo.
     
    19
    Gajdošík nepresne rozohral, čo sa snažil využiť Čiernik, nahrával ešte napravo do úniku Takáčovi, toho však vo výbornom obrannom zákroku obral o loptu Minčič.
     
    20
    Kožička na pravej strane nahrával nevedno komu, lopta skončila až pri bránkovej čiare. Ani to však domáci nevyužili na dobrú rozohrávku, stále pri lopte hostia.
     
    21
    Krásna kombinácia hostí – Gerec priťukol naľavo do behu Podiovi, ten vbehol nikým nebránený do šestnástky a skúšal to volejom k pravej žrdi, ktorú len tesne minul!
     
    23
    Podio vybojoval na ľavej strane rohový kop pre Podbrezovú.
     
    23
    Po rohu zmätky v Dubnickej obrane – strela Pančíka spred šestnástky bola zablokovaná, následne sa ešte po spätnom centri sprava oprel do lopty znovu Pančík, ani tentoraz ale obranný val neprestrelil.
     
    24
    Domáci konečne v pokoji rozohrávajú útočnú akciu, uvidíme, či sa im podarí zaskočiť sformovanú obranu hostí.
     
    25
    Akcia skončila u Jánošíka – ten napravo nahral presne na kopačku hráča Železiarov, tí tak znovu pri lopte.
     
    26
    Gerec perfektne vysunul vľavo voľného Greška, ten miesto strieľanej prihrávky či strely zvolil center, ktorý Urminský bez väčších ťažkostí stiahol do svojich rukavíc.
     
    27
    Gerec postupoval po vysunutí sám na Urminského, domáci brankár zotrval v postoji a zoči-voči Gerecovi vyrazil loptu na roh!
     
    27
    Pančík strieľal po rohu z hranice šestnástky, jeho pokus bol ešte tečovaný, loptu pri ľavej žrdi s námahou kryl Urminský.
     
    28
    Svorada na túto prihrávku do úniku nemal šancu dosiahnuť, len bezmocne rozhodil rukami. Dubničania to budú musieť skúsiť inak.
     
    28
    Aktívny Podio vybojoval ďalší roh, tie dnes zahrávajú hostia veľmi dobre, uvidíme, či to bude pokračovať aj teraz.
     
    29
    Áno, mohlo to byť 0:2! Na bližšej žrdi si vyskočil voľný Minčič, jeho hlavičku k bližšej žrdi reflexívne vyrazil na čiare Urminský!
     
    29
    Podbrezová dala gól!

    Tak túto situáciu už domáci neustáli a inkasujú druhýkrát! IGOR LEŽAIĆ si spracoval v šestnástke loptu, skvele si ju potiahol naľavo a umiestnenou strelou k pravej žrdi rozvlnil sieť!
     
    31
    Dubnická obrana dnes naozaj horí, teraz sa od Šveca odrazila pred Gereca, pred ktorým v poslednej chvíli dobre zakročil sklzom Jánošík.
     
    32
    Železiari mohli postupovať do rýchleho brejku, Greško ale neprihral presne. Potom ešte spred šestnástky strieľal tvrdo Gerec, trafil len do obrancu.
     
    33
    Čo Švec naľavo pekne spravil, keď vybojoval a udržal loptu proti dvom protihráčom, pokazil nepresnou prihrávkou Múdry. Domáci to dnes budú mať ešte veľmi ťažké...
     
    34
    Skoro až Tiki-Taka v podaní hostí z Podbrezovej. Tí si prihrávkami na jeden dotyk vymieňajú medzi sebou loptu a v pokoji si užívajú dvojgólový náskok.
     
    35
    Tréner Gergely sa snaží niečo zmeniť a už v 35.minúte strieda. Z ihriska odchádza Mejić, prichádza Jakub Švirik.
     
    36
    Švirik sa zaradil na pravý kraj obrany, čiže na miesto, kde v prvom polčase prechádzala väčšina útokov Železiarov.
     
    37
    Švirik sa uviedol vskutku nepodarene. Po minúte pobytu na ihrisku tvrdo fauloval, za čo uvidel žltú kartu.
     
