Bardejov – Michalovce 1:0 (kon.)
koniec
HK Bardejov
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Štvrtok 06.03.2014, 17:30 • Bemaco Aréna • TIPOS Slovenská hokejová liga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Vaško odpálil puk aj z hokejkou Šechného. Zároveň úmyselný ofsajd hostí. A 2 minúty pre lavičku hostí za nešportové správanie.
     
    59:06
    Hostia budú hrať powerplay a bude sa vhadzovať pred bránou Bardejova.
     
    57:00
    Tak toto bolo hokejové divadlo. Hostia viacej krát už dvíhali ruky, keďže ich strely lietali okolo žrdi Blažíčkovej brány, ale domáca päťka to zvládla a dokonca mohla skórovať, keď Saliji výborné vyviezol puk a hľadal Gmittera na druhej strane, ale ten nevystrelil.
     
    54:15
    Saliji výborné dostal prihrávku do nájazdu, ale nebol rýchly, tak puk pristavil Boltunovi, ktorý bol sám pred Fedorom, ale ten ho ešte posunul za seba na Gmittera a ten trafil iba do nôh obrancu.
     
    53:30
    Okamžite na druhej strane Kmiť sa predral medzi dvoch obrancov, ale Blažíčka neokabátil.
     
    53:20
    Matis so svojim kapitánom išli dvaja na jedného, Matis výborné prihral cez Kubáta, ale Dancsák netrafil bránu.
     
    51:03
    Majerník pekne medzi kruhmi našiel voľného Čavrka, ktorého Blažíček vychytal.
     
    49:06
    Ščurko ušiel hosťujúcej obrane, urobil kľučku na Fedora a dal gól, ale ten pre faul Gajdoša rozhodcovia neuznali. Fanúšikovia zahádzali ľadovú plochu.
    Gajdoš – údery.
    Drotár – 10 minút nešportové správanie.
     
    48:06
    Domáci sa najprv oslobodili, čo Boltun využil na dokorčuľovanie puku, Fedor chcel pomôcť, ale nakoniec jeho rozohrávka bola zlá, presná na hokejku Gmittera a ten si puk potiahol na medzikružie a Fedor vytiahol semafor proti jeho strele.
     
    47:48
    Kubát sa ocitol sám pred Blažíčkom, ale z otočky ho neprekonal.
     
    46:41
    Vaško – podrazenie.
     
    41:48
    Hostia majú šancu na vyrovnanie, Gmitter – hákovanie.
     
    40:44
    Bardejov dal gól!
    Hopkovič krásne od vlastnej brány našiel rozbehnutého LADISLAVA ŠČURKA, ktorý išiel sám na bránu a vymietol pravý horný roh brány Fedora.
    Asistencie: Ladislav Hopkovič, Dominik Kramár.
     
    32:00
    Krčula spravil za bránou chybu, čo taký hráči ako Lažo vedia využívať, ale aj ten teraz prevahal správnu chvíľu na strelu a jeho strela trafila do korčule Salija a puk minul ľavú žrď, ale Lažo sa znova dostal k puku na ľavom kruhu a Blažíček vyrážal jeho strelu.
     
    31:14
    Tak toto bol veľký tlak pred bránou Fedora. Najprv Ščurko z medzi kruhov pálil, tak sa puk odrazil na modru skadiaľ ho nahadzoval späť Valentín, to Fedor betónom vyrazil a puk sa snažil do brány doraziť Hričina, ale puk netrafil dobre a puk na miesto toho aby šiel do brány vyletel do vzduchu a Fedor ho ukryl do lapačky. Fedor drží svojich spoluhráčov nad vodou !!!
     
    30:14
    Žemba pekne od modrej vystrelil cez dvoch domácich hráčov a Blažíček vytiahol efektný semafor.
     
    29:10
    Ďalšia dobra spolupráca prvého útoku Bardejova, teraz Gmitter posunul puk dobre postavenému Salijimu a ten zvolil ešte prihrávku z ľavého kruhu na pravý Boltunovi a ten z prvej strieľal, ale Fedor sa výborne presunul.
     
    28:20
    Majerník výborne zaviezol puk do pásma, kde ho podržal a posunul Šeligovi, ktorý od modrej vystrelil, ale dobre sa mu do strely hodil Saliji, ktorý puk tečoval mimo brány, ale puk sa odrazil presne pred Čížeka, ktorý ho do brány nepretlačil, keďže Valentín ho výborne odstavil od puku.
     
    23:40
    Šechný už druhýkrát v zápase smeruje na trestnú lavicu, tentokrát za podrazenie.
     
    20:48
    Saliji teraz dostal výbornú prihrávku medzi kruhy skadiaľ strieľal, Fedor puk iba vyrazil pred seba, načo rýchlo zareagoval Gmitter, ale puk do prázdnej brány netrafil, lebo trafil na miesto puku korčuľu obrancu.
     
    18:39
    Gmitter je veľmi aktívny, keď najprv trafil masku Fedora a následné si vypýtal faul od Urbana – hákovanie.
     
    13:55
    Kramár – nedovolené bránenie.
     
    11:46
    Šechny – hákovanie.
     
    10:00
    Ščurko pred modrou pristavil puk Hričinovi, ktorý s ním vošiel do pásma a medzi kruhmi našiel voľného Vaška, ktorý strelou ťahom netrafil bránu.
     
    09:15
    Mihalík pekne odstavil telom od puku Majerníka, krátkou sťahovačkou prešiel cez Žembu a sám pred pred Fedorom trafil tyč.
     
    07:30
    Čavrk výborné cez Ščurka zaviezol puk do pásma, obišiel aj bránu a spoza brány našiel Jankoviča, ktorý výborne mieril medzi betóny Blažíčkovi, ale ten so šťastím puk chytil.
     
    03:45
    Gmitter sa rozbehol, puk si pár krát prehodil z jednej strany na druhú a vystrelil, ale trafil tyčku.
     
    03:45
    Gmitter výborne v strednom pásme zachytil prihrávku Kmiťa, hodil si to medzi dvoch obrancov a tí ho faulovali a bude nasledovať trestné strieľanie, ale ešte Šechny sa niečo sťažuje.

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 41. Ščurko (Hopkovič, Kramár)


    HK Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Takáč, Kramár, Hopkovič, Valentín, Gajdoš, Chovan, Slimák – Saliji, Boltun, Gmitter – Vaško, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Matis – Belušár, Mihalík, Šimčák.
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor (Petro) – Kubát, Šeliga, Urban, Pástor, Žemba, Drotár – Lažo, Šechný, Kmiť – Čavrk, Palovčík, Jankovič – Čížek, Majerník, Linet – Banovský, Stríž, Kubiš.

    Rozhodca: Jura, Orolín – Gavalier, Kalina