Washington – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Arizona 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Calgary – LA Kings 2:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 1:3 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 4:7 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
Pittsburgh Penguins
cz Utorok 11.03.2014, 00:10 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    32:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se potřetí v utkání vrací do vedení. První lajna Tučňáků předvedla rychlý výpad vpřed a ten končí brankou. Crosby zatáhl kotouč do útočného pásma, našel na pravém kruhu Stempniaka, jehož střelu zápěstím vyrazil Halák přímo na hůl CHRISE KUNITZE, který bez problémů dorazil kotouč do branky. Asistence: Lee Stempniak, Sidney Crosby.
     
    28:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington v přesilové hře zaslouženě vyrovnává. Bäckström našel z pravého kruhu před brankou BROOKSE LAICHA, který vložil do přihrávky hůl a nasměroval kotouč mezi betony Zatkoffa. Asistence: Nicklas Bäckström, John Carlson.
     
    3:52
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se v přesilové hře okamžitě vrací do vedení. Malkin našel z modré čáry na pravém kruhu ke střele připraveného SIDNEYHO CROSBYHO, který z první poslal kotouč k levé tyči. Asistence: Jevgenij Malkin, Olli Maatta.
     
    3:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a ve Washingtonu máme vyrovnáno. Ward zavezl kotouč do útočného pásma po levé straně, přenechal kotouč Chimerovi, který našel na pravé straně nekrytého ERICA FEHRA, který se pohotovou střelou dokázal prosadit. Zatkoff nedokázal proti této střele zasáhnout. Asistence: Jason Chimera, Joel Ward.
     
    0:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh se hned v první minutě dostává do vedení. Crosby našel na modré čáře rozjetého CHRISE KUNITZE, který proti Halákovi nic nevymýšlel a bekhendem poslal kotouč do branky. Asistence: Sidney Crosby, Lee Stempniak.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 4. Fehr (Chimera, Ward), 29. Laich (Bäckström, Carlson) – 1. Kunitz (Crosby, Stempniak), 4. Crosby (Malkin, Maatta), 33. Kunitz (Stempniak, Crosby)


    Washington Capitals: Halák (Holtby) – Carlson, Alzner, Green, Orlov, Carrick, Hillen – Ovečkin, Bäckström, Laich – Brouwer, Johansson, Penner – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Beagle, Kuzněcov
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik, Maatta, Niskanen, Scuderi, Despres, Engelland – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Sutter, Pyatt – Adams, Goc, Glass

    Rozhodca: McCauley, Sutherland – Cherrey, Devorski

    Diváci: 18 506