Almería – Vigo 2:4 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:1 (kon.) | Sevilla – Granada 4:0 (kon.)
Barcelona – Bilbao 2:1 (kon.)
koniec
UD Almería
2:4 (1:1)
Celta Vigo
Nedeľa 20.04.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je teda dobojované, Celta Vigo sa vďaka trom streleným gólom v druhom polčase stáva víťazom dnešného zápasu a z ihriska súpera si odváža všetky tri body. V druhej polovici zápasu sa postupne presadili Charles, Nolito a Orellana. V samom závere ešte krásnym gólom z voleja skorigoval výsledok na 2:4 Óscar Díaz.


    Po dnešnom zápase sa tak Celta Vigo definitívne vyhne bojom o záchranu a navyše v tabuľke preskočí Malagu. Tú však ešte čaká zajtrajší zápas proti Villarrealu. Naopak Almería zostane aj naďalej na predposlednom mieste tabuľky a ak chce pomýšľať na záchranu bude musieť v posledných štyroch zápasoch poriadne zabrať.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok Veľkonočných sviatkov. (13:55:22)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Domáci hráči si už len vymieňajú loptu na vlastnej polovici a čakajú na posledný hvizd píšťalky v zápase.
     
    90+2
    Hra sa zdržuje v okolí stredového kruhu, hostia držia súpera na uzde, do ničoho ho nepúšťa, zrejme by ani jeden z celkov neprotestoval keby sa zápas ukončí aj hneď teraz.
     
    90+1
    V nadstavenom čase ešte prichádza zvýšená aktivita Almeríe, no hostia už len čisto bránia, takže strela na Yoelovu svätyňu ani neprichádza do úvahy.
     
    90+1
    Tak napokon to budú ešte extra 3 minúty nad rámec riadnej hracej doby.
     
    90
    V poslednej minúte riadneho hracieho času loptu do útoku zaviezol Krohn-Dehli, ktorý dnes takisto odohral dobrý zápas. Uvidíme, koľko minút sa rozhodne štvrtý rozhodca nadstavovať.
     
    89
    To už ale nič nezmení, vyrovnanie by sa rovnalo zázraku, navyše o chvíľu nám začne plynúť posledná minúta riadnej hracej doby.
     
    88
    Almería dala gól! Tak napokon ešte jeden čestný zásah, no zrejme najkrajší v dnešnom zápase! Rodri oblúčikom našiel ÓSCARA DÍAZA, ten si spracoval loptu na prsiach a z voleja vymietol pavučinu v ľavom rohu Yoelovej brány. 2:4.
     
    88
    Šancu na strelenie piateho gólu hostí a na skompletizovanie hetriku mal Nolito, no jeho pokus len tesne prefrčal okolo ľavej tyče.
     
    87
    Óscar Díaz si následne neudržal nervy, v útoku nešetrne poslal súpera k zemi za čo uvidí kartu žltej farby.
     
    86
    Z rohového kopu nebezpečenstvo pre bránu nevzniklo, následne však Óscar, Corona a Rodri ani v troch neprekonali Yoela, navyše Rodri sa v momente dorážky ocitol v ofsajde.
     
    85
    Skorigovať výsledok budú mať šancu domáci hráči po rohovom kope, ktorý vybojoval Corona. On sám si loptu chystá, čiže bude aj exekútorom.
     
    84
    V podstate nemajú ani prečo, trojgólové vedenie je pohodlný náskok, o víťazovi je už rozhodnuté, hráči sa tak môžu šetriť na ďalšie zápasy.
     
    83
    Hra sa opäť presťahovala do okolia stredového kruhu, loptu tam zväčša ovládajú hráči hostí, no ani oni už neukazujú zvýšenú snahu o útočenie.
     
    82
    Podobným spôsobom to skúšali aj hostia, Nolito by určite rád skompletizoval hetrik, obranca Almeríe však bol proti.
     
    81
    Keď tak to skúšajú iba dlhými prihrávkami na Rodriho, ten je ale vpredu osamotený a proti dvojici hráčov, ktorí ho neustále strážia nemá šancu.
     
    80
    Almería to zrejme už vzdala, hráči sa už ani nesnažia vybojovať loptu, v podstate všetci sa zapájajú do bránenia, aby pred vlastným publikom nedostali ešte väčší výprask.
     
