Litvínov – Kladno 4:2 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:5 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
4:2 (2:0,1:1, 1:1)
Rytíři Kladno
cz Utorok 18.03.2014, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • Play-out extraligy (ČR)
Partner:
     
    59:33
    Litvínov právě vstřelil branku!
    MICHAL TRÁVNÍČEK vyvezl kotouč z pásma, vyměnil si jej s Lukešem, čímž obehrál Kolaříka a zasunul do prázdné branky. Asistence: František Lukeš.
     
    56:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dnes již podruhé se trefuje JAN RUDOVSKÝ, když to měl dosti ulehčené. Zakončoval totiž před nataženého Nechvátala, který likvidoval střelu od modré. Asistence: Jan Eberle, Václav Kolařík.
     
    37:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se přecijen dočkali, když JAN RUDOVSKÝ zavěsil do sítě vypadnutý puk.
     
    28:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Na brankovišti zůstal nikým nekrytý JURAJ MAJDAN, který bez problémů umístil do sítě Střelu Laše z levého křídla. Asistence: Marek Laš, Ondřej Jurčík.
     
    16:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Překvapivou a oku lahodící přihrávku naservíroval Gula na hůl ROSTISLAVA MARTYNKA, který jej pouze lehce tečoval do sítě za brankáře, který již byl vyjetý a v rozkleku očekával střelu. Asistence: Jiří Gula.
     
    07:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Třetí formace Litvínova vytvořila obrovský tlak na rozehrávku Kladna a donutila soupeře ke ztrátě kotouče. Laš se před Cikánkem neprosadil, ale JURAJ MAJDAN již dorážkou mezi betony mířil přesně. Asistence: Marek Laš, Ondřej Jurčík.

    Ondřej Moutvička

    Góly a asistencie: 8. Majdan (Laš, Jurčík), 17. Martynek (Gula), 29. Majdan (Laš, Jurčík), 60. Trávníček (Lukeš) – 38. Rudovský, 57. Rudovský (Eberle, Kolařík)


    HC VERVA Litvínov: Nechvátal – Stříteský, Zeman, Gula, Chaloupka, Posmyk, Pavlík – J. Černý, Hübl, Lukeš – Martynek, Trávníček, Ručinský – Majdan, Jurčík, Laš
    Rytíři Kladno: Cikánek – Bunda, Černošek, Kolařík, P. Hořava, L. Procházka, Gutwald – Šilhavý, Zagrapan, Havlíček – Strnad, Lukáč, Bílek – Rudovský, Patera, Eberle – Dalecký, Machač, Bajaruns.

    Rozhodca: Lacina, Turčan – Gebauer, Lederer