    38
    Ležaić mal na chvíľu pred sebou voľný priestor na ľavej strane, uprednostnil ale spätnú nahrávku na Greška.
     
    39
    Múdry v obrannej snahe odkopol loptu dopredu, tam nebol na útočnej polovici žiaden hráč v dubnickom drese. Následný dlhý center mieriaci späť do dubnického obranného územia si stiahol Urminský.
     
    40
    Čiernik na ľavej strane vybojoval pre svoj tím rohový kop.
     
    40
    Na center z rohu si ale nenaskočil nikto z domácich, tí po odrazenej lopte ešte zotrvali v útoku, k úspechu to však neviedlo.
     
    41
    Greško po krížnej prihrávke pri ľavej postrannej čiare v ofsajde, z útočenia tak nateraz nič nebude.
     
    42
    Pančík vysúval prihrávkou do behu naľavo Greška, ten síce zabojoval a v sklze stihol loptu pred bránkovou čiarou, odcentrovať už ale nedokázal a tak mohol odkopávať Urminský.
     
    43
    Žltú kartu dostává Múdry (MFK Dubnica nad Váhom). Ten nepríjemne zozadu fauloval prenikajúceho Gereca, ktorý potrebuje ošetrenie, z ihriska však odchádza po svojich a snáď bude môcť v hre pokračovať.
     
    44
    Podbrezová zahráva štandardku z 30 metrov, priamou strelou to skúsil po mokrom teréne Kochan, Urminský bol pripravený a kryl.
     
    45
    Rozhodca nadstavuje jednu minútu nad rámec riadnej hracej doby.
     
    45+1
    Švec si zbehol zľava a posielal center do šestnástky, ten s prehľadom odvrátil hlavou Gajdošík.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas dnešného súboja ponúkol zaujímavý futbal s prevahou hostí z Podbrezovej. Tí od úvodu diktovali tempo hry, rýchlym gólom sa aj ujali vedenia a to ešte dokázali navýšiť. Domáci okrem nastrelenej žrde a úniku Múdreho nemali vážnejšie šance, zato výrazne prepadali v obrane. Uvidíme, či sa im podarí zvrátiť priebeh zápasu v druhom polčase, proti disponovanému súperovi to ale budú mať veľmi ťažké. Pri začiatku druhého polčasu sa na vás teším o 18:00.
     
    Štatistiky po 1.polčase :

    Strely na bránu : 3:7
    Rohové kopy: 4:4
    Žlté karty : 2:0
     
    Oba tímy už na hracej ploche, o pár sekúnd nám začne druhý polčas.
     
    46
    Hostia cez polčas striedali. Z hry odišiel strelec gólu Gerec, na ihrisku evidujeme miesto neho Blažeja Vaščáka.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Vaščák sa uviedol výborne, uvoľnil sa na strede ihriska a na pravej strany vysúval presne do behu Kožičku, jeho strelu ale odvrátil dobre postavený obranca.
     
    47
    Domáci sa snažia so zápasom niečo spraviť a sú o poznanie aktívnejší. Zatiaľ to ale okrem kombinácii nevedie k žiadnemu ohrozeniu náskoku Železiarov.
     
    48
    Center Podio od pravej postrannej čiary bol zblokovaný do outu, z toho však hostia nič nevyťažili a prišli o loptu.
     
    49
    Svorada v šestnástke sklepol loptu na jej hranicu Jastrábovi, ten síce mieril na vzdialenejšiu žrď, trafil však vysoko nad bránu.
     
    50
    Dubničania na ľavej strane vybojovali rohový kop.
     
    50
    Po rohu hlavičkoval z hranice jedenástky Svorada, loptu smerujúcu k ľavej žrdi odvrátil dobre postavený Minčič.
     
    51
    Vaščák unikol po pravej strane a poslal veľmi dobrý center na malé vápno, tam o loptu bojovali brankár Urminský s dotierajúcim Ležaićom, nakoniec bol úspešnejší dubnický gólman a loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    52
    Vaščák bol faulovaný na pravej strane pri prieniku do pokutového územia, bude z toho penalta pre hostí!
     
    52
    Za penaltový zákrok vidí žltú kartu Denis Švec.
     
    Penaltu zahrá Kochan.
     
