Barys – Ufa 2:3 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Jaroslavľ 4:5 (po pr.)
Lev – Doneck 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
SKA Petrohrad
4:5 (1:1, 3:1, 2:2)
Lokomotiv Jaroslavľ
Piatok 21.03.2014, 16:30 • Ice Place • Play-off KHL
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    Vítam Vás pri stretnutí druhého kola ruskej KHL.
    V dnešnom stretnutí sa proti sebe postavia v druhom zápase tejto série SKA Petrohrad a Lokomotiv Jaroslavľ. Priblížme si ale situáciu oboch mužstiev.

    SKA PETROHRAD
    Petrohrad postúpil do druhého kola pomerne hladko, keď si v sérii s CSKA Moskva poradil s týmto súperom 4:0 na zápasy, no najmä posledné 2 stretnutia boli veľmi vyrovnané, pretože Petrohrad vyhral 1:2, respketíve 4:5 po predĺžení.

    LOKOMOTIV JAROSLAVĽ
    Lokomotiv narazil v prvom kole na minuloročného víťaza a obhajcu Gagarinovho pohára Dynamo Moskva. Bola to séria ako remeň. Jaroslavl si v nej poradil 4:3 na zápasy a postúpil tak do ďalšieho kola. Hoci Jaroslavľ prehrával v sérii 2:3 na zápasy a musel odvracať mečbal, tak jeho hráči zvládli zvyšné stretnutia na výbornú a po výhrach 6:0, respektíve 1:5 postúpili do ďalšieho kola.

    Čo sa týka samotnej série, tak v prvom, no veľmi vyrovnanom stretnutí sa zrodila futbalová výhra domáceho mužstva a to 1:0.
    O jediný presný zásah stretnutia sa postaral už v 4. minúte Thoresen.
     
    Úvodné zostavy:

    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Semjonov, Čudinov, Rjasenskij, Chafizullin, Judin – Červenka, Martensson, Thoresen – Ponikarovskij, Kablukov, Kovalčuk – Tichonov, Šipačjov, Makarov – Sigarjov, Kučerjavenko, Malyšev – Barabanov.

    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Jakovlev, Kronwall, Gorochov, Višněvskij, Vasiljev, Ljubuškin, Pašnin – Plotnikov, Apalkov, Averin – Redlihs, Sprukts, Platt – Konkov, Kartajev, Galimov – Musatov, Petrov, Kapustin – Achmetov.

    Rozhodca: Ravodin, Odinš – Sivov, Šeljanin.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:20
    Prakticky okamžite po úvodnom buly domáci nahodili puk do útočného pásma, kde však dlho nepobudli. K puku sa za svojou bránou dostali hostia, ktorí vyvážajú puk od stredného pásma.
     
    00:50
    Hráči SKA Petrohrad opäť v útočnom pásme, od mantinelu dokonca prišlo aj zakončenie, ktoré však nebolo z ideálnej pozície, a to sa odrazilo aj na jeho kvalite. Sanford zasahovať nemusel.
     
    01:30
    Nie najlepšiu rozohrávku brankára Saláka, ktorý si vykorčuľoval za bránu a snažil sa pomôcť svojim spoluhráčom, takmer potrestal Geoff Platt, ktorý zachytil v rohu puk a okamžite ho posielal do ohňa, tam však chýbali jeho spoluhráči.
     
    01:55
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Sme svedkami prekvapujúceho úvodu, ktorý čakal asi málokto! Lokomotiv Jaroslavľ sa dostáva do vedenia! Galimov našiel svojou prihrávkou SERGEJA KONKOVA, ktorý zakončil na bližšiu tyč. Na jeho zakončenie sa síce Salák naťahoval, no jeho vyrážačka nedokázala puk na ceste do siete zastaviť. Asistencie : Stanislav Galimov, Vladislav Kartajev.
     
    03:00
    Pre tých, ktorí nesledovali včerajšie stretnutie, len pripomeniem, že skončilo najtesnejším možným víťazstvom domáceho tímu, ktorý svoj jediný presný zásah tiež strelil z kraja stretnutia.
     
    04:40
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Vladislav Kartajev dostal menší trest.
     
    05:40
    Minúta domácej presilovky je za nami. Lokomotiv sa dokázal oslobodiť a jeho hráči doviezli puk do útočnej tretiny, kde získali cenné sekundičky.
     
    06:40
    V čase, kedy sa vylúčený hráč Lokomotivu vrátil na ľadovú plochu, ešte dokázal vystreliť tvrdo z prvej Maxim Čudinov, ktorého pokus však za Sanforda neprepadol!
     
    07:00
    Domáci hokejisti majú puk na svojich hokejkách vo vlastnom obrannom pásme, odkiaľ zakladajú postupný útok.
     
    08:00
    Zatiaľ je to v prvej polovici úvodného dejstva klasický hokej, aký ruské tímy v play-off praktizujú. Teda aspoň od Lokomotivu, vidíme to isté, čo aj proti Dinamu Moskva – pozorná defenzíva a prehusťovanie stredného pásma.
     
    09:00
    Hostia získali vo vlastnom obrannom pásme puk, do útoku sa však nedostali. Ešte v strednom pásme totiž zapracovali domáci, ktorí čierne čudo opäť získali na svoju stranu.
     
    10:00
    Formácia okolo najväčšej domácej hviezdy Kovalčuka teraz zavrela Lokomotiv na dlhý čas do obranného pásma. Petrohrad točil v útočnom pásme kolotoč, no do žiadnej nebezpečnej situácie sa nedostal.
     
    10:10
    Kovalčuk sa napokon predsa len dostal do dobrej streleckej parkety, už to však mal príliš z uhlu, mieril to dobre, no trafil len bočnú sieť Sanfordovej svätyne!
     
    11:00
    Sanford prikryl puk a prerušil hru. Hra sa tak prostredníctvom vhadzovania presunie späť do obrannej tretiny Lokomotivu Jaroslavľ.
     
    12:00
    Kovalčukovci opäť nasťahovaní v útočnom pásme. Lokomotiv mal s nimi plné ruky práce, no napokon sa nepresnou prihrávkou na modrú čiaru domáci sami vyhnali do strednej tretiny.
     
    13:00
    S domácimi mohlo byť ešte horšie! Ich obrana totiž úplne zaspala, úplne zabudla na voľného Konkova, ktorý mal na hokejke svoj druhý presný zásah v zápase, no Salák situáciu dokázal vyriešiť!
     
    14:00
    V týchto chvíľach aktívnejší hráči hosťujúceho Lokomotivu, ktorí by radi zasadili Petrohradu druhý úder.
     
    15:00
    Vhadzovalo sa pred Salákom, puk získali domáci, ktorí sa snažia o pomalý postup smerom vpred.
     
    15:30
    Hra musela byť prerušená. Domáci to totiž prehnali s aktivitou, je síce dobré, že s tlačia do brány, no nie až tak, ako to bolo v tomto prípade, kedže Sanford skončil natlačený vo svojej vlastnej svätyni.
     
    16:05
    Kartajev bol veľmi aktívny v útočnom pásme, konkrétne v priestore za bránou, kde svojim zaujímavými ťahmi vytancoval domácich obrancov, dostal sa aj do zakončenia, no Saláka neprekvapil. Ten podržal puk.
     
    16:52
    Český brankár v službách domáceho celku musel byť opäť v permanencii. V priebehu niekoľkých desiatok sekúnd musel Salák predviesť tri zákroky.
     
    17:42
    Petrov sa obtočil okolo brány, pripravil si to až na zakončenie, ku ktorému sa však napokon nedostal. Hra bola prerušená pre postavenie jeho spoluhráčov v bránkovisku.
     
    18:33
    Apalkov vyrazil s dvojicou svojich spoluhráčov do brejkovej situácie, dlho s pukom vyčkával, napokon ho adresoval pred bránu, kde sa poodrážal tak, že smeroval k tyči, Salák ho končekom svojho betónu dokázal so šťastím usmerniť mimo troch žrdí!
     
    19:00
    Začala sa nám posledná minúta úvodnej tretiny.
     
    19:13
    Petrohrad dal gól!
    Záver tretiny predsa len priniesol vyrovnanie domáceho tímu, pred odchodom od kabín, tak prakticky začíname odznova. Domáci krásne zahrali situácie troch na dvoch, Thoresen prihral pod seba Martenssovi, ktorý našiel krásnou prihrávkou na druhej strane úplne voľného ROMANA ČERVENKU, ktorý to dostal ako na zlatom podnose a bez problémov poslal puk ponad Sanforda do brány! Asistencie : Tony Martensson, Patrick Thoresen.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Po prvej tretine je tak stav vyrovnaný. Hostia sa dostali do vedenia, ktoré držali až do poslednej minúty prvej tretiny, kedy sa podarilo domácim zásluhou Červenku vyrovnať. Tešíme sa na vás už po prestávke pri prenose z prostrednej tretiny.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    21:01
    Petrohrad dal gól!
    Výborný vstup domáceho Petrohradu do prostrednej tretiny. Domáci vstúpili do druhej časti veľmi nabudene a po prvý raz v zápase sa dostali do vedenia! Alexej Ponikarovsky prenechal v útočnom pásme puk IĽJOVI KABĽUKOVOVI, ktorý to trafil fantasticky. Na jeho pokus, ktorý smeroval do rohu, nemal Sanford nárok! Asistencia : Alexej Ponikarovsky.
     
    22:50
    Domácim presný zásah pomohol, momentálne jasne dominujú na ľadovej ploche. Šipačjov sa snažil zamiesť puk do bránky, no neúspešne.
     
    23:09
    Domáci zle prestriedali, čím poskytujú Lokomotivu výhodu presilovej hry. Trest za domácu striedačku si išiel odsedieť Sigarjov.
     
    23:55
    Ofenzívnu akciu Lokomotivu prerušil verdikt čiarového rozhodcu, ktorý si všimol, že prechod hostí cez útočnú modrú čiaru, nebol v súlade s pravidlami.
     
    24:30
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia ponúknutú príležitosť využili a počas presilovej hry dokázali vyrovnať. Od modrej čiary vypálil Iľja Gorochov, ktorého pokus ešte dokázal pred bránou tečovať SERGEJ KONKOV. Na túto zmenu v dráhe puku nedokázal Salák zareagovať, začíname odznova! Asistencie : Geoff Platt, Iľja Chorochov.
     
    26:15
    Teraz sa nám rozohral parádny hokej. Iľja Kovalčuk sa mohol rúti do samostatného nájazdu, no fantastický návrat do obrany predviedol Gorochov, ktorý nedovolil domácemu kapitánovi zakončiť!
     
    26:37
    Petrohrad dal gól!
    Domácim to predsa len vyšlo a dokázali si prinavrátiť vedenia. Hokej, ktorý momentálne sledujeme, je naozaj na vysokej úrovni. Hráči SKA sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, puk viedol ILJA KOVALČUK, ktorý to zobral na seba a vyriešil to presným zakončením. Asistencie : Kevin Dallman, Iľja Kablukov.
     
    27:45
    V prvej tretine to vyzeralo tak, že aj toto stretnutie bude najmä o defenzíve a o pár presných zásahov, no strelci oboch tímov sa nám v druhej tretine poriadne rozbehli.
     
    29:15
    Jakovlev poslal strieľanú prihrávku na Spruktsa, ktorý puk dokázal tečovať, no Salák ho prikryl a hru dokázal prerušiť.
     
    30:20
    Petrohrad dal gól!
    Domáci odskakujú svojmu súperovi na rozdiel dvoch presných zásahov. Svoj druhý gól v stretnutí zaznamenal český strelec ROMAN ČERVENKA, ktorý dostal puk na kruh do ideálnej streleckej pozície a strelou k vzdialenejšej tyči prekonal Sanforda! Asistencie : Dinar Chafizullin, Patrick Thoresen.
     
    31:00
    Domáci majú stretnutie pevne v rukách. Dokázali nájsť recept na povestnú obranu Lokomotivu, ktorý teraz musí vyjsť zo svojej ulity a pokúsiť sa ešte niečo s aktuálnym stavom urobiť. Máme za sebou polovicu zápasu, takže všetko ešte môže byť otvorené.
     
    32:10
    Platt sa snažil natlačiť do streleckej pozície, no príliš to prehnal a do brány namiesto puku dopravil brankára SKA Saláka. Hra je, samozrejme, prerušená.
     
    32:40
    Hostia si nerozumeli pri rozohrávke, puk skončil na zakázanom uvoľnení, po ktorom sa teda hra presťahuje pred Sanforda.
     
    33:50
    Hra je teraz dosť neurovnaná. Vasiljev poslal puk mimo hracej plochy, takže hra musela byť znovu prerušená. Vhadzujeme v strednom pásme.
     
    34:30
    Jakolev držal puk na modrej čiare, vylepšil si streleckú pozíciu a zakončil. Po jeho pokuse však Salák mohol ostať pokojný, hosťujúci zadák trafil len prvého z brániacich hráčov domácich, ktorý mu stál v ceste.
     
    35:30
    Domáci sa už za súčasného stavu toľko netlačia do ofenzívy. Väčší dôraz kladú na bránenie stredného pásma, tvoriť prenechávajú Lokomotiv, čo je úplne prirodzené.
     
    36:20
    Patrick Thoresen sa prezentoval pekným útočným výpadom, ktorý dokázal zakončiť streleckým pokusom. Jeho zakončenie smerujúce k tyči sa však piatym presným zásahom v sieti Sanforda neskončilo!
     
    37:09
    Redlihs sa teraz dostal z pravej strany do úniku na Alexandra Saláka. Ten si však dokázal zastať svoje miesto a zakončenie hosťujúceho útočníka do svojej svätyne nepustil!
     
    37:50
    Salák teraz predviedol druhý dobrý zákrok v krátkom časovom rozpätí! Jakovlev dostal do ideálnej pozície puk od zadného mantinelu, no na Saláka neodkázal nájsť recept ani on!
     
    38:16
    Tlak hostí bude teraz trošku otupený, nakoľko sa po ich zakázanom uvoľnení hra presťahuje do ich obranného pásma pred Curtisa Sanforda.
     
    39:00
    Do konca prostrednej časti nám ostáva jedna minúta.
     
    39:50
    Redlihs v závere ešte zaútočil, no jeho prienik sa skončil zblokovanou strelou.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sme videli štyri presné zásahy. Ako prví sa presadili v prostrednej časti domáci, na ktorých zásah dokázali hostia reagovať počas presilovej hry. Vyrovnaný stav však dlho nevydržal a do konca tretiny ešte dokázal SKA zaznamenať dva presné zásahy. Pred treťou tretinou je tak stav 4:2 v prospech domácich, aj napriek tomu, že Lokomotiv mal viacero sľubných šancí na zníženie.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:51
    Redlihsova aktivita ukončila druhú tretinu a rovnako odštartovala aj tú záverečnú. Tentoraz to útočník Lokomotivu skúsil strelou zápästím, no úspešný nebol.
     
    42:05
    Na druhej strane si zapísal na konto úspešný zákrok Sanford, ktorý vyrazil pokus Sanforda do bezpečných priestorov.
     
    44:00
    Celú ofenzívnu iniciatívu domáci v tretej tretine prenechali svojmu súperovi. Lokomotiv prehráva, takže sa musí tlačiť dopredu. Prípadné okienka v defenzíve by mohli byť vodou na mlyn SKA.
     
    45:45
    Do zakončenia sa dostal Martensson, ktorý pálil od mantinelu, no Sanford preukázal, že je pozorný a predviedol úspešný zákrok.
     
    46:45
    Domáci Petrohrad zatiaľ bráni a prehusťuje stredné pásmo. Zdoláva tak Lokomotiv tým, čo je práve jeho najväčšou zbraňou. hosťom útočenie do plných príliš nejde.
     
    47:40
    Čo sa týka šancí, aktuálne sledujeme hluché obdobie, počas ktorého nemajú brankári oboch tímov príliš veľa práce.
     
    48:15
    V dobrej šanci už asi na definitívne rozhodnutie o osude zápasu sa ocitol Tichonov, ktorý však nedokázal puk pretlačiť za Sanfordov chrbát!
     
    49:48
    Hráči Lokomotivu sa snažia, to im nemožno uprieť, no nedokážu nájsť cestičky, cez ktoré by prenikli až do tesnej blízkosti Alexandra Saláka.
     
    50:00
    Práve sa nám rozbehla posledná desaťminútovka riadneho času a zatiaľ to vyzerá tak, že aj celého zápasu. Uvidíme, či sa ešte hosťom podarí dramatizácia zápasu.
     
    51:15
    Makarov si to hodil medzi dvoch hosťujúcich obrancov, až pred Sanforda ho však nepustili.
     
    51:45
    Opäť zakončoval Makarov, ktorý vyslal na Sanforda strelu po nabití od Šipačjova. Hosťujúci brankár musel zasahovať na dva krát, no puk dokázal skrotiť!
     
    52:17
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Tak, ešte to bude predsa len dramatické a záver tretej tretiny sľubuje zaujímavé predstavenie. Lokomotivu sa podarilo znížiť stav stretnutia na rozdiel jediného zásahu! K obratu zavelil líder defenzívy STAFFAN KRONWALL, ktorý to z priestoru kruhov trafil pod hornú tyč! Asistencia : Emil Galimov.
     
    53:27
    Hostia po znížení ožili, kontaktný zásah im akoby dobil baterky a Lokomotiv pokračuje v ofenzívnom snažení. Podarí sa hosťom vyrovnať ?
     
    54:40
    Martensson sa pobral do útočného pásma svojho tímu osamotený, bol nútený tak len odovzdať puk a opäť sa vrátiť k pozornému bráneniu.
     
    55:35
    Kartajev sa dostal k odrazenému puku medzi kruhmi, dokázal aj zakončiť, no na Saláka si neprišiel. Ten totiž puk vytesnil mimo betónom.
     
    57:00
    Do konca tretej tretiny nám ostávajú tri minúty, a teda tri minúty nádejí pre Lokomotiv, ktorý určite chce vyrovnať. Hostia sa však teraz vystavili postaveniu mimo hry.
     
    57:03
    Červenka to teraz svojim komplikuje. jeho vylúčenie prichádza naozaj v nevhodnom čase. Lokomotiv má obrovskú možnosť na vyrovnanie, ktorú ešte určite umocní aj odvolaním brankára.
     
    57:30
    Domácim sa nateraz podarilo oslobodiť a vyhodiť puk do bezpečia.
     
    58:00
    Domáci môžu teraz velebiť svojho brankára Saláka, ktorý zasiahol proti strele Platta a zneškodniť dokázal aj dorážku Konkova, ktorý mohol dosiahnuť hetrik. český brankár však bol v oboch prípadoch proti vyrovnaniu!
     
    58:41
    Domácim sa podarilo vyhodiť, Lokomotiv mal k dispozícii oddychový čas, po ktorom odvolal brankára a skúša to už v šestici.
     
    59:00
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Neskutočné! Hosťom to vyšlo, z obrovského záverečného náporu sa dokázali presadiť a zabezpečili si tak predlženie! Rovnú minútu do konca tretej tretiny je stav vyrovnaný! Plotnikov prihral od zadného mantinelu na DANIILA APALKOVA, na ktorého domáca obrana nedala patričný pozor a hosťujúci útočník dokázal puk precediť za chrbát Saláka. Asistencia : Sergej Plotnikov.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Priznám sa, že Lokomotivu som už sám neveril. Hráči hostí sa však dokázali ešte vzchopiť, nadýchli sa k záverečnému tlaku, ktorý pretavili v dva presné zásahy a tým pádom aj vyrovnanie. Strelecky sa o to postarala dvojica Kronwall a Apalkov. O osude druhého stretnutia tejto série rozhodne predlženie.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:35
    Domáci s pukom vo vlastnej obrannej tretine, odkiaľ štartujú svoj prvú útočnú akciu v extra pridanom čase.
     
    61:10
    Domáci hráči sa k ničomu zaujímavému nedostali, niečo vymyslieť skúšali aj hosťujúci hokejisti, no ich snaženie dopadlo rovnako ako u ich súpera.
     
    61:25
    Po vyhratom buly sa k strele dostal Alexej Ponikarovsky. S jeho zakončením zo zaujímavej pozície si však Sanford dokázal poradiť.
     
    62:51
    V úvode predĺženia sú aktívnejším tímom domáci. Lokomotiv opäť predvádza spoľahlivú defenzívnu činnosť, cez ktorú to domáci budú mať veľmi ťažké.
     
    63:15
    Martenssonova prihrávka prešla cez celé bránkovisko, na druhej žrdi bol pripravený Patrick Thoresen, ktorý však ponúknutú možnosť nevyužil a skákajúci puk nedopravil na miesto určenie!
     
    64:15
    Hostia sa dokázali oslobodiť len za cenu zakázaného uvoľnenie, po ktorom sa nám všetko presťahuje späť pred bránu Curtisa Sanforda.
     
    64:45
    Hostia však získali puk a pustili sa s ním do ofenzívneho výpadu. Geoff Platt však nemohol pokračovať v akcii aj v útočnom pásme, prechod hostí cez modrú čiaru totiž nebol v poriadku.
     
    65:28
    Čudinov výborne tečoval pokus Červenku, puk len trafil Sanforda, ktorý ho vyrazil do bezpečia výborným zákrokom, ktorý možno ani sám netuší, ako predviedol!
     
    66:10
    Na druhej strane sa chcel pripomenúť aj Sergej Plotnikov, ktorý sa dostal dokonca aj do zakončenie. To však bolo zrazená na ochrannú sieť.
     
    66:30
    Domáci sa taktiež nevyhli zakázanému uvoľneniu, po ktorom sa hra presúva do ich obranného pásma pred brankára Alexandra Saláka.
     
    67:11
    Z ľavej strany vypálil Redlihs, Salák vyráža puk do bezpečia. Hostia sa v týchto momentoch viac snažia aj o ofenzívne výpady.
     
    68:26
    Hra sa však už odvíja na druhej strane, kde však domácu akciu prerušil hvizdom čiarový rozhodca. Hráči SKA boli príliš aktívni a pri prechode cez modrú čiaru si nedali pozor.
     
    68:48
    Dvojička Martensson a Thoresen spolu veľmi dobre spolupracuje. Prvý menovaný vybojoval puk pre svojho parťáka, ktorého strela však skončila na vyrážačke Sanforda.
     
    69:38
    Ani nie minútu na to musel svoje brankárske umenie predviesť Sanford opäť. Domáci zvyšujú obrátky a snažia sa rozhodnúť.
     
    70:39
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Je to však presne naopak, domácim sa rozhodujúci zásah streliť nepodarilo, tak udreli hostia, ktorí rozhodujú o tom, že séria sa na ich ľad presťahuje za vyrovnaného stavu 1:1. VLADISLAV KARATAJEV sa zmocnil pred bránou odrazeného puku, na prvý pokus mu to nevyšlo, no na druhý krát dokázal čierne čudo pretlačiť do domácej svätyne a rozjasal tak svojich spoluhráčov i fanúšikov Lokomotivu! Asistencia : Staffan Kronwall.
     
    Koniec zápasu.
     
    Neskutočne zaujímavý zápas sa nám teda skončil víťazstvom hostí . Petrohrad prehajdákal v tretej tretine dvojgólový náskok, v predĺžení mal viac z hry, no napokon sa tešili hostia. Tí sa tak do domáceho prostredia vrátia za vyrovnaného stavu, s čím sú určite mimoriadne spokojní. My vám, samozrejme, prinesieme priame prenosy aj z týchto zápasoc. Na dnes sa už lúčim, ďakujem za pozornosť a želám pekný. víkend. (19:29:43)

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 20. Roman Červenka (Tony Martensson, Patrick Thoresen), 22. Iľja Kabľukov (Alexej Ponikarovsky), 27. Iľja Kovalčuk (Kevin Dallman, Iľja Kablukov), 31. Roman Červenka (Dinar Chafizullin, Patrick Thoresen) – 2. Sergej Konkov (Stanislav Galimov, Vladislav Kartajev), 25. Sergej Konkov (Geoff Platt, Iľja Gorochov), 53. Staffan Kronwall (Emil Galimov), 59. Daniil Apalkov (Sergej Plotnikov), 71. Vladislav Karatajev (Staffan Kronwall)


    SKA Petrohrad: Salák (Ježov) – Alexandrov, Dallman, Semjonov, Čudinov, Rjasenskij, Chafizullin, Judin – Červenka, Martensson, Thoresen – Ponikarovskij, Kablukov, Kovalčuk – Tichonov, Šipačjov, Makarov – Sigarjov, Kučerjavenko, Malyšev – Barabanov.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Jakovlev, Kronwall, Gorochov, Višněvskij, Vasiljev, Ljubuškin, Pašnin – Plotnikov, Apalkov, Averin – Redlihs, Sprukts, Platt – Konkov, Kartajev, Galimov – Musatov, Petrov, Kapustin – Achmetov.

    Rozhodca: Ravodin, Odinš – Sivov, Šeljanin