Bardejov – Žilina 1:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
MsHK Žilina
Utorok 25.03.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • Tipsport extraliga baráž
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Hričina dostáva osobný trest 10 minút a absolútne nikto netuší prečo.
     
    49:00
    Matis sa rozbehol pri vlastnej bráne a skončil až pred Koutským, ktorý jeho kľučku vychytal.
     
    43:10
    Hričina puk zaviezol do pásma, posunul ho Kramárovi, ktorý ešte puk posunul Takáčovi a ten príklepom nechal vyniknúť lapačku Koutského.
     
    41:33
    Valentín – seknutie.
    Drevenák – filmovanie.
     
    38:17
    Žilina dala gól!
    Dlohuý zachytil v strednom pásme prihrávku Takáča, Dlouhý s pukom sa nebavil a poslal ho Tomasovi, ktorý ho zaviezol do pásma a vystrelil, Riečický helmou puk vyrazil, ale puk spadol za neho a tam ho PETER KLOUDA dorazil do brány. Asistencie: Roman Tomas, Ján Dlouhý.
     
    34:29
    Bardejov dal gól!
    Matis najprv puk zaviezol do pásma, kde ho posunul k pravému mantinelu Slimákovi a ten to napálil na bránu, kde ho MATÚŠ MATIS pred Koutským tečoval presne medzi betóny.
    Asistencie: Peter Slimák, Juraj Dancsák.
     
    30:26
    Žilina dala gól!
    Dlouhý poslal dlhú prihrávku až na útočnú modrú Tomasovi, ktorý si ju spracoval a okamžite vošiel do pásma s pukom, kde ho do medzikružia naservíroval ADRIÁNOVI LIPOVSKÉMU a ten prestrelil Riečického v domácej bráne. Asistencie: Roman Tomas, Ján Dlouhý.
     
    26:42
    Hričina bol faulovaný a Ščurko puk zobral a išiel s Vaškom sám na obrancu, Ščurko výborne puk posunul Vaškovi a ten strieľal do prázdnej brány, ale Koutský sa rýchlo presunul a puk hranou lapačky vyrazil. M. Chovan – podrazenie.
     
    26:00
    Slovák išiel sám na Riečického, urobil kľučku do pravá a Riečický výborným presunutím puk chytá.
     
    25:45
    Riečický vytiahol proti strele Drevenáka semafor.
     
    21:50
    Drevenák sa pomaličky blížil ku Riečickému a zvolil strelu, ale netrafil ani bránu.
     
    21:50
    Drevenák išiel sám na brankára a Krčula ho pritom hákoval, Drevenák aj tak zakončil, ale rozhodcovia pochopiteľne ukázali, že trestné strieľanie.
     
    18:33
    Salijiho strela išla mimo, ale od zadného mantinelu sa vrátila pred bránu a tam už korčuľoval Hričina, ale bol z uhla, no aj tak poslal dobrú strelu a Koutským tigrím hodom puk chytil.
     
    17:40
    Baláž výborne v strednom pásme posunul puk Gmitterovi, ktorý mohol isť s Belušárom 2 na 1, Gmitter dobre prihral Belušárovi, ale pred ním obranca ešte puk tečoval, na šťastie hostí mimo troch žrdí, ale Belušár puk vrátil pred bránu, kde bol Baláž, ale ten puk neposlal do prázdnej brány.
     
    16:22
    Dancsák vyhral buly pre Matisa a ten príklepom strieľal z pravej, Koutský ľavým rýchlym betónom puk vyrazil.
     
    14:04
    Žilina bude hrať presilovku. Matis – podrazenie.
     
    12:02
    Slovák zobral puk Takáčovi v rohu klziska, odkiaľ si ho potiahol pred bránu a kľučkou položil Riečického, ale puk mu ušiel a z doražky strieľal do prázdnej brány Klouda, ale Riečický zázračne natiahol lapačku a puk chytil.
     
    08:40
    Saliji vyhodil puk až na Koutského, ktorý spravil chybu a Dancsák puk mu zobral, obišiel bránu a zasúval spoza nej, ale trafil iba bočnú konštrukciu brány.
     
    06:44
    Prvá presilovka pre hostí, P. Segľa – vrazenie na mantinel.
     
    01:12
    Hajniks sa zbavil kľučkou Ďuráka a ten ho fauloval – nedovolené bránenie.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 35. Matis (Slimák, Dancsák) – 31. Lipovský (Tomas, Dlouhý), 39. Klouda (Tomas, Dlouhý)


    HK Bardejov: Riečický (Andreanin) – Slimák, Takáč, Hopkovič, Kramár, Krčula, Valentín, Gajdoš, Ľ. Chovan – Gmitter, Belušár, Baláž – Saliji, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Matis – Vaško, P. Segľa, Šimčák.
    MsHK Žilina: Koutský (Peksa) – Dlouhý, Leško, Ďurák, M. Chovan, Ostrčil, Šterbák, Bagin, Bajaník – Lipovský, Klouda, Tomas – Varga, Jarolín, Slovák – Čavrk, Valášek, Drevenák – Rehák, Linet, Škovira.

    Rozhodca: Lauff, M. Novák – Valach, Holienka