    53
    Podbrezová dala gól!

    MATEJ KOCHAN poslal Urminského na opačnú stranu a umiestnenou strelou k ľavej žrdi nekompromisne posiela hostí do trojgólového vedenia!
     
    54
    Domáci sa začali v druhom polčase viac snažiť, aj sa im hra viac darila, po zbytočnej penalte ale tretí raz inkasujú a ich nádej na body sa dostáva do rovine teórie. Vracia sa nám obraz hry z prvého polčasu – v pokojnej kombinácii s loptou hostia.
     
    55
    Vaščák je doslova neudržateľný! Teraz si nabehol na prihrávku z pravej strany, z uhla tvrdo vystrelil a trafil pravú žrď!
     
    56
    Svorada faulovaný vo vzdušnom súboji, z polovice ihriska môžu rozohrávať domáci.
     
    57
    Kombinácia Čiernika so Svoradom nemala nárok na úspech, okamžite si loptu prebrali obrancovia Podbrezovej a tak mohol rozohrávať až brankár Baláž.
     
    58
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Denis Švec, prichádza Martin Janco.
     
    60
    Svorada dvakrát posielal loptu pred bránu z ľavej strany, najprv zakončoval neúspešne Takáč, pri druhom pokuse už Dubničania na dvakrát nedokázali prepasírovať loptu cez obetavých obrancov hostí.
     
    61
    Takáč síce rozbehol rýchly brejk MFK, potom ale zabrzdil a miesto prihrávky na rozbehnutého Svoradu nahrával napravo Múdremu, ktorý o loptu v súboji okamžite prišiel.
     
    62
    Pančík síce nahrával pekne na ľavo do behu Greškovi, rýchlejší však bol obranca Švirik, ktorý pekným obranným sklzom odvrátil loptu do outu.
     
    64
    Kochan sa pekne obtočil a vysúval pätičkou Kožičku, ten už sa ale proti obrancovi nepresadil a lopta končí za bránkovou čiarou.
     
    64
    Posledné dubnické striedanie – z hry odchádza Ján Vaško, prichádza Andrej Števček.
     
    65
    Aj Podio dnes hrá veľmi dobrý zápas, teraz znovu aktivitou vybojoval roh na pravej strane.
     
    66
    Roh odvrátený na prednej žrdi, Dubničania sa ale miesto rozohrávky okamžite lopty zbavili.
     
    67
    Postupná dubnická akcia skončila pri pravej postrannej čiare u Švirika, ktorý nedokázal prejsť cez obrancu hostí. Pri lopte však stále domáci.
     
    68
    Pančík poslal dlhý a vysoký center až na hranicu dubnickej šestnástky, tam proti dvom nabiehajúcim útočníkom výborne zapracoval Jánošík a odvrátil loptu do bezpečia.
     
    69
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Igor Ležaić, prichádza Tomáš Čekovský.
     
    70
    Po rohu Podbrezovej lopta doletela až na vzdialenejší roh šestnástky, kde sa do lopty z prvej oprel Greško a len tesne minul pravú žrď, kde ešte Kožička neúspešne tečoval!
     
    71
    Čekovský sa uviedol výborne, vysúval nabiehajúceho Kožičku, ten na odrazenú loptu od obrancu ale nestihol zareagovať a loptu pred ním ukryl Urminský.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 190 divákov.
     
    73
    Vaščák znovu aktívny pri ľavej postrannej čiare, tentoraz ho ale o loptu dokázal obrať Jánošík.
     
    73
    Krásny futbalový moment – Podio si prebral loptu vo vzdialenosti 20 metrov od brány a krásnou tiahlou strelou mieril k pravej žrdi, tam ale výborne zakročil Urminský a dokázal loptu vyraziť!
     
    74
    Domáci už zrejme rezignoval na prípadný zvrat. V posledných minútach si totiž hostia na ihrisku robia doslova, čo chcú.
     
    76
    Podbrezová vyšachovala domácu obranu, na center si absolútne nepokrytý naskočil na päťke Vaščák a jeho hlavička opečiatkovala brvno!
     
    77
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Pablo Joaquin Podio, prichádza Tomáš Mózer.
     
