Toronto – St. Louis 3:5 (kon.) | Washington – LA Kings 4:5 (0:2 po s.n.) | Carolina – NY Islanders 4:5 (kon.)
Pittsburgh – Arizona 2:3 (kon.) | Montreal – Buffalo 2:0 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (2:1 po s.n.)
Columbus – Detroit 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:5 (1:2 po s.n.) | Chicago – Dallas 4:2 (kon.)
Edmonton – San Jose 2:5 (kon.)
po s.n. (2:1)
Florida Panthers
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 0:0)
Ottawa Senators
cz Streda 26.03.2014, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Florida Panthers.
    Autorem branky je PIRRI.
     
    37:55
    Florida právě vstřelila branku!
    A Florida bleskově vyrovnává! Scottie Upshall se dostal do rychlého protiútoku společně s VINCENTEM TROCHECKEM, kterému v ideální moment přihrál kotouč pod ležícím obráncem a Trocheck pohodlně zakončil. Asistence: Scottie Upshall, Tomáš Fleischmann.
     
    37:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Panteři rychle odpovídají! Pohlednou kombinaci zakončil neomylně za Lehnerova záda SEAN BERGENHEIM. Asistence: Brian Campbell, Nick Bjugstad.
     
    36:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá přesilovou hru. Wiercioch se na modré čáře opřel do puku a jeho střelu šikovně ve vzduchu tečoval CLARKE MACARTHUR, na jehož teč nemohl Luongo nijak reagovat. Asistence: Patrick Wiercioch, Kyle Turris.
     
    31:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak s tímhle už nemohl Luongo nic udělat. MARK STONE otevírá skóre dnešního utkání, když pohodlně dorazil kotouč do odkryté branky po skvělé křižné přihrávce Karlssona, který má na tomto gólu největší podíl. Asistence: Erik Karlsson, Kyle Turris.

    Martin Švejkar

    Góly a asistencie: 38. Bergenheim (Campbell, Bjugstad), 38. Trocheck (Upshall, Fleischmann), rozh. náj. Pirri – 32. Stone (Karlsson, Turris), 37. MacArthur (Wiercioch, Turris)


    Florida Panthers: Luongo (Ellis) – Gilbert, Campbell, Robak, Kulikov, Olsen, Jovanovski – Upshall, Bjugstad, Boyes – Fleischmann, Trocheck, Bergenheim – Winchester, Pirri, Hayes – Barch, Gomez, Howden
    Ottawa Senators: Lehner (Anderson) – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Cowen – Hemský, Spezza, Michálek – Stone, Turris, MacArthur – Condra, Hoffman, Kassian – Neil, Smith, Greening

    Rozhodca: Gord Dwyer, Dan O'Rourke – Andy McElman, Tim Nowak