    79
    Hostia to ešte skúsili v útoku, po peknej kombinácii z takmer 180° uhla zakončoval Nolito, nastrelil pri tom iba bočnú sieť.
     
    78
    Vyzerá to tak, že zápas sa už bude len dohrávať, lopta sa nachádza v strednej časti ihriska, hráči sa už ani nepúšťajú do veľkých súbojov.
     
    77
    Je teda definitívne rozhodnuté, Celta Vigo si dnes z ihriska súpera odnesie všetky tri body a tým sa definitívne zachráni v najvyššej súťaži. Naopak katastrofa pre Almeríu bude pokračovať aj naďalej, keďže záchranárske práce budú o to ťažšie.
     
    76
    Okamžite po strelenom góle nasleduje posledné striedanie v zápase, z ihriska odkráčal Rafinha, na poslednú štvrťhodinu nastúpi Íñigo López.
     
    75
    Celta Vigo dalo gól! Hráčom hostí očividne stále chutí, zatiaľ čo domáci hráči sú na kolenách! Krohn-Dehli si podržal loptu na hranici pokutového územia, Rafinha následne šikovne našiel obranou úplne zabudnutého FABIANA ORELLANU, ktorý zoči-voči brankárovi nemal problém streliť štvrtý gól svojho tímu. 1:4.
     
    74
    Ďalší neúspešný prechod do útoku pre Almeríu, využiť sa to okamžite snažil Nolito, ktorý šprintoval do protiútoku. Prihrávka naňho bola ale príliš prudká a skončila v rukaviciach Estebana.
     
    73
    Hra je opäť prerušená, Azeez sa ocitol na zemi, Marcos Tébar si neudržal nervy na uzde, zrejme nepovedal hlavnému rozhodcovi nič pekné a ten ho za to odmenil žltou kartou.
     
    72
    Do konca riadnej hracej doby síce zostáva ešte cca dvadsať minút, no Almeríi sa stále nedarí dostať sa do vážnejšej šance, navyše hostia zrejme začnú poctivo brániť.
     
    71
    Celta Vigo dalo gól! A je zrejme rozhodnuté! Orellana dostal prihrávku na pravé krídlo, odtiaľ poslal prudkú prihrávku na MANUELA NOLITA, ktorý už nemal problém usmerniť loptu do prázdnej brány. 1:3.
     
    70
    Domáca obrana to naopak skúšala dlhým vysunutím Rodriho, lopta bola príliš prudká a skončila iba u Yoela.
     
    69
    Na pravom krídle operoval Corona, ten posielal pred bránu prudký center. Na ten ale bola defenzíva hostí pripravená a loptu bez problémov poslala ďaleko od brány.
     
    68
    Rodri sa po ďalšom vzdušnom súboji ocitol na zemi, teatrálne sa mykal s tým, že ho súper zasiahol lakťom do zranenej hlavy. Hlavný rozhodca videl, že to pravda nieje a tak za filmovanie ukazuje domácemu hráčovi žltú kartu.
     
    67
    Krátko na to prichádza striedanie aj na strane hostí, tréner posiela na ihrisko čerstvého Maria Bermeja a z hry sťahuje Charlesa.
     
    66
    Prichádza posledná zmena v zostave Almeríe,z ihriska napokon odíde Suso, toho vystrieda Óscar Díaz
     
    65
    Celta Vigo sa viac sústredila na obrannú činnosť, v podstate okrem dvoch vysunutých hráčov sa všetci zapájajú do obrannej činnosti, čo výrazne znepríjemňuje život domácim hráčom.
     
    64
    Tempo hry sa za posledných päť minút výrazne zmiernilo, hra sa presťahovala najmä do strednej časti ihriska, tam momentálne nemá ani jeden z tímov vyslovenú prevahu.
     
    63
    Na hracej ploche sa už nachádza aj Hugo Mallo, ten napokon potreboval ošetrenie nosa, ktovie ako sa mu bude dať hrať s takto obviazaným nosom.
     
    62
    Rodri s obviazanou hlavou sa zapája do hry, vážne to zrejme nebude, domáci tréner ho ešte v útoku bude rozhodne potrebovať.
     