    78
    Čekovský sa snažil presadiť na hrote, tentoraz ale pred ním loptu odvrátil hlavou Jánošík.
     
    78
    Vaščák posielal z ľavej strany center do šestnástky, tam pred nabiehajúcim Kožičkom odkopol loptu Števček.
     
    79
    Hostia už to hrajú na krásu – teraz mohli ísť do prečíslenia troch proti dvom, Kozička ale Pančíkovi presne loptu nevrátil.
     
    80
    Vaščšák zase raz v akcii, na pravej strane vyzvŕtal Múdreho, nahral ešte do stredu šestnástky Kožičkovi, jeho strelu Urminský bez problémov kryl.
     
    82
    Márna snaha Jastrába pri pravej postrannej čiare, kde len bezmocne sledoval, ako lopta od jeho kopačky smeruje až za bránkovú čiaru. Po dlhej lopte sa tak lopty aspoň pri rozohrávke dotkol brankár Baláž.
     
    83
    Lopta išla na jeden dotyk z kopačky na kopačku – Kochan nahral na stred Kožičkovi, ten napravo Mózerovi, ktorý tvrdo vystrelil k bližšej žrdi, Urminský vyboxoval na roh.
     
    84
    Z rohu žiadne ohrozenie neprišlo, po odrazenej lopte ešte Greško našiel na dlhú vzdialenosť Kožičku, ten už ale Vaščákovi do šestnástky neposunul.
     
    85
    Dubničania stratili loptu, v pohodovom tempe tak rozohrávajú hostia. Oba tímy sa už zrejme tešia na záverečný hvizd rozhodcu.
     
    86
    Vaščák podnikol sólo zo stredu ihriska až na ľavú stranu, nahral zadovkou Greškovi, ten už ale odcentroval nepresne.
     
    87
    V závere pekná dubnická akcia – na pravej strane potiahol loptu Čiernik, poslal center do šestnástky, ktorý si na ľavej strane prebral Janco, vo výbornej pozícii príliš dlho váhal so strelou a nakoniec trafil len do obrancu.
     
    89
    Čekovský na ľavej strane obehol Jánošíka a nahral do šestnástky Vaščákovi, tomu strela dobre nesadla a netrafil tak bránu. Za dnešný výkon by si Vaščák gól určite zaslúžil.
     
    90
    Dubnica dala gól!

    Tak predsa len, aspoň trochu radosti na dubnických tribúnach! Čiernik fantasticky prešiel stredom ihriska cez dvoch hráčov, v poslednej chvíli pred obrancom hostí nahral naľavo MARTINOVI JANCOVI, ktorý trafil presne k bližšej žrdi!
     
    Koniec zápasu.
     
    Bezprostredne po Jancovom góle rozhodca Špaček ukončil dnešné stretnutie, ktoré prinieslo zaslúženú výhru Podbrezovej. Tá ukázala, prečo postúpila do vyššej súťaže – predviedla pekné kombinácie, bola nebezpečná v útoku a pevná v obrane. Domácich teší aspoň záverečný čestný zásah, inak si z 8.miesta v tabuľke neprilepšia a budú tak sledovať dnešné výsledky tímov, ktoré sú v poradí za nimi.
     
    S konštatovaním, že Dubnica podľahla Podbrezovej 1:3, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie pri ďalších športových podujatiach! (18:50:37)

    Tomáš Schügerl


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Dubnica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 90. Janco – 11. Gerec, 29. Ležaić, 53. Kochan (pen.)

    Karty:   37. Švirik (DUB), 43. Múdry (DUB), 52. Švec (DUB)


    FK Dubnica: Urminský – Takáč, Vaško, Švec, Jastráb, Múdry, Jánošík, Čiernik, Mejić, Púpala, Svorada
    Náhradníci: Slávik – Švirik, Janco, Števček, Berbić

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Minčič, Gerec, Podio, Andrić, Kochan, Greško, Kožička, Ležaić, Pančík, Gajdošík
    Náhradníci: Babiák – Očenáš, Vaščák, Mózer, Čekovský, Pančík, Snitka

    Rozhodca: Špaček – Bobko, Mikulaj

    Diváci: 190