Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – LA Kings 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:3 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:7 (kon.)
koniec po predl.
Colorado Avalanche
3:2 (0:0, 2:2, 0:0 - 1:0)
Winnipeg Jets
cz Utorok 11.03.2014, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hotovo, konec! MATT DUCHENE vzal vše na sebe, když se z rohu kluziště natlačil až před branku a s přispěním nešťastného zásahu obránce Enströma, který ve snaze odpálit kotouč nastřelil jen jeho nohy, propasíroval puk skrz betony hostujícího brankáře až za brankovou čáru. Asistence: Nick Holden a Tyson Barrie.
     
    62:05
    Hosté ujeli ve dvou proti jedinému obránci. Akci zakončoval Jokinen, ale golfák mu nesedl a kotouč skončil až v ochranné síti za brankou Avs.
     
    59:30
    Domácí na modré ztratili kotouč a Jets se dostali do přečíslení 2 na 1. Slater s Byfuglienem však nedokázali s nabídnutou příležitostí dobře naložit.
     
    54:46
    MacKinnon hostům na své modré vypíchl kotouč a zamířil dopředu společně s Mitchellem. Právě druhý jmenovaný se před brankou dostal k zakončení a Montoyovu klec minul jen o kousek.
     
    53:10
    Duchene se natlačil před Montoyu a z jeho práce mohli těžit McGinn a O'Reilly. Montoya však jejich dorážky dokázal pochytat.
     
    47:59
    Dustin Byfuglien je vyloučen za podražení Johnsona.
     
    47:59
    Neskutečné! Po střele Landeskoga puk prošel mezi betony Montoyi a už směřoval do branky. Na brankové čáře však zabránil pohromě Enström, který černou pryž odpálil do bezpečí!
     
    45:06
    Do potyčky se dostal domácí Mitchell s hostujícím Kanem. Oba hráči vyloučeni a bude se tak hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:28
    Trouba trefil loktem MacKinnona a posílá Jets do oslabení.
     
    Po skončení druhé třetiny došlo k oboustrannému vyloučení. Na trestných lavicích sedí domácí Landeskog a hostující Setoguchi. Třetí třetina tak začne se čtyřmi hráči na každé straně.
     
    39:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche stihli ještě v závěru druhé třetiny vyrovnat! Mitchell vyhrál buly na modrou čáru, kde byl ANDRE BENOIT, který následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Montoya s tím těžko mohl něco dělat. Do konce druhé části zbývá 12 sekund. Asistence: John Mitchell.
     
    37:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči otáčí skóre! Střelu Michaela Frolíka Varlamov neudržel a vyrazil ji pouze k DUSTINOVI BYFUGLIENOVI, který už byl sice v minusovém úhlu, ale odrazem o Varlamovu výstroj dokázal kotouč propasírovat do sítě! Tohle si Varlamov bude rozhodně vyčítat. Asistence: Michael Frolík a Bryan Little.
     
    37:01
    McGinn se z ničeho nic zjevil před Montoyou, který Jets podržel a nepustil puk do branky.
     
    35:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vyrovnávají! Po nahození Trouby se kotouč dostal před branku k Littlovi, který ho ještě přistrčil k DUSTINOVI BYFUGLIENOVI a ten ho poslal přes Varlamovův natažený beton do sítě – 1:1. Asistence: Bryan Little a Blake Wheeler.
     
    35:25
    Domácí Cory Sarich vyloučen za držení a Jets si zahrají svou vůbec první přesilovku v dnešním zápase.
     
    34:49
    Dorážky Setoguchiho a Kana pochytal výborný Varlamov. Ten dnes Colorado hodně drží.
     
    27:56
    Barrie si sjel až před branku, ale zblízka hostující klec minul. To byla velká šance Colorada.
     
    24:54
    Mohlo být bleskově vyrovnáno! Po ráně Stuarta zazvonila tyč domácí branky.
     
    24:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Bezbrankový stav zlomili domácí! Mitchell se z levé strany protáhl až před branku a servíroval kotouč MacKinnonovi. Před ním však nešťastně zasáhl jeden z bránících hráčů a puk skončil za zády Montoyi. Asistence: John Mitchell a Tyson Barrie.
     
    19:52
    Střelu Enströma zastavila tyč domácí branky!
     
    18:38
    Fantastický Varlamov! Kane ujel domácí obraně a šel do bekhendové kličky. Varlamov se na čáře roztáhl a betonem kotouč zastavil!
     
    14:34
    Ze strany se řítil na Montoyu Duchene, který hostujícího gólmana objel a poslal kotouč do brankoviště, kde číhal McGinn. Před ním však zasáhl Trouba, jenž domácímu útočníkovi zabránil v zakončení do prázdné branky!
     
    14:12
    Slater navíc po akci Varlamova fauloval a oslabuje Winnipeg.
     
    14:12
    Hraje se nahorů – dolů! Byfuglien unikl domácí obraně, zkusil na Varlamova dlouhou kličku, ale domácí gólman se stačil vrátit do brankářského postavení a svůj tým opět uchránil před obdrženým gólem.
     
    13:01
    Jim Slater nájezd vyřešil střelou na lapačku a Varlamov puk vytěsnil mimo své tyče!
     
    13:01
    Hosté pojedou trestné střílení po faulu na unikajícího Slatera! Provinil se Marc-Andre Cliche.
     
    11:50
    Šance na obou stranách. Montoyu nedokázal překonat dorážející O'Reilly a o chvíli později v oslabení zahrozili Jets. Wheeler nabral ve středním pásmu rychlost a protáhl se až před Varlamova, který ho vychytal a poradil si i s následnou střelou dojíždějícího Trouby.
     
    10:27
    Varlamov nejprve vyrážel střelu Wheelera a poté byl faulován Bogosianem. Domácí si tak zahrají další přesilovku.
     
    09:55
    Hostující přečíslení 3 na 2 zakončoval Byfuglien. Poté ještě pálil Wheeler, ovšem Varlamov byl v obou případech na místě.
     
    07:51
    Montoya zlikvidoval McGinnovu střelu z levého kruhu i dorážku Duchena z bezprostřední blízkosti!
     
    06:51
    Čtvrtá řada Avalanche si svou aktivitou vybojovala faul. Jokinen podrazil Barrieho a domácí si zahrají druhou přesilovku.
     
    04:04
    Enström vyloučen za sekání.
     
    04:04
    Velká šance Lavin. Talbot našel před brankou volného McGinna, jehož střela však uvízla někde pod ležícím Montoyou!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 25. Mitchell (Barrie, Johnson), 40. Benoit (Mitchell), 63. Duchene (Holden, Barrie) – 36. Byfuglien (Little, Wheeler), 38. Byfuglien (Frolík, Little)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Guenin, Barrie, Sarich, Benoit – McGinn, MacKinnon, Landeskog – Parenteau, Duchene, O'Reilly – Mcleod, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, Holden. Trenér: Patrick Roy
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Setoguchi, Jokinen, Kane – Wheeler, Slater, Byfuglien – Peluso, Albert, Tangradi. Trenér: Paul Maurice

    Rozhodca: Hasenfratz, O'Rourke – Galloway, Pancich

    Diváci: 15250