Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Olomouc – Kladno 4:2 (kon.)
koniec po predl.
Piráti Chomutov
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Nedeľa 30.03.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Střela LUKÁŠE PULPÁNA připisuje bonusový bod na konto Pirátů! Valentův zákrok nebyl vůbec jistý, puk si do vlastní klece srazil sám. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    59:22
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím se hra v šesti vyplatila! Martin Šagát vybojoval puk za bránou, Lukáš Pulpán si prohodil puk s JAROSLAVEM SVOBODOU a ten střelou zápěstím skrz změť clonících těl střílí vyrovnávací branku! Asistence: Lukáš Pulpán.
     
    21:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Richard Jarůšek na modré vybojoval puk, nabruslil kolem obránce k Růžičkovi a vystřelil na něj. Brankář Pirátů nejistým zákrokem jen vyrazil puk do osy hřiště, kam si najížděl MICHAL BROŠ a ten se střelou do odkryté brány nemýlil. Asistence: Richard Jarůšek, Tomáš Klimenta.
     
    13:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí rychle dvojnásobnou početní výhodu využívají. Lukáš Pulpán vystřelil z pravého kruhu a velmi důrazný ĽUBOŠ BARTEČKO u pravé tyče puk do brány doslova dotlačil. Asistence: Lukáš Pulpán, Jozef Balej.
     
    03:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovou hru využívají a ujímají se vedení. Jan Starý přešel do útočného pásma a přihrál na pravý kruh volnému TOMÁŠI KLIMENTOVI, který si srovnal puk a tvrdě vypálil do levého horního rohu Růžičkovy brány. Asistence: Jan Starý, Michal Broš

    Kryštof Kousal

    Góly a asistencie: 14. Batrečko (Pulpán, Balej), 60. Svoboda (Pulpán), 63. Pulpán (Kubinčák) – 4. Klimenta (Starý, Broš), 22. Broš (Jarůšek, Klimenta)


    Piráti Chomutov: Růžička – Malec, Pulpán, Jass, Rutta, Havel, Krstev, Bartejs, Stehlík – Bartečko, Svoboda, Bombersback – Kubinčák, Gajovský, Hruška – Hromas, Kämpf, Šagát – Kaše, Račuk, Balej.
    BK Mladá Boleslav: Valent –Němeček, Toman, Ovčačík, Jindra, Žabka, Bohunický, Kurka – Mikulík, Výborný, Pabiška – Jarůšek, Broš, Klimenta – Lenc, Musil, Starý – Nouza, Vrbata, Kubica – Podsedníček.

    Rozhodca: Hribik, Šindler – Bláha, Kostka

    Diváci: 5031