Sparta Praha – Pardubice 0:3 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
cz Štvrtok 06.03.2014, 18:30 • Tipsport Arena • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pravděpodobně je hotovo. Únik dva na jednoho, obránce Sparty se zapomněl u střídačky a RADOSLAV TYBOR po přihrávce Radila zavěšuje do odkryté branky. Asistence: Lukáš Radil, Jiří Vašíček.
     
    51:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak Pardubice nakonec svou v úvodu nepříliš povedenou přesilovku využily v poslední vteřině. Václav Kočí tvrdě pálil od modré a střela se od zadního mantinelu odrazila na hokejku LUKÁŠE RADILA, který ji zametl do branky. Asistence: Václav Kočí, Radoslav Tybor.
     
    21:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sparta sice ubránila oslabení, ale inkasovala okamžitě po jeho skončení. EVGENY MOZER využil toho, že ho nikdo nebránil a dostal se k němu vyražený puk a poslal Pardubice do vedení. Asistence: Jan Kolář.

    Lucie Štěrbová

    Góly a asistencie: 22. Mozer (Kolář), 52. Radil (Kočí V., Tybor), 57. Tybor (Radil, Vašíček)


    HC Sparta Praha: Pöpperle – Piskáče, Pilař, Polášek, Sičák, Kubát, Hrbas, D. Kočí – Buchtele, Hlinka, Ton – Rachůnek T., Pech, Kumstát – Rachůnek I., Divíšek, Klimek – Forman, Přibyl, Simon.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček – Ďaloga, Benák, Vašíček, Gregorc, Korím, V. Kočí, Zdráhal – Endál, Zohorna, P. Sýkora – Tybor, Nosek, Radil – Semorád, Mozer, J. Kolář – Číp, Moučka.

    Rozhodca: Lacina, Polák – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4370