Detroit – Montreal 4:5 (kon.) | Boston – Chicago 3:0 (kon.) | NJ Devils – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.)
Pittsburgh – LA Kings 2:3 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 3:2 (5:4 po s.n.) | Florida – Carolina 0:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 5:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 6:1 (kon.) | Colorado – Vancouver 3:2 (po pr.)
San Jose – Winnipeg 3:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
New Jersey Devils
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Arizona Coyotes
cz Piatok 28.03.2014, 00:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Patrik Eliáš musel dát, ale nepovedlo se mu přehodit levý beton Greisse, který tak dokonale znemožnil domácí útočné hvězdy a právě on je strůjcem vítězství Phoenixu. Rozhodující nájezd proměnil MIKKEL BOEDKER.
     
    50:32
    Devils právě vstřelili branku!
    Patrik Eliáš ustál souboj na levé straně, kde ho "osekával" McMillan, přihrál za branku, kde si puk přebral ADAM HENRIQUE a ten svým pohybem zaskočil Greisse v brance Coyotes, kterému prostrčil puk do branky kolem levého betonu, gólman Phoenixu totiž "šel" na opačnou stranu! Asistence: Patrik Eliáš a Martin Broedue.
     
    39:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to bylo těsné! Při signalizovaném vyloučení hráli domácí v šesti v útočném pásmu, z levé strany téměř se sirénou vystřelil Merrill a puk se od klečícího RYANA CLOWEHO dostává do branky, marná práce bránícího Halperna. Gól nakonec ještě musel potvrdit videozáznam, branka platí! Asistence: Jon Merrill a Jacob Josefson.
     
    36:57
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Jak je to snadné! CHRIS SUMMERS se dostává ke střele z mezikruží a střelou z voleje překonává Brodeura, kterému stínil McMillan i spoluhráč Merrill, to se dalo jen těžko chytit. Asistence: Kyle Chipchura a Radim Vrbata.
     
    02:21
    Phoenix právě vstřelil branku!
    KYLE CHIPCHURA se nenechal otrávit u branky Devils bránícím Gelinasem, nakonec objel branku a střelou z úhlu překvapil všechny, včetně gólmana Brodeura. Asistence: Lauri Korpikoski s Chris Summers.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 40. Clowe (Merrill, Josefson), 51. Henrique (Eliáš, Brodeur) – 3. Chipchura (Korpikoski, Summers), 37. Summers (Chipchura, Vrbata), rozh. náj. Boedker


    New Jersey Devils: Brodeur (Schneider) – Greene, Fayne, Salvador, Židlický , Merrill, Harrold – Zubrus, Zajac, Jágr – Henrique, Eliáš , Brunner – Clowe, Gionta, Ruutu – Gelinas, Carter, Ryder
    Arizona Coyotes: Greiss (Visentin) – Ekman-Larsson, Z. Michálek , Yandle, Stone, Summers, Murphy – Boedker, Vermette, Doan – McMillan, Hanzal , Vrbata – Erat , Halpern, Korpikoski – Klinkhammer, Chipchura, Moss.

    Rozhodca: L'Ecuyer, St. Laurent – Barton, Sharrers

    Diváci: 17 829