Bardejov – Žilina 1:2 (kon.)
koniec
HK Bardejov
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
MsHK Žilina
Utorok 25.03.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • Tipsport extraliga baráž
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:17
    Žilina dala gól!
    Dlohuý zachytil v strednom pásme prihrávku Takáča, Dlouhý s pukom sa nebavil a poslal ho Tomasovi, ktorý ho zaviezol do pásma a vystrelil, Riečický helmou puk vyrazil, ale puk spadol za neho a tam ho PETER KLOUDA dorazil do brány. Asistencie: Roman Tomas, Ján Dlouhý.
     
    34:29
    Bardejov dal gól!
    Matis najprv puk zaviezol do pásma, kde ho posunul k pravému mantinelu Slimákovi a ten to napálil na bránu, kde ho MATÚŠ MATIS pred Koutským tečoval presne medzi betóny.
    Asistencie: Peter Slimák, Juraj Dancsák.
     
    30:26
    Žilina dala gól!
    Dlouhý poslal dlhú prihrávku až na útočnú modrú Tomasovi, ktorý si ju spracoval a okamžite vošiel do pásma s pukom, kde ho do medzikružia naservíroval ADRIÁNOVI LIPOVSKÉMU a ten prestrelil Riečického v domácej bráne. Asistencie: Roman Tomas, Ján Dlouhý.

    Jakub Šoth

    Góly a asistencie: 35. Matis (Slimák, Dancsák) – 31. Lipovský (Tomas, Dlouhý), 39. Klouda (Tomas, Dlouhý)


    HK Bardejov: Riečický (Andreanin) – Slimák, Takáč, Hopkovič, Kramár, Krčula, Valentín, Gajdoš, Ľ. Chovan – Gmitter, Belušár, Baláž – Saliji, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Matis – Vaško, P. Segľa, Šimčák.
    MsHK Žilina: Koutský (Peksa) – Dlouhý, Leško, Ďurák, M. Chovan, Ostrčil, Šterbák, Bagin, Bajaník – Lipovský, Klouda, Tomas – Varga, Jarolín, Slovák – Čavrk, Valášek, Drevenák – Rehák, Linet, Škovira.

    Rozhodca: Lauff, M. Novák – Valach, Holienka