    61
    V hre sa zatiaľ pokračuje bez nich, Almería získala rohový kop, ktorý sa skončil veľmi nepodarenou strelou Zonga.
     
    60
    Tak napokon nie, aj Hugo Mallo odkráčal sám. Zdá sa, že obidvaja hráči budú môcť pokračovať, no Rodri potrebuje ošetrenie hlavy, zatiaľ čo Mallo hornej pery.
     
    59
    V pokutovom území Celty Vigo sa veľmi nepríjemne vo vzdušnom súboji hlavami zrazili domáci Rodri a hosťujúci Hugo Mallo. Rodri odkráčal za čiaru sám, z hlavy mu steká krv, Mallo bude potrebovať nosidlá.
     
    58
    Tréner Francisco reaguje na inkasovaný gól striedaním, z ihriska sťahuje Verzu, na jeho miesto príde Corona.
     
    57
    Hru momentálne kontrolujú hostia, domáci tím v podstate k lopte ani nepúšťajú čím nútia aj útočníkov zapájať sa do obrannej činnosti.
     
    56
    Pekným individuálnym prechodom do útoku sa však prezentoval hráč hostí Krohn-Dehli, ten na krídle hľadal Nolita, lopta sa k nemu ale nedostala.
     
    55
    Rad je momentálne na Almeríi, pokiaľ hráči chcú pomýšľať na záchranu v najvyššej súťaži, musia s výsledkom rozhodne niečo spraviť.
     
    54
    Charles bol v útoku opäť veľmi aktívny, dlhý pass ale nespracoval a lopta skončila v rukaviciach Estebana.
     
    53
    Domáci hráči ešte protestovali, keďže sa im zdalo, že Nolito sa v momente prihrávky nachádzal v ofsajde, no u hlavného arbitra nepochodili.
     
    52
    Celta Vigo dalo gól! Hostia opäť vedú! Nolito sa tentoraz prezentoval v úlohe nahrávača, z krídla perfektne našiel pri vzdialenejšej žrdi CHARLESA OLIVEIRU, ktorý v sklze strieľa takisto 9. gól v tejto sezóne. 1:2.
     
    51
    Napokon z toho nebude nič, obrana Almeríe poslala loptu do bezpečia. Hru komplikuje aj silný vietor, čoho dôkazom sú aj rôzne predmety poletujúce nad hracou plochou.
     
    51
    Po ďalšej aktívnej hre Nolita bude Celta Vigo zahrávať rohový kop. Tak uvidíme, čo hráči vymyslia.
     
    50
    Celta Vigo aj naďalej zotrvávala v útoku, tentoraz sa ale hráčom nepodarilo vypracovať si príležitosť. Hra bola postupne vytlačená až do strednej časti ihriska.
     
    49
    Na opačnej strane mohol Nolito opäť poslať svoj tím do vedenia, no po prihrávke pred bránu z pravého krídla z bezprostrednej vzdialenosti bránu netrafil!
     
    48
    Zatiaľ to ale nieje na striedanie, domáci tréner by bol veľmi nerád keby prišiel o najaktívnejšieho hráča svojho tímu.
     
    47
    Domáci hráči okamžite vybojovali rohový kop, pred bránou protihráč bránil Rodriho, tomu sa nepodarilo zakončiť, no zrejme zle dostúpil a začínajú sa objavovať kŕče.
     
    46
    Počas prestávky došlo k jednej zmene v zostave, konkrétne na strane Celty Vigo. Na druhú polovicu zápasu už nenastúpi Álex López,na trávniku ho nahradí Madinda.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadiónu, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    To je z prvého polčasu všetko, po úvodných 45 minútach je stav vyrovnaný, 1:1, keď sa najprv v 20. minúte presadil Nolito a presne o 20 minút neskôr gólom odpovedal Rodri. Inak sme sledovali pomerne vyrovnané stretnutie, aj keď príležitostí na strelenie ďalších gólov bolo veľmi málo. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Rohový kop ani tentoraz neznamenal nebezpečenstvo pre bránu hostí, následne ešte po Zongovej prihrávke hlavičkoval Rodri, no len do náručia Yoela.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude nadstavovať jediná minúta.
     
    45
    Hra sa tak znova presťahovala na polovicu Celty Vigo, Almería bude zahrávať zrejme posledný rohový kop v prvom polčase.
     
    44
    Postupne ale hráči o loptu prišli, do útoku zavelil Orellana, ten však ďaleko nedošiel, súper ho po školáckej chybe v rozohrávke obral o loptu a bude môcť zaútočiť.
     
    43
    Almería sa opäť usadila na súperovej polovici, tentoraz sa síce k strele nedostáva, no v útoku hrá oveľa lepšie ako predchádzajúce minúty.
     
    42
    Mané za následné protesty u hlavného arbitra vidí aj kartu žltej farby. To je to jediné čoho dosiahol.
     
    41
    Domáci hráči sa pred bránu hostí vrátili veľmi rýchlo, Mané vystrelil z hranice pokutového územia a zdalo sa, že nastrelil ruku súpera, no ani tentoraz sa pokutový kop nepíska.
     
    40
    Almería dala gól! A je vyrovnané! Stačil k tomu priamy kop z viac ako dvadsiatich piatich metrov. Letiaca lopta sa dostala k Marcosoci Tébarovi, ktorý pred bránou pohotovo našiel RODRIGA RODRIHO, ktorý v páde a nadvakrát prekonal brankára Yoela! 1:1.
     
    39
    Do útoku tentoraz zavelili domáci hráči, no tým sa nedarí usadiť sa na dlhšiu dobu v nebezpečnej vzdialenosti od brány. Hostia dnes bránia veľmi dobre.
     
    38
    Po menšej chybe v obrannej hre Almeríe sa k strele okamžite dostal Nolito. Defenzíva však svoju chybu napravila a jeho strelu zablokovala.
     
    38
    Álex López si nabiehal na letiacu loptu, no bol zastavený postranným rozhodcom, ktorý signalizuje tesný ofsajd.
     
    37
    Ale ani ten nebol práve nebezpečný lopta pohodlne končí v rukaviciach Yoela, ktorý signalizuje svojim spoluhráčom aby sa rozmiestnili v strede poľa.
     
    36
    Vidal dostal perfektnú prihrávku do behu od Susa, tesne pred čiarou ho čistým sklzom o loptu pripravil Jonny Castro a domáci tím bude zahrávať ďalší rohový kop.
     
    35
    Pred hranicou veľkého vápna pekne zakombinovali Charles a Rafinha, celá akcia sa napokon skončila strelou Lópeza, no pripravený Esteban dokázal vyraziť.
     
    34
    Ten, ani následný rohový kop pre Almeríu neskončil strelou na bránu a tak sa budú môcť do protiútoku pustili hráči Celty Vigo.
     
    34
    To ale netrvalo dlho, Krohn-Dehli pred šestnástkou k zemi poslal Verzu, domáci tím tak bude zahrávať priamy kop.
     
    33
    Vidal posielal z ľavého krídla prudkú prihrávku pred bránu, kde na ňu nestihol zareagovať Rodri. Všetko vyriešil zákrok Yoela, ktorý poslal loptu ďaleko od brány.
     
    32
    Hra je prerušená, po zákroku na Rodriho v strede ihriska budú štandardtku zahrávať domáci hráči.
     
    31
    Uvidíme, teda čo prinesie táto zmena v domácom tíme, začala sa nám posledná štvrťhodina prvej polovice zápasu.
     
    30
    Už v tridsiatej minúte prichádza prvé striedanie, zrejme pre zranenie zápas končí pre Soriana, jeho miesto na ihrisku zaujme Zongo.
     
    29
    Na opačnej strane si na letiacu loptu nabiehal Rodri, ten bol ale tiesnený Fontàsom a lopta skončila v náručí Yoela.
     
    28
    Zato jeho náprotivok má čoraz viac roboty, Esteban musel zasahovať aj po strele Charlesa, ktorý mu mieril pomedzi nohy. Esteban aj tentoraz svoj tím podržal.
     
    27
    Hra sa teraz prelieva z jednej strany na druhú, strelu z uhla vyprodukoval Aleix Vidal, ani jemu sa ale nepodarilo trafiť bránu, takže brankár vôbec zasahovať nemusel.
     
    26
    Charles, ktorý dnes hrá s ochrannou maskou na tvári si v útoku počínal nedovolene a preto znova prichádza hvizd hlavného rozhodcu.
     
    25
    Útok hostí však čoskoro stroskotal na pozornej defenzíve Almeríe, od brány bude rozohrávať Esteban s cieľom streliť vyrovnávajúci gól čím skôr.
     
    24
    Celta Vigo sa po dlhšej dobe vydala do útoku, Rafinha bol v strede ihriska poriadne okopávaný, píska sa preto faul a lopta zostane na kopačkách hostí.
     
    23
    A znova Rodri, tentoraz sa ale ocitol v ofsajde. Jedná sa už o druhé postavenie mimo hry tohto hráča v dnešnom zápase.
     
    22
    Zmeniť sa to snažil Aleix Vidal, ten síce o loptu prišiel, no lopta sa veľmi rýchlo dostala do šestnástky zásluhou Susa, ktorý našiel pred brankárom Rodriho. Ten aj tentoraz mieril vedľa a bránu netrafil.
     
    21
    Uvidíme, ako sa s inkasovaným gólom dokážu vysporiadať domáci hráči, tí sa zatiaľ do veľkého tlaku nepúšťajú.
     
    20
    Celta Vigo dalo gól! Tentoraz sa to už hráčom Celty Vigo podarilo! Rafinha si sám potiahol loptu až do pokutového územia, naviazal na seba až štvoricu obrancov a aj tak sa mu podarilo prihrať úplne voľnému MANUELOVI NOLITOVI, ktorý strieľa deviaty gól sezóny a otvára tak dnešné skóre! 0:1.
     
    19
    Na opačnej strane následne šťastie z veľkej diaľky skúšal Azeez, ktorý ale prestrelil bránu.
     
    18
    Na opačnej strane sa do veľkej príležitosti dostal Nolito, ktorý sa dostal za obrannú líniu Almeríe a síce z uhla, no podarilo sa mu dostať do súboja 1 na 1 proti Estebanovi. Ten ale svoj tím výborne podržal a pohotovým zákrokom Nolita vychytal.
     
    17
    Zo spomalených záberov je však vidieť, že to hra rukou jednoznačne bola a navyše, už za čiarou ohraničujúcou pokutové územie, takže rozhodca teraz obral domáci tím o pokutový kop.
     
    16
    Domáci hráči hrozia prevažne rýchlymi kontrami, tak tomu bolo aj teraz, Suso sa rýchlo presunul do útoku, vystrelil z veľkej diaľky, reklamuje hru rukou, no priamy kop pre Almeríu neprichádza.
     
    15
    Aktívnejší začínajú byť práve hostia, Almería ale dnes zatiaľ výborne bráni a do väčšej príležitosti súpera nepustila.
     
    14
    Po ďalšej nevydarenej akcii Celty Vigo, keď hráčom ušla lopta až mimo hracej plochy bude od brány odkopávať Esteban.
     
    13
    Individuálne to po ľavom krídle skúšal Nolito, v útoku bol ale osamotený, nemal komu prihrať a tak loptu v podstate len odovzdal súperovi.
     
    12
    Verza stratil loptu, okamžite sa ju snažil vybojovať späť, no v sklze nepríjemne trafil súpera za čo vidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    11
    Almería bude zakladať ďalší útok, tentoraz iba z hĺbky poľa, keďže obrana súpera sa stihla sformovať a vytlačila domácich hráčov ďaleko od brány.
     
    10
    Nacvičený signál sa hráčom nevydaril, no Azeez veľmi rýchlo vrátil loptu pred bránu, kde stál pripravený Rodri, ktorý znova nebezpečne vypálil, no trafil iba pravú tyč!
     
    9
    Hráči si úlohy vymenia, priamy kop bude zahrávať domáci tím, po tom ako si v súboji pri vlastnej šestnástke rukami pomohol Hugo Mallo.
     
    8
    Nolito teraz bude zahrávať priamy kop po faule práve na jeho osobu. Lopta sa ale nachádza veľmi ďaleko od brány Almeríe.
     
    7
    To ale netrvalo dlho a hostia boli znova postupne vytlačení až na svoju vlastnú polovicu ihriska. Oproti úplne úvodným minútam sledujeme opatrnejší futbal.
     
    6
    Verza výborne zastavil dvojicu hráčov súpera, ktorá sa snažila o kombináciu v pokutovom území domáceho celku. Celta Vigo zostáva aj naďalej na dostrel brány.
     
    5
    Hostia sa následne stiahli až na vlastnú polovicu hracej plochy a ďalšia akcia bude prameniť až od ich gólmana.
     
    4
    Tentoraz ohrozenie brány nehrozilo, hostia sa bez problémov ubránili, naopak Nolito si hľadal výhodnú pozíciu na strelu vo vnútri šestnástky Almeríe, no jeho pokus bol zablokovaný.
     
    3
    Almería zatiaľ na ihrisku dominuje, čo potvrdzuje aj prvý rohový kop, ktorý vybojoval Aleix Vidal.
     
    3
    Ďalšiu aktivitu domácich hráčov ukončil postranný rozhodca, ktorý signalizuje postavenie mimo hry Rodriho.
     
    2
    Ten okamžite vyslal do útoku vlastných spoluhráčov a po prihrávke oblúčikom sa z hranice šestnástky k prvej strele dostal Rodri. Jeho prudká strela však minula bránu len o centimetre.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hostia, tí to na úvod zápasu skúšali niekoľkými dlhými nakopávanými loptami, no tie skončili iba v rukaviciach Estebana.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím dnes nastúpi v tradičných červeno-bielych pruhovaných dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v čiernom.
     
    Úvodné zostavy:

    UD Almería: Esteban – Mané, Ángel Trujillo, Marcos Tébar, Nélson – Azeez, Verza – Aleix Vidal, Soriano, Suso – Rodri
    Náhradníci: Julián – Óscar Díaz, Corona, Rafita, Hélder Barbosa, Dubarbier, Zongo

    Celta Vigo: Yoel – Jonny Castro, Fontàs, Cabral, Hugo Mallo – Rafinha, Álex López, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Orellana
    Náhradníci: Sergio Álvarez – Borja Oubiña, Mario Bermejo, Madinda, Íñigo López, Santi Mina, David Costas

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada.
     
    V úvode prenosu som spomenul, že oba celky sú zapletené do bojov o zotrvanie v najvyššej súťaži. Pri Celte to nie je tomu celkom tak. Hosťom patrí dvanáste miesto v relatívne kľudnom strede tabuľky. Na pásmo znamenajúce zostup však má Vigo len náskok piatich bodov, ktorý príliš pokojný dojem nenavodzuje. Hostia však majú celú situáciu vo svojich rukách a do prípadných problémov sa môžu dostať len svojimi chybami. Na pôde Almerie sú však favoritom, čo sa budú snažiť potvrdiť i na samotnom trávniku.
     
    UD Alméria je v aktuálnej tabuľke na predposlednom mieste. Nakonte má 30 bodov. Na prvý tím mimo zóny zostupu, ktorým je Valladolid stráca len dva body. Domáca nádej tak stále žije. V dnešnom zápase však musí Alméria bezpodmienečne bodovať, ideálne naplno.
     
    Všetkým fanúšikom kvalitného futbalu želám príjemnelú nedelu. Presne na pravé poludnie sa proti sebe postavia v rámci ďalšieho kola La ligu UD Alméria a Celta Vigo, teda tímy namočené do bojov o záchranu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Rodri, 88. Díaz – 20. Nolito, 52. Charles, 71. Nolito, 75. Orellana

    Karty:   12. Verza (ALM), 42. Mané (ALM), 68. Rodri (ALM), 73. Tébar (ALM), 87. Díaz (ALM)


    UD Almería: Esteban – Mané, Ángel Trujillo, Marcos Tébar, Nélson – Azeez, Verza – Aleix Vidal, Soriano, Suso – Rodri
    Náhradníci: Julián – Óscar Díaz, Corona, Rafita, Hélder Barbosa, Dubarbier, Zongo

    Celta Vigo: Yoel – Jonny Castro, Fontàs, Cabral, Hugo Mallo – Rafinha, Álex López, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Orellana
    Náhradníci: Sergio Álvarez – Borja Oubiña, Mario Bermejo, Madinda, Íñigo López, Santi Mina, David Costas

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada