NY Islanders – Minnesota 0:6 (kon.) | Columbus – Carolina 1:3 (kon.) | NJ Devils – Boston 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 5:1 (kon.) | Ottawa – NY Rangers 4:8 (kon.) | Detroit – Toronto 3:2 (kon.)
Montreal – Colorado 6:3 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:2 (po pr.) | Calgary – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Nashville 5:1 (kon.) | Anaheim – Washington 2:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Streda 19.03.2014, 00:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Zřejmě slabou náplastí na celkový vývoj zápasu bude gól BOONE JENNERA, který tečoval za záda Antona Chudobina střelu Ryana Johansena z vrcholu levého kruhu po tom, co Horton výborně pro kanonýra Columbusu vybojoval v rohu za brankou kotouč. Aistence: Ryan Johansen, Nathan Horton.
     
    37:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Columbus při útočení propadl na pravém kruhu, takže se po pravé straně dostala Carolina do rychlého protiútoku. Harrison vyslal dopředu Loktionova, který po přejetí útočné modré přenechal puk PATRICKU DWYEROVI a ten prostřelil Bobrovského. Asistence: Andrej Loktionov, Jay Harrison.
     
    22:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velká nepozornost v domácí obraně. Nash vybojoval v rohu za brankou Bobrovského puk, poslal jej nezjištně na útočnou modrou, kde Nash podél modré poslal kotouč na Harrisona. Ten si sjel více ke středu a vypálil. Jeho střelu ještě Bobrovskij vyrazil, na dorážku ANDREJE LOKTIONOVA ale již neměl nárok. Asistence: Jay Harrison, Riley Nash.
     
    03:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Situace nedáš dostaneš jak vystřižená z učebnice. Jenner minul branku, odražený puk se dostal na hůl hokejistů Caroliny a Dwyer jej posunul dopředu. NATHAN GERBE po pravé straně zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu se trefuje přesně pod vyrážečku Bobrovského. Asistence: Patrick Dwyer.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 60. Jenner (Johansen, Horton) – 4. Gerbe (Dwyer), 23. Loktionov (Harrison, Nash), 38. Dwyer (Loktionov, Harrison)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (41. McElhinney) – Johnson, Prout, Tjutin, Wisniewski, Nikitin, Savard – Foligno, Johansen, Jenner – Calvert, Dubinsky, Horton – Umberger, Anisimov, Tropp – MacKenzie, Letestu, Comeau. Trenér: Todd Richards.
    Carolina Hurricanes: Chudobin (Ward) – Sekera, Bellemore, Hainsey, Komisarek, Harrison, Murphy – Skinner, Gerbe, Terry – J. Staal, E. Staal, Sjomin – Bowman, Nash, Dwyer – Loktionov, Malhotra, Dvořák. Trenér: Kirk Muller

    Rozhodca: 16 Brian Pochmara, 37 Kyle Rehman – 88 Mike Cvik, 90 Andy McElman

    Diváci: